Η εγκυμοσύνη της Δήμητρας και η σύλληψη της Αρετής: Στη Γη της ελιάς έχουμε μεγάλες εκπλήξεις

Κατερίνα Μπούσιου
Η εγκυμοσύνη της Δήμητρας και η σύλληψη της Αρετής: Στη Γη της ελιάς έχουμε μεγάλες εκπλήξεις

Η ανήσυχη τηλεοπτικά Δώρα Χρυσικού ετοιμάζεται να θριαμβεύσει ξανά ως Αρετή στη Γη της ελιάς. Πώς θα βρεθεί μπλεγμένη σε ένα ατύχημα;

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει τη Γη της ελιάς ως τηλεοπτικό format είναι τα γρήγορα αντανακλαστικά στο σενάριο. Εκεί που όλα μοιάζουν ίδια, εκεί έρχεται κάτι διαφορετικό. Γενικά σε αυτή τη σειρά όλοι οι χαρακτήρες έχουν δεινοπαθήσει και έχουν ζήσει παράλληλα μεγάλη ευτυχία. Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά της Αρετής και της Δήμητρας να ζήσουν ότι δεν έχουν ζήσει. Η πρώτη κατηγορούμενη για φόνο και η δεύτερη με το challenge να γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Μετά τον χωρισμό έρχεται η σύλληψη

Η Βάνα Δημητρίου έχει μεγάλη έμπνευση ως σεναριογράφος στη Γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια. Κυρίως με την αγαπημένη Αρετή. Αφού πια όλη η Μάνη έχει μάθει πως αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται για γάμο, εκείνη περιφέρεται με τη βέρα της για να πικάρει τον Στάθη και όλους τους υπόλοιπους. Για να τους αποδείξει πως και εκείνη έφτιαξε τη ζωή της και είναι ευτυχισμένη.

Νίκος Γαλανός και Άντζελα Γκερέκου σε περιπέτειες στη Γη της ελιάς: Η τιμωρία και το αντίο

Η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι απότομη. Θα της μηνύσουν πως ο Τάσος ο αρραβωνιαστικός της συναντιέται με την πρώην σύζυγό του θα καταλάβει πως ο αρρβώνας τους ήταν μέσο πίεσης για να επιστρέψει η γυναίκα του στο σπίτι τους.

Ο χωρισμός τους θα είναι επεισοδιακός αλλά λίγες μέρες αργότερα όλοι θα πληροφορηθούν τον θάνατό του, μετά από μία ξαφνική πυρκαγιά στο αρτοποιείο του. Κύρια ύποπτη θα είναι εκείνη, γιατί θα τον έχει απειλήσει. Ο Λυκούργος σπεύδει για υπέρασπιση και θα αφεθεί ελεύθερη, ελλείψει στοιχείων.

https://www.instagram.com/p/C2kGgfcoyng/

Η δεύτερη έκπληξη που μας περιμένει αφορά στη Δήμητρα όπως αναφέρει και το περιοδικό TV24. Αφού τελευταία στιγμή γλιτώσει από τον μεγάλο κίνδυνο της μυστικής της αποστολής γιατί γίνεται αντιληπτή πως είναι αστυνομικός, μαθαίνει πως είναι έγκυος. Αυτή η εγκυμοσύνη τη βρίσκει σε μία περίοδο κατά την οποία, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόταν, ήταν να γίνει μητέρα. Θα καταφέρει άραγε να την πείσει ο Κουράκος για το αντίθετο;

Ένας ακόμη ήρωας θα μας απασχολήσει με το φινάλε του στη σειρά, αλλά σε λίγους μήνες. Φαίνεται λοιπόν, πως ο Φίλιππος που υποδύεται ο Διονύσης Παπανδρέου δεν θα πεθάνει τελικά από δολοφονία όπως λένε τα τελευταία spoilers, αλλά θα φύγει από τη σειρά με την πρόφαση πως ο νεαρός Μανιάτης παίρνει ξαφνικά την απόφαση να πάει να σπουδάσει στην Αθήνα. Αυτό δεν βρίσκει σύμφωνη τη Βασιλική και τελικά χωρίζουν.

Είναι πολύ απλό για να είναι ωστόσο αληθινό για τα σεναριακά δεδομένα στα οποία μας έχουν συνηθίσει μέχρι στιγμής.