Την εξομολόγηση της πριγκίπισσας Ευγενίας για τα κιλά εγκυμοσύνης την καταλαβαίνουμε απόλυτα

Πατούλια Κατερίνα
Την εξομολόγηση της πριγκίπισσας Ευγενίας για τα κιλά εγκυμοσύνης την καταλαβαίνουμε απόλυτα
Invision

Μιλώντας στο Table Manners Podcast, η πριγκίπισσα Ευγενία δεν έκρυψε τον αγώνα της να χάσει τα κιλά που πήρε στις δύο εγκυμοσύνες της.

Στην εποχή εξωστρέφειας του Παλατιού κι ενώ η Kate Middleton έχει πρώτη μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μαμά τριών παιδιών, ήρθε η σειρά της πριγκίπισσας Ευγενίας να μιλήσει για τη ζωή της ως μαμά δύο αγοριών.

https://www.instagram.com/reel/Cz8NXFQIVY1/

Tα κιλά και η πίεση της κοινωνίας

Μιλώντας στο Table Manners podcast και στις Jessie και Lennie Warem η Ευγενία αναφέρθηκε στην πίεση που νιώθει, ειδικά μετά τα κιλά που πήρε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της στον γιο της Ernest, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάΐο. Η Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbant έχουν έναν ακόμα γιο, τον 2 ετών Αύγουστο και οι δύο εγκυμοσύνες και τοκετοί μέσα σε 2 χρόνια, έκαναν την 33χρονη εγγονή της βασίλισσας να μιλήσει με ειλικρίνεια:

«Δεν ξέρω αν το έχετε νιώσει αλλά αυτό το θέμα με τα κιλά εγκυμοσύνης με κάνει έξαλλη, το βρίσκω πολύ δύσκολο να διαχειριστώ το βάρος αυτό. Νομίζω πως η κοινωνία ορίζει το πότε πρέπει να χάσεις τα κιλά και όλη αυτή τη ρητορική», είπε η 33χρονη και συνέχισε μιλώντας για το πώς μεγάλωσε ενώ ήταν στο προσκήνιο και πώς τα μίντια κατακεραύνωναν την εξωτερική της εμφάνισης ενώ μεγάλωνε:

Φαντάζομαι πως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, συμβαίνει αυτό και στην οικογένειά μας, αυτό συμβαίνει στην ηλικία που είσαι 13 ετών και έχεις ένα περίεργο κούρεμα και είσαι λίγη πιο τσουπωτή και τα αγόρια σου κάνουν μπούλινγκ.

https://www.instagram.com/p/CtHP0o6o6oi/

Η ζωή ανάμεσα σε Λονδίνο και Πορτογαλία

Η Ευγενία πια, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Λονδίνο και την Πορτογαλία όπου εργάζεται ο σύζυγός της και η ίδια η πριγκίπισσα περιγράφει τη συνθήκη αυτή ονειρική.

https://www.instagram.com/p/CryRlrGoqF2/

Η «κακή» μέρα της Kate Middleton και τα άκομψα σχόλια περί ομορφιάς -Πώς πρέπει να δείχνουμε στα 40;

«Μπορώ να πάω στο σούπερ μάρκετ με τη φόρμα μου, με τα μαλλιά μου πιασμένα και να μην με νοιάζει γιατί κανείς δεν νοιάζεται», είπε η Ευγενία , η οποία εξομολογήθηκε πως και τα δύο παιδιά της έχουν πάρει το χάρισμα της στο να κοιμούνται καλά.

«Νομίζω πως τα παιδιά μου είναι μαγικά και κοιμούνται όπως εγώ και ο Jack, λατρεύουν τον ύπνο. Ο Augie ξυπνά νωρίς αλλά ο Ernie κοιμάται ως τις 8 το πρωί. Νομίζω πως με άκουγοντα από τότε που ήταν στην κοιλίτσα μου και τους έλεγα πως πρέπει να κοιμούνται για να κοιμάμαι αλλιώς γίνομαι δράκος. Ο ύπνος είναι απαραίτητος για μένα».