Ο μεγάλος γιος της πριγκίπισσας Ευγενίας έκλεισε τα 3 -Η τρυφερή φωτογραφία με τους δύο γιους

Η 33χρονη εγγονή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ είναι μαμά δύο αγοριών.

Η πριγκίπισσα Ευγενία, είναι μια ευτυχισμένη μαμά δύο αγοριών. Το καλοκαίρι μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε το όνομα του δεύτερου παιδιού της, Ernest George Ronnie Brooksbank που ήρθε στις 30 Μαΐου 2023. Στη δεύτερη φωτογραφία από την ανάρτησή της βλέπουμε τον πρώτο και μεγαλύτερο γιο της, τον Augie. Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία πώς ο Augie λατρεύει να είναι ο μεγάλος αδερφός.

Η Γιούλικα Σκαφιδά μας «ταξιδεύει» με μία φωτογραφία στη σειρά Το Νησί πριν 14 χρόνια

https://www.instagram.com/p/CtHP0o6o6oi/

Η 33χρονη εγγονή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, έχει αναφέρει πως διαχειρίζεται η ίδια το προφίλ της στα social media και ότι αυτό είναι πάρα πολύ αγχωτικό, γιατί κάθε φορά πριν δημοσιεύσει κάτι πρέπει να στείλει μήνυμα σε πέντε διαφορετικούς ανθρώπους ρωτώντας αν είναι εντάξει ή αν έχει κάποιο ορθογραφικό λάθος.

https://www.instagram.com/p/Cw7KRz-oR_5/

Τα 3α γενέθλια του γιου της

Αυτή τη φορά, έκανε μία ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιού της. Ο Augie, έγινε τρία ετών! Η πριγκίπισσα έγραψε κάτω από τη λεζάντα: «Happy 3rd Birthday αγαπημένε μου Augie, εύχομαι να χαμογελάς πάντα και να είσαι μία δύναμη της φύσης». Οι δύο πρώτες φωτογραφίες της ανάρτησης δείχνουν την πριγκίπισσα Ευγενία να είναι μαζί με τον αγαπημένο της Augie, ενώ στην τρίτη φωτογραφία βλέπουμε την πριγκίπισσα να έχει στην αγκαλιά της και τους δύο γιους της. Αμέσως, η φωτογραφία πλημμύρισε με τις πιο όμορφες ευχές και τα πιο τρυφερά σχόλια.

Η αλήθεια για το σώμα της

Οι δύο εγκυμοσύνες και τοκετοί έγιναν μέσα σε 2 χρόνια και η 33χρονη πριγκίπισσα είχε την ανάγκη να μιλήσει για την αλλαγή που υπέστη το σώμα της. Συγκεκριμένα είχε πει σε συνέντευξή της: «Δεν ξέρω αν το έχετε νιώσει αλλά αυτό το θέμα με τα κιλά εγκυμοσύνης με κάνει έξαλλη, το βρίσκω πολύ δύσκολο να διαχειριστώ το βάρος αυτό. Νομίζω πως η κοινωνία ορίζει το πότε πρέπει να χάσεις τα κιλά και όλη αυτή τη ρητορική».

https://www.instagram.com/p/CryRlrGoqF2/

Παρόλα αυτά, η Ευγενία μαζί με τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ, έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια. Το 2018 -12 Οκτωβρίου 2018 στο κάστρο του Windsor- η Ευγενία παντρεύτηκε τον επί χρόνια αγαπημένο της Τζακ. Όπως κάθε βασιλικός γάμος έτσι και αυτός της βασίλισσας Ευγενίας είχε πολλούς διάσημους καλεσμένους και στιγμές που έχουμε να θυμόμαστε.