Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε το challenge στο TikTok για να δει «τι της επιφυλάσσει το 2024»

Single again η Βαλαβάνη το 2024; Δες παρακάτω το χιουμοριστικό video...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Μπορεί πέρσι τέτοια εποχή να βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, όμως φέτος βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει τις πιο όμορφες στιγμές μαζί με τους αγαπημένους της φίλους. Επιπλέον, έχει νέα δουλειά, αφού από την έναρξη της σεζόν βρίσκεται στην παρέα του Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα.

Η Ευρυδίκη είναι αρκετά ενεργή στα social media, καθώς καθημερινά δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στο γυμναστήριο και όχι μόνο, ενώ κάτω από τις φωτογραφίες βλέπουμε την υποστήριξη του αγαπημένου της, Γρηγόρη Μόργκαν.

«Θα τους αποτελειώσετε»: Η 2η αποχώρηση του MasterChef έφερε σε δύσκολη θέση τους κριτές

https://www.instagram.com/p/C2r6Laus-cb/

Αυτές τις ημέρες, η Ευρυδίκη έκανε ένα challenge στο TikTok για να δει τι της επιφυλάσσει το 2024. Το αστείο, λοιπόν, ήταν ότι το challenge έβγαλε ότι και τη νέα χρονιά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα είναι ελεύθερη...
Συγκεκριμένα: Partying + With Soulmate = Single Again!
Αμέσως, κάτω από το video έσπευσαν να σχολιάσουν τα πιο χιουμοριστικά σχόλια. Με το πιο επίκαιρο σχόλιο να είναι: «Μισή χαρά δλδ !! 😂😂😂😂»

Η νεαρή παρουσιάστρια έχει πει σε συνεντεύξεις της, πως «δεν είναι ανάγκη να τα δείχνουμε όλα» και «πως έχει σταματήσει να προβάλλει ή να απαντάει για την προσωπική της ζωή» αφού όπως έχει πει «θέλει να κρατήσει κάποια πράγματα πιο προσωπικά». Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν περνούν μαζί τις πιο όμορφες στιγμές και εμπειρίες, αφού εκτός από τη γυμναστική που κάνουν πολλές φορές παρέα, κατά καιρούς έχουν δείξει και την αγάπη τους για τα extreme sports, κάνοντας surf αλλά και rafting σε κοινές εκδρομές με φίλους τους.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά σχόλια που έχουν ανταλλάξει οι δυο τους κάτω από τις φωτογραφίες στα Instagram. Κάπως έτσι, καταλαβαίνουμε πως η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν έχει αρχίσει να γίνεται πιο επίσημη.