Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τραγουδά με τον γιο του Κίμωνα στην πιο cute στιγμή τους

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τραγουδά με τον γιο του Κίμωνα στην πιο cute στιγμή τους

«Μα εγώ έχω εσένα»: Ταλέντο και το τραγούδι έχει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος,  δείχνοντάς μας παράλληλα και πώς περνούν τα απογεύματά τους πατέρας και γιος. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εδώ και 1,5 χρόνο έχει στη ζωή του τον γιο του Κίμωνα και μας έχει δείξει αρκετές φορές την αδυναμία του σε εκείνον. Εκείνο που δεν μας είχε δείξει μέχρι χθες τουλάχιστον, ήταν πρώτον ότι ο «θείος» Λεωνίδας έχει ταλέντο στο τραγούδι και πως δεύτερον την αγάπη για τη μουσική κληρονόμησε και ο τζούνιορ.

https://www.instagram.com/p/CipYnFpIdVK/

«Δυο που αγαπιούνται είναι αρκετοί»

«Έχω πάθει εθισμό με τον γιο μου είναι μία πολύ ωραία ιστορία αυτή που ζούμε» είχε δηλώσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον γιο του Κίμωνα που είναι πάντα μαζί του. Ή σχεδόν πάντα λόγω και των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Λίγο πριν το MasterChef η Όλγα Μιχαλοπούλου έδειξε την αδυναμία που έχει στον Κουτσόπουλο junior

koutsopoulos.png

Χθες ο γνωστός σεφ μας έδειξε και πως περνούν πατέρας και γιος τις ώρες τους στο σπίτι. Γιατί εκτός από παιχνίδια, υπάρχει και πολύ τραγούδι. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνεχίζει - όπως και η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου - να κάνει εκπομπές στο διαδικτυακό ραδιόφωνο που δημιούργησε εκείνος πριν από 3 χρόνια, το Samano radio και έχει μεγάλη αγάπη στη μουσική. Εκείνο που δεν μας είχε αποκαλύψει μέχρι στιγμής είναι πως τραγουδά επίσης πολύ καλά.

Δες το στιγμιότυπο με την κιθάρα του όπου ερμηνεύει εξαιρετικά το τραγούδι του Κώστας Χατζή «Εγώ έχω εσένα» με τον μικρό να κάνει δεύτερη φωνή, στην ουσία να δείχνει τον ενθουσιασμό του προσπαθώντας να καταλάβει τη μελωδία.

Όλες τις φορές που μας έχει δείξει τον γιο του ο σεφ, είναι σημαντικές για εκείνον. Πρόσφατα ο μικρός συμμετείχε και στο γύρισμα για το χριστουγεννιάτικο τρέιλερ του Star, δίπλα στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, τους οποίους και γνωρίζει πολύ καλά.

https://www.instagram.com/p/C1J2Z-YImgw/

Το καλοκαίρι στην Αντίπαρο μας έδειξε επίσης μία τρυφερή εικόνα με τον Κίμωνα να τον φιλά.

https://www.instagram.com/p/CuuOGBzoRMq/

Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε μπαμπάς και γιος είναι αχώριστοι στις βόλτες τους.

https://www.instagram.com/p/CqyLCqrImuQ/

Στη συνέντευξη που μας είχε δώσει στο Queen.gr η μαμά του μικρού και σύντροφος του Λεωνίδα, Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει και για τη βοήθεια που προσφέρει καθημερινά στην ανατροφή του γιου του ο σεφ: «Όταν γεννήθηκε ο Κίμωνας, δεν ένιωσα κάτι παράξενο, ένιωσα σα να ήταν από πάντα μαζί μας. Διάβασα όμως αρκετά πράγματα και κάπως όλα πήγαν από μόνα τους στη συνέχεια. Ήταν πολύ ωραία αυτή η διαδρομή με το new born μέλος της οικογένειας. Φυσικά και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ότι είχα καθημερινά τη βοήθεια του Λεωνίδα».

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Όταν γεννήθηκε ο Κίμωνας ένιωσα σαν να ήταν από πάντα μαζί μας»

Όσο για το πότε θα βαφτιστεί ο μικρός, ο μπαμπάς του όταν ρωτήθηκε πρόσφατα από δημοσιογράφο, αστειεύτηκε δίχως όμως να απαντήσει λέγοντας: «Θες να μας βάλεις σε έξοδα;»