Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν έστειλαν ευχές από την «οικογένειά» τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν έστειλαν ευχές από την «οικογένειά» τους

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν πέρασαν μαζί με φίλους τους το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Μπορεί πέρσι τέτοια περίοδο να βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, όμως φέτος βρίσκεται στην Ελλάδα με τους αγαπημένους της φίλους - και όχι μόνο - αλλά και στη νέα της δουλειά, αφού από την έναρξη της σεζόν βρίσκεται στην παρέα του Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα.

https://www.instagram.com/p/C1P3ebOr2u8/

Την Παραμονή των Χριστουγέννων λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γευμάτισε με αρκετούς αγαπημένους της φίλους και φίλες. Ανάμεσά τους ήταν και ο Γρηγόρης Μόργκαν, όπως είδαμε για ακόμα μια φορά μέσα από τα tags που έκαναν στις αναρτήσεις τους οι κοινοί τους φίλοι. Οι δυο τους μάλιστα αναδημοσίευσαν την ίδια φωτογραφία με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην οποία τους είχε επισημάνει μία από τις φίλες τους γράφοντας «(σ.σ ευχές) Από την οικογένειά μας στη δική σας».

Ο Γρηγόρης Μόργκαν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται πως διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους. Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο αφότου αποκαλύφθηκε μετά το Survivor πως εκείνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τα τελευταία δύο χρόνια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν «χαλάρωσαν» λίγο περισσότερο και πλέον πέρα από τις πιο συχνές αναρτήσεις που βλέπουμε από εξόδους και ταξίδια σε ίδια μέρη και με ίδιες παρέες έχουν αρχίσει να σχολιάζουν και με emojis ο ένας τις αναρτήσεις του άλλου.

Screenshot-(857).png

Πάντα βέβαια, με διακριτικότητα, αφού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της πως μεγαλώνοντας κατάλαβε πως θέλει τα πιο πολλά πράγματα από την προσωπική της ζωή να τα κρατάει για εκείνη.

Το πάρτι της Δανάης Μπάρκα

Οι δυο τους πάντως, είχαν βρεθεί τον Νοέμβριο και στο πάρτι της Δανάης Μπάρκα, όπως είχε αποκαλύψει εμμέσως πλην σαφώς ο Κώστας Τσουρός (σ.σ ο παρουσιαστής του Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα).

Ο παρουσιαστής είχε πει κατά τη διάρκεια της εκπομπής του πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δώσει το παρών στα γενέθλια της Δανάης συνοδευόμενη από κάποια αντρική παρουσία, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει κάποιος το όνομα του Γρηγόρη Μόργκαν, μέχρι που εκείνος επιβεβαίωσε πως βρέθηκε στο πάρτι με μια φωτογραφία που δημοσίευσε.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν λοιπόν, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μία κοινή του φωτογραφία με τον Κώστα Τσουρό από εκείνη τη βραδιά, γράφοντας: «Ο νέος μου κολλητός».

395102206_1284231026305266_5523651465105156220_n.jpeg

Κάπως έτσι, καταλαβαίνουμε πως η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν έχει αρχίσει να γίνεται πιο επίσημη, αφού εκείνη τον συστήνει πλέον σε περισσότερους φίλους της αλλά και στους συναδέλφους της από τη δουλειά.