Το μόνο πιο «ηχηρό» από την αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά στο Madwalk, ήταν το look που επέλεξε

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το μόνο πιο «ηχηρό» από την αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά στο Madwalk,  ήταν το look που επέλεξε

H Βίκυ Καγιά έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Kick Off Party του Madwalk και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα. Το κομψό look και η άγνωστη ιστορία για τη συνεργασία της με την Σίλια Κριθαριώτη.

Το MadWalk, The Fashion Music Project είναι ένα δημοφιλές ετήσιο show που διοργανώνεται από το MAD TV και παντρεύει τη μόδα με τη μουσική. Κάθε χρόνο, κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές ενώνουν τις δυνάμεις τους με αγαπημένους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας και παρουσιάζουν εντυπωσιακά acts επί σκηνής.

Το πρώτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2011 με παρουσιάστριες την Βίκυ Καγιά και την Τάμτα. Φέτος ο θεσμός επιστρέφει για 13η χρονιά τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά, η οποία έχει ταυτιστεί με το συγκεκριμένο project.

Πριν λίγες ώρες το μοντέλο-παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο Kick Off Party που διοργανώθηκε πριν τη μεγάλη γιορτή μόδας και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την παρουσίαση του «Madwalk 2023» αλλά και για την απουσία της από την τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/CywUmKrISyy/

Φορώντας μαύρο blazer, vinyl φούστα και statement μποτάκια του οίκου Chanel η Βίκυ Καγιά παρέδωσε για ακόμα μια φορά μαθήματα στυλ και κομψότητας.

«Είμαι μια χαρά, μαμά άμεσου δράσης, μαγειρεύουμε, πάμε σχολείο. Είμαι περήφανη για την παρουσίαση του MadWalk, είναι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι μέρος του φέτος. Δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου στην τηλεόραση, είναι νωρίς για να το πω αυτό. Ούτε ένα 6μηνο δεν έχει περάσει. Εγώ είμαι του διαλείμματος γενικότερα, δεν ασχολούμαι με ό,τι γίνεται στέλνω αγάπη παντού, ακόμα και αν με έχουν πικράνει. Έχω διδαχθεί να δέχομαι μέσα μου και βαθιά ότι δεν μπορεί να με συμπαθούν όλοι και να τους αρέσω, και επίσης να μπλοκάρω την τοξικότητα έξω από την πορεία. Δεν με πληγώνει κάτι που μπορεί να έχει ειπωθεί για μένα», είπε η Βίκυ Καγιά.

Και πρόσθεσε: «Δεν βλέπω εκπομπές που έχω παρουσιάσει στο παρελθόν και έχουν περάσει αλλού. Είναι ένας κύκλος που έκλεισε για μένα. Δεν έχει νόημα, μου κάνει κακό συναισθηματικά, δεν κρίνω, δεν θέλω να συζητάω καθόλου. Πρωινό δεν θα έκανα ξανά».

Η 45χρονη τόνισε πόσο πολύ χρειαζόταν μια παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αναφέροντας: «Είναι δύσκολο και ταυτόχρονα μαγικό να είσαι μητέρα. Συνειδητά έχω δώσει όλη μου την προσοχή στην οικογένειά μου. Και τα παιδιά μου το είχαν ανάγκη. Η φετινή χρονιά είναι μια πολύ ωραία και απαραίτητη συνθήκη, ωραία ανάπαυλα. Διαβάζω πολύ, τρώω καλά, ακούω μουσική, επιτέλους ξεκίνησα διατροφή γιατί είχα πρόβλημα με το έντερό μου, λόγω του άγχους, κάνω pilates. Νιώθω ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου πίσω, είχα δουλειά και παιδιά. Δεν υπήρχα πουθενά εγώ. Χρειάζεται μία ανάπαυλα».

Βίκυ Καγιά: H αποκάλυψη για τη συνεργασία της με την Σίλια Κριθαριώτη

Στο Kick Off Party του φετινού Madwalk η Βίκυ Καγιά έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό και μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία για το ξεκίνημά της στον χώρο της μόδας. Όπως η ίδια ανέφερε όταν σε ηλικία 15 ετών συνάντησε για πρώτη φορά την Σίλια Κριθαριώτη, η σχεδιάστρια της είπε πως δεν ξέρει να περπατά ως μοντέλο και την απέρριψε.

Το μοντέλο δεν πτοήθηκε και έκανε εντατικές πρόβες για να μπορέσει να εμφανιστεί στο casting, όπου κατάφερε να πείσει τη σχεδιάστρια και να πάρει τη δουλειά.

Οι δύο γυναίκες έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο πέρασμα του χρόνου και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, ακόμη και μετά τον χωρισμό του μοντέλου από τον Νίκο Κριθαριώτη.

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο Madwalk 2011

Στις 2 Φεβρουαρίου 2011 η Βίκυ Καγιά και η Τάμτα παρουσίασαν το πρώτο Madwalk στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Το μοντέλο εμφανίστηκε στην πασαρέλα με μαύρο αποκαλυπτικό κορμάκι και τεράστια μαύρα φτερά, μαγνητίζοντας τα φωτογραφικά φλας.

kaya2011.webp

Λίγο αργότερα η Βίκυ Καγιά έκανε μια αποκάλυψη για το βάρος των φτερών μέσα από το Twitter της γράφοντας: «Τα φτερά ζύγιζαν 4 κιλά! Πιστέψτε το ή όχι, είχα μόλις 40 δευτερόλεπτα για την επόμενη αλλαγή!»

Καγιά και Κρασσάς μοιράστηκαν την πιο τρυφερή selfie και οι fans εξυμνούν τη φυσική της ομορφιά

Από την Βίκυ Καγιά και την Τάμτα ως την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Μαίρη Συνατσάκη

Τα τελευταία 13 χρόνια αρκετοί celebrities έχουν παρουσιάσει το Madwalk ωστόσο η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της στο project. Το μοντέλο-παρουσιάστρια θα παρουσιάσει φέτος για 5η φορά το show και θα μας θυμίσει γιατί το Μadwalk είναι η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής.

2011: Βίκυ Καγιά και Τάμτα

tamta_kaya1.jpg

2012: Βίκυ Καγιά, Μαίρη Συνατσάκη και Κώστας Μαρτάκης

2013: Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη

Kaya2.jpg

2014: Μαίρη Συνατσάκη

2015: Κάτια Ζυγούλη

zygouli_2014.jpg

2016: Δέσποινα Βανδή

vandi.webp

2017: Γιώργος Μαζωνάκης και Μαίρη Συνατσάκη

2018: Χρήστος Μάστορας και Μαίρη Συνατσάκη

2019: Ηλιάνα Παπαγεωργίου

PAPAGEORGIOU1.jpg

2020: Βίκυ Καγιά

kagia3.jpg
8649152

2021: Δούκισσα Νομικού

NOMIKOU1.jpg

2022: Μαριέττα Χρουσαλά

https://www.instagram.com/p/Cmi4ylhtJ30/

Πηγή κεντρικής: Vickykaya_