Η συνάντηση Good Job Nicky- Άννας Βίσση αποκάλυψε την ultra stylish αλλαγή στα μαλλιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η συνάντηση Good Job Nicky- Άννας Βίσση αποκάλυψε την ultra stylish αλλαγή στα μαλλιά της

Η Άννα Βίσση συνάντησε τον Good Job Nicky και αντάλλαξαν μερικά λόγια αγάπης. Το νέο hair look της τραγουδίστριας.

«Όσοι αγαπιούνται, συναντιούνται», λέει ένα δημοφιλές ρητό και αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση της Άννας Βίσση και του Good Job Nicky.

Πριν από μερικές ώρες η δημοφιλής τραγουδίστρια συνάντησε τον καλό της φίλο και οδοντίατρο, Κωνσταντίνο Δέδε, και μαζί τους βρέθηκε ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Ο νεαρός τραγουδιστής έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην εγχώρια μουσική βιομηχανία, με το τραγούδι «January 8th» να μετρά σήμερα περισσότερες από 3.5 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

H συνάντηση Άννας Βίσση-Good Job Nicky μας προετοιμάζει για μια νέα συνεργασία;

Πριν από μερικές ώρες ο Good Job Nicky πόζαρε μαζί με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ και μοιράστηκε αργότερα ένα καρουζέλ φωτογραφιών με τους διαδικτυακούς του φίλους.

1707380552807-824565761-vissi1.jpg

Στις λήψεις που θα δεις παρακάτω ο τραγουδιστής κρατά τρυφερά την Άννα Βίσση στην αγκαλιά του και της δίνει ένα φιλί στο κεφάλι.

Στη νυχτερινή βόλτα της Βίσση με τον Καρβέλα νιώσαμε τι σημαίνει «Εμείς, δεν μπορεί να χωρίσουμε»

https://www.instagram.com/p/C3DFEYesCDm/

«Η βασίλισσα, ο πρόεδρος και εγώ», έγραψε ο Good Job Nicky στη λεζάντα της ανάρτησής του.

sxolio1.jpg

«Γεια σου Πρίγκιπα, χαίρομαι που σε γνωρίζω επιτέλους ...!!! Αγαπώ τη μουσική σου και τη φωνή σου», σχολίασε η Άννα Βίσση, συγκινώντας τον τραγουδιστή.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Good Job Nicky είχε εξηγήσει τον λόγο που δεν τραγουδά ελληνικά τραγούδια τονίζοντας: «Από μένα δε θα ακούσετε ποτέ ελληνικό τραγούδι. Δεν είμαι αρνητικός στο να πω ελληνικά τραγούδια, είμαι κάθετος. Το έχουμε καλύψει σαν οικογένεια το ελληνικό τραγούδι. Να πω κι εγώ τα ίδια πράγματα; Δε γίνεται να πω κι εγώ ελληνικά. Τα τραγούδια του πατέρα μου δε τα έχω τραγουδήσει ούτε στο σπίτι. Δε μπορώ, θα με κρίνει… Δεν ήταν καθόλου αυστηρός μαζί μου σε σχέση με τη μουσική. Δεν ήξερε καν ότι κάνω μουσική. Το έκανα κρυφά. Το έμαθε 23/10/2020 όταν βγήκε το πρώτο μου τραγούδι και με πήρε τηλέφωνο. Δε του το είχα πει γιατί έχω ένα αίσθημα ανταγωνισμού μέσα μου και σκεφτόμουν ότι αφού μπόρεσε ο πατέρας μου μόνος του, χωρίς παπούτσια, από την Πάρο, μπορώ κι εγώ να τα καταφέρω στη ζωή μου χωρίς τη βοήθεια των γονιών μου. Γι’ αυτό και είμαι σε άλλη δισκογραφική, γι’ αυτό και κάνω άλλη μουσική, σε άλλη γλώσσα».

Η Άννα Βίσση έκανε αφέλειες και από εμάς είναι ΝΑΙ

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ αγαπά τις αλλαγές και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τολμήσει να πειραματιστεί με την εικόνα της, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτα looks.

vissi_mallia1.jpeg

Πριν από λίγα 24ωρα η τραγουδίστρια συνάντησε τον αγαπημένο της φίλο και γνωστό hair stylist, Πάνο Παπανδριανό, ο οποίος την κούρεψε και τις έκανε αφέλειες. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την σταρ με το συγκεκριμένο hair look, το οποίο την κολακεύει ιδιαίτερα και απογειώνει τη νεανική της εμφάνιση.

vissi_mallia2.jpeg

Πηγή κεντρικής: godjobnicky