«Σκλάβοι« του MasterChef: Κουτσόπουλος, Κοντιζάς, Ιωαννίδης στο νέο epic τρέιλερ

Κατερίνα Μπούσιου
«Σκλάβοι« του MasterChef: Κουτσόπουλος, Κοντιζάς, Ιωαννίδης στο νέο epic τρέιλερ

Η εμφάνιση του γιου Κουτσόπουλου και η διπλή παρουσία των κριτών του MasterChef λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Και στο νέο τρέιλερ του διαγωνισμού αλλά και στο εορταστικό του καναλιού.

Ένα show από μόνοι τους είναι οι κριτές του MasterChef. Δεν πέρασαν 24 ώρες από το τέλος της Φάρμας και προβλήθηκε για πρώτη φορά το νέο τρέιλερ του μαγειρικού διαγωνισμού, το οποίο ήταν epic όπως το χαρακτήρισαν στα social media. Υπήρξε μία ακόμη εμφάνιση όμως των Κουτσόπουλου, Κοντιζά και Ιωαννίδη που έκανε εντύπωση και εκεί guest star ήταν ο υιός Κουτσόπουλος. Πότε όμως κάνει πρεμιέρα ο διαγωνισμός και τι εκπλήξεις μας περιμένουν;

Από τη σκλαβιά στη σαλάτα του Καίσαρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το τρέιλερ του MasterChef είναι υπερπαραγωγή και με πρωτότυπο σενάριο. Προσαρμοσμένο στο μεγάλο του ατού, που είναι οι τρεις κριτές του. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης, αυτή τη φορά είναι σκλάβοι - δοκιμαστές του Καίσαρα. Με τον θείο Λεωνίδα να είναι vegan, τον Κοντιζά να βρίσκει (κλασσικά) κόκκαλο στο ψάρι και τον Ιωαννίδη να κλείνει με ένα ακόμη αστείο του. Συνδυάζοντας όλα όσα συνέβησαν με τη γνωστή σαλάτα του Καίσαρα. Εντάξει, έχει πει και καλύτερα.

Το MasterChef κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου στο Star, την ημέρα που ξεκινούν και όλες οι σειρές μυθοπλασίας και θα είναι ήδη στον τηλεοπτικό «αέρα» το Survivor. Και επανερχόμαστε στο ερώτημα: «Τι θα πρωτοδεί το κοινό;»

https://www.instagram.com/reel/C1KudXqPvc-/

Οι κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού, αποφάσισαν όμως να κάνουν και μία ακόμη εμφάνιση τα φετινά Χριστούγεννα, έτσι γιατί μας είχαν λείψει. Συμμετέχοντας φορώντας τα λαμπερά λαμπιόνια τους, στο εορταστικό τρέιλερ του καναλιού τους.

https://www.instagram.com/reel/C1J2sR2MzpA/

Αλλά εκεί την παράσταση έκλεψε ο Κουτσόπουλος junior. Ο μικρός Κίμωνας φυσικά εντυπωσιάστηκε με τα λαμπάκια που φορούσε ο μπαμπάς του και έτρεξε να μπει και εκείνος στο πλάνο. Με μαμά ηθοποιό και μπαμπά σεφ - παρουσιαστή, έχει από τώρα εμπειρίες και επιρροές. Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγραψε και το πιο ωραίο σχόλιο: «Ήταν μια φορά ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ενάμισης Νεοσμυρνιώτης. Καλές γιορτές». Και όπως του έγραψαν: «Αυτός ο μισός είναι λατρεία».

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Όταν γεννήθηκε ο Κίμωνας ένιωσα σαν να ήταν από πάντα μαζί μας»

https://www.instagram.com/p/C1J2Z-YImgw/

Και λίγες πληροφορίες τώρα για τον μαγειρικό διαγωνισμό. Το challenge φέτος για το MasterChef είναι μεγάλο. Σου μίλησα πριν για τον σκληρό τηλεοπτικό ανταγωνισμό. Από την άλλη πλευρά πρέπει να κρατηθούν ψηλά τα standards του project.

Τα στελέχη του καναλιού, αυτή τη φορά είναι προετοιμασμένα με άλλον τρόπο, εκτός από το να βρουν παίκτες που έχουν τηλεοπτικά κάτι να πουν. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο. Τις μαγειρικές τους ικανότητες δεν μπορεί να τις «γευτεί» το κοινό. Έτσι λοιπόν αυξήθηκε το ποσό που παίρνει ο νικητής στις 70 χιλιάδες ευρώ (και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30 χιλιάδων ευρώ και ευτυχώς αυτή τη φορά θα πάρει και ο δεύτερος παίκτης, 30 χιλιάδες ευρώ. Τόσο κόπο κάνει για να φτάσει μέχρι τέλους.

https://www.instagram.com/reel/CyjDg6BMVwe/

Θα υπάρξουν και φέτος τα μικρά ποσά - έπαθλα στις ενδιάμεσες μαγειρικές δοκιμασίες και έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Και το να κυνηγάς ως παίκτης και την απόκτηση ενός χρηματικού ποσού, δημιουργεί και μία μικρή ίντριγκα, απαραίτητη για αυτά τα τηλεοπτικά format που δεν είναι αμιγώς reality.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας λένε, πως θα έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών. Ήδη έχουν τελειώσει οι οντισιόν και ήδη έχουν μπει στο σπίτι. Θα δεις και παίκτες των προηγούμενων σεζόν που δεν είχαν όμως φτάσει στην τελική φάση για να μπουν στο σπίτι, όπως και παίκτες που εργάζονται ως βοηθοί σε μεγάλους και γνωστούς μας σεφ.

Φέτος όμως δεν θα δούμε παίκτες που είχαν φτάσει ψηλά στον διαγωνισμό τις προηγούμενες χρονιές, όπως συνέβη την περσινή σεζόν όπου νίκησε η Μαρία Μπέη.

Η οποία και έσπευσε να σχολιάσει το νέο τρέιλερ με μία καρδιά, δείχνοντας την αγάπη της τόσο στον διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχε δύο φορές, όσο και στους αγαπημένους της κριτές.

mpei.jpg