Η Άννα Πρέλεβιτς αναπολεί τα παιδικά της χρόνια μέσα από μια φωτογραφία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Πρέλεβιτς αναπολεί τα παιδικά της χρόνια μέσα από μια φωτογραφία

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε ένα throwback στιγμιότυπο με την αδερφή της και έκανε μια αποκάλυψη. Οι ωραιότερες φωτογραφίες των αδερφών Πρέλεβιτς.

Στις πιο ενεργές και δημοφιλείς Ελληνίδες influencers συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία φροντίζει να τροφοδοτεί το κοινό της στα social media, με αυθόρμητα-σπάνια στιγμιότυπα.

H εστεμμένη (έχει στεφθεί Star Hellas 2010 στα εθνικά καλλιστεία) αγαπά το Instagram και μέσα από την πλατφόρμα μας δείχνει άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς της, οικογενειακές εξορμήσεις και όλα τα νέα της εταιρίας που έχει δημιουργήσει με την αδερφή της, Τέα Πρέλεβιτς.

Η σπάνια #throwback φωτογραφία της Άννας Πρέλεβιτς

Πριν από μερικά 24ωρα η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε μια σπάνια #throwback φυτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπου την βλέπουμε να ποζάρει σε νεαρή ηλικία με την αδερφή της, Τέα και μια φίλη τους.

Οι τρεις φίλες φορούν μπικίνι και οι καλλίγραμμες αναλογίες τους είναι εμφανείς, με την Άννα να ξεχωρίζει στην λήψη, λόγω ύψους.

prelevits.jpg

«Αχ τι βρήκα! Εποχές καλλιτεχνικού πατινάζ (2003 #memories)», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς χαρακτηριστικά.

Ελάχιστοι γνωρίζουν πως το μοντέλο-παρουσιάστρια έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το καλλιτεχνικό πατινάζ για αρκετά χρόνια, στο οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία.

patinaz_prelebits.webp

Το 2003 η 33χρονη συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ και εντυπωσίασε με την on stage επίδοσή της. Μαζί της και η Τέα Πρέλεβιτς, με τις δύο αδερφές να έχουν κοινό πάθος για το πατινάζ.

H ίδια έχει μοιραστεί παλαιότερα στο Instagram ένα σπάνιο βίντεο όπου τη βλέπουμε να κάνει πιρουέτες στον πάγο με άνεση, αποδεικνύοντας ότι είναι γεννημένη για αυτό το άθλημα.

https://www.instagram.com/p/26Bf_JPPhU/

Το 2019 οι αδερφές Πρέλεβιτς ταξίδεψαν στην Αράχωβα και δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν το παγοδρόμιο της περιοχής, χαρίζοντάς μας υπέροχα videos.

Οι δύο αδελφές είναι ιδιαίτερα δεμένες και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη σε κάθε βήμα. Πριν από τρία χρόνια οι δύο γυναίκες πήραν τη μεγάλη απόφαση να συνεργαστούν και έπειτα από αρκετή έρευνα ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το δικό τους brand, με την επωνυμία «The Prelevic».

«Η μαμά ήθελε να μας βάζει να κάνουμε τα πάντα μαζί. Χωρίς την Τέα νιώθω το απόλυτο μηδέν», έχει παραδεχθεί η Άννα Πρέλεβιτς.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic