Η διπλή glam εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και η «συνάντηση» με Naomi και Jennifer Lopez 

Κατερίνα Μπούσιου
Η διπλή glam εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και η «συνάντηση» με Naomi και Jennifer Lopez 

Οι διακοπές με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Αντίνοο Αλμπάνη και η μουσική βραδιά με τη Νaomi και την Jennifer Lopez. 

Η Βίκυ Καγιά τη φετινή χρονιά δεν έχει τηλεοπτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει τη μόδα, προσωπικά και επαγγελματικά. Το διαχρονικό δικό μας top model αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Ντουμπάι και παραδίδει μαθήματα στυλ με τις ημερήσιες αλλά και βραδινές αλά «χίλιες και μία νύχτες» εμφανίσεις της. Η χθεσινή βραδιά ήταν ιδιαίτερη λόγω και της «συνάντησής» της με την Jennifer Lopez αλλά και της Naomi.

Το glam look το σωστό και η JLO

Η Βίκυ βρίσκεται στο Ντουμπάι ως καλεσμένη για τα εγκαίνια γνωστού νέου ξενοδοχείου που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Και από την αρχιτεκτονική του στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, είδαμε πως πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο. Ακόμη και η πισίνα του ξενοδοχείου, είναι στα μισά του ουρανοξύστη και όχι στο έδαφος όπως σε όλα τα υπόλοιπα.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο είχε στην παρέα της την Αθηνά Οικονομάκου και τον Αντίνοο Αλμπάνη, επίσης καλεσμένους στη μεγάλη βραδιά, ανάμεσα σε guests από το διεθνές jet set. Η Βίκυ Καγιά ξεχώρισε με το στυλ της. Καταρχάς με το πρωινό της αέρινο κατακόκκινο καφτάνι - φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/C3Ktph4IFh3/

Στη συνέχεια με το midi strass φόρεμα που επέλεξε για την πρώτη βραδιά στο επίσημο δείπνο.

1707643442718-790664905-kagia.jpg

Και στο χθεσινό πάρτι των εγκαινίων, επέλεξε του ίδιου χρώματος φόρεμα, αλλά αυτή τη φορά ως μία εντυπωσιακή βραδινή τουαλέτα. Άκρως εντυπωσιακή.

Όπως μας έδειξε και στα stories της στο Instagram, η βραδιά είχε πολύ σημαντικούς καλεσμένους με τη Naomi να βρίσκεται εκεί για λίγες ώρες και τη Jennifer Lopez να τραγουδά. Σε απόσταση αναπνοής.

kagia_lopez.jpg

H Lopez εμφανίστηκε πριν τη συναυλία της στη δεξίωση με μία μαύρη τουαλέτα, σχεδόν οσκαρική.

https://www.instagram.com/p/C3LLCfARLJY/

Η Βίκυ όπως και οι υπόλοιποι καλεσμένοι αναχωρούν σήμερα από το Ντουμπάι και επιστρέφουν στην Αθήνα. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε κάποιες τηλεοπτικές εξελίξεις που την αφορούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, 2 κανάλια (και ο ΑΝΤ1 ανάμεσα σε αυτά) θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Στην τηλεόραση όμως είναι διαφορετικό πράγμα η θέληση και μεγάλος ο δρόμος μέχρι την απόφαση. Εκείνη δεν θα επιστρέψει με κάτι αμφίβολο, αλλά με κάτι που θα την εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο. Ένα format κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Και χωρίς κατ' ανάγκη να έχει σχέση απαραίτητα με τη μόδα.