Άννα Πρέλεβιτς: Οι σπάνιες photos από τον γάμο της και ο λόγος που θέλει να ξαναφορέσει νυφικό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άννα Πρέλεβιτς: Οι σπάνιες photos από τον γάμο της και ο λόγος που θέλει να ξαναφορέσει νυφικό

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε μερικές σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Στο club των παντρεμένων ανήκει εδώ και λίγους μήνες η Άννα Πρέλεβιτς αφού στις 27 Μαΐου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικήτα Νομικό στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Οικογένεια, συνεργάτες και στενοί φίλοι του ζευγαριού είχαν δώσει το παρών και γιόρτασαν μαζί τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

Πριν από μερικές ώρες το μοντέλο-παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της, και όπως θα δεις η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Το ζευγάρι χαμογελά στον φακό, με την λήψη να αποτυπώνει στο έπακρο τη χαρά τους για την γαμήλια τελετή.

anna2.jpg

«@athenavbridal τι νυφικό ράψαμε; Πότε πιστεύεις είναι μια καλή στιγμή να το ξανά φορέσω χωρίς να με πουν περίεργη;», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Λίγο αργότερα η 33χρονη δημοσίευσε ένα ακόμα σπάνιο στιγμιότυπο από την εκκλησία, όπου την βλέπουμε στην αγκαλιά του Νικήτα της.

anna1.jpg

Σε παλαιότερο Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους η Άννα Πρέλεβιτς είχε παραδεχθεί για τον γάμο της: «Δεν είχα καθόλου άγχος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και την ημέρα του γάμου! Και κάτι «λάθος» να πάει δεν έγινε και κάτι. Έξι μέρες πριν από τον γάμο είχα αγχωθεί αρκετά γιατί έδειχνε ότι θα βρέξει την ημέρα του γάμου αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια και είχε λιακάδα».

Η Άννα Πρέλεβιτς αναπολεί τα παιδικά της χρόνια μέσα από μια φωτογραφία

https://www.instagram.com/p/C0mtEZNLxXj/

«Το 2009 ήμουν 2ο έτος φοιτήτρια στο Λονδίνο. Την ίδια περίοδο στο Λονδίνο, ο Νικήτας έκανε το μεταπτυχιακό του. Όταν γνωριστήκαμε το 2021, σχεδόν μία δεκαετία αργότερα, καταλάβαμε ότι στο Λονδίνο τότε, είχαμε κοινές παρέες, συχνάζαμε στα ίδια μέρη αλλά δεν έτυχε ποτέ να γνωριστούμε! Η μοίρα είχε τα δικά της σχέδια, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι κάποιες συναντήσεις, αξίζουν την αναμονή ❤️ Trust the process 🙏🏼 🧿 #Serendipity #ChristmasMagic Υ.Γ: Έχω και άλλη μία παρόμοια ιστορία με Νικήτα από Αθήνα το 2019 θα σας την πω κάποια άλλη στιγμή! 🥰», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η Άννα Πρέλεβιτς για τον άντρα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/Cs6CLGZoMGF/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic