Λίγο πριν το MasterChef η Όλγα Μιχαλοπούλου έδειξε την αδυναμία που έχει στον Κουτσόπουλο junior

Τζένη Ντεμιράι
Λίγο πριν το MasterChef η Όλγα Μιχαλοπούλου έδειξε την αδυναμία που έχει στον Κουτσόπουλο junior

Ο μικρός Κίμωνας Κουτσόπουλος, λαμβάνει πολλή αγάπη από την αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου, ενώ το MasterChef επανέρχεται με σημαντικές αλλαγές!

Μπορεί η Χρύσα Μιχαλοπούλου να μην ανήκει στην κατηγορία των μητέρων που αναρτούν αμέτρητες στιγμές από την καθημερινότητά με τα παιδιά τους, ωστόσο, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου έδειξε στον κόσμο των social media δύο τρυφερές εικόνες με τον Κίμωνα.

Η ηθοποιός, που συμμετέχει στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», ανέβασε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες απεικονίζονταν αγαπημένοι της άνθρωποι.

Ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά, ήταν και ο γιος της, Κίμωνας, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε ενός έτους, αλλά και η αδερφή της, Όλγα, η οποία έχει αναπτύξει μία τρυφερή σχέση με τον ανιψιό της, όπως μπορείς να δεις και στην παρακάτω φωτογραφία.

Η 24χρονη Χρύσα έγραψε στην περιγραφή της δημοσίευσης: «Αγαπημένα, αγαπημένος, αγαπημένες». Αν και περιεκτική, έκανε ξεκάθαρο τον λόγο που ανέβασε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Θέλησε να μοιραστεί στιγμές που έζησε σε αγαπημένα της μέρη με αγαπημένους της ανθρώπους.

Εκτός από την παραπάνω εικόνα, η ηθοποιός ανέβασε και μία παιδική φωτογραφία με την αδερφή της, η οποία όχι μόνο της μοιάζει σε μεγάλο βαθμό εξωτερικά, αλλά μοιράζεται και το ίδιο πάθος για την υποκριτική, αφού από τον Οκτώβριο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ.

https://www.instagram.com/p/C2C_HmNt8Y8/

Η σχέση των δύο κοριτσιών

Η Χρύσα και η Όλγα πέρα από την ομοιότητά τους, έχουν και μια πολύ δεμένη σχέση.

Η Όλγα έχει μιλήσει στο παρελθόν για την Χρύσα, λέγοντας σε συνέντευξή της: «Η Χρύσα είναι σαν στήριγμα. Τη συμβουλεύομαι. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση. Τη θαυμάζω και μου αρέσει που κάνω το ίδιο επάγγελμα. Παίρνουμε η μία πράγματα από την άλλη. Με τη Χρύσα νομίζω γενικά είμαστε διαφορετικές μεταξύ μας πολύ, δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό. Η Χρύσα είναι πιο χύμα, πιο χαλαρή, εγώ δεν είμαι έτσι».

Εκτός αυτού, όμως, η Όλγα, έδειξε και χθες την αδυναμία που τρέφει για τον ανιψιό της, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση της Χρύσας και γράφοντας «η μεγάλη μου αγάπη».

416924654_1892146484575584_5031583200938034119_n.jpg

Μπορεί η ανάρτηση της Χρύσας να έκανε λόγο για αγαπημένους ανθρώπους και εκείνη να επέλεξε να συμπεριλάβει φωτογραφίες από δύο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της, την αδερφή, τον γιο της, αλλά και φίλες, ωστόσο παρατηρήσαμε μία σημαντική απώλεια. Στις φωτογραφίες δεν ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο σύντροφος της ζωής της και πατέρας του μικρού Κίμωνα.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Όταν γεννήθηκε ο Κίμωνας ένιωσα σαν να ήταν από πάντα μαζί μας»

Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και δεν επιθυμεί να προβάλλει δημόσια τη σχέση του. Το βέβαιο, ωστόσο, είναι ότι και οι δύο στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα, όπως ακριβώς θα γίνει και τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, που θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος του MasterChef.

Από την ερχόμενη εβδομάδα, λοιπόν, οι τρεις γνωστοί σεφ του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ξεκινούν το νέο ταξίδι αναζήτησης του επόμενου ή της επόμενης MasterChef!

Ποιες αλλαγές θα δούμε στο MasterChef

Σύμφωνα τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο νέος κύκλος του MasterChef επιστρέφει με αρκετές αλλαγές, οι οποίες ξεκινούν από τις audititon. Η διαδικασία επιλογής φέρνει πλέον δύο παίκτες ταυτόχρονα μπροστά από τους κριτές. Οι παίκτες καλούνται να μονομαχήσουν, με σκοπό, τελικά, ο ένας από τους δύο να λάβει την πολυπόθητη ποδιά και ο άλλος να αποχωρεί.

Μία μεγάλη αλλαγή, όμως υπάρχει και στο έπαθλο, αφού ο νικητής θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα. Την ίδια στιγμή, όμως, ο δεύτερος φιναλίστ, για πρώτη φορά δε θα φύγει με άδεια χέρια, αλλά θα λάβει το ποσό των 30.000€.