Η Βίκυ Καγιά επενδύει στη φιλία και έχει φτιάξει το ωραιότερο photo άλμπουμ με τις κολλητές της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βίκυ Καγιά επενδύει στη φιλία και έχει φτιάξει το ωραιότερο photo άλμπουμ με τις κολλητές της

H Βίκυ Καγιά αφιερώνει τον ελεύθερό της χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα. Η αξία της φιλίας στη ζωή της και το πρόσφατο ταξίδι με τις κολλητές της στο Λονδίνο.

«Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε», είχε πει η συγγραφέας Jess C Scott και η Βίκυ Καγιά φαίνεται πως συμφωνεί απόλυτα μαζί της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια-μοντέλο συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή της εκτός τηλεόρασης αφού η ίδια είχε τεράστια ανάγκη για ξεκούραση, ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το STAR η 45χρονη έχει δώσει έμφαση στην ανατροφή των παιδιών της. Μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά προσπαθούν να δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις, τόσο ως ζευγάρι αλλά και μαζί με τον γιο και την κόρη τους.

Η Βίκυ Καγιά επενδύει στη φιλία

Τον ωραιότερο τρόπο για να ευχηθεί «Χρόνια πολλά» στην κολλητή της, Victoria, βρήκε η Βίκυ Καγιά, δημοσιεύοντας δύο selfie φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό.

kagia1.png

«Χρόνια πολλά πολυαγαπημένη. Είμαι πολύ περήφανη για εσένα φίλη μου», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Screenshot-2024-01-05-164811.png

Ακολούθησε ένα ακόμα Instagram-story στο οποίο οι δύο γυναίκες στέλνουν τα φιλιά τους στον φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντας πόσο cool, αγαπημένες και ακομπλεξάριστες είναι.

Το πρόσφατο ταξίδι στο Λονδίνο

Στο μαγικά φωταγωγημένο Λονδίνο βρέθηκε πριν λίγες εβδομάδες η Βίκυ Καγιά, η οποία πραγματοποίησε ολιγοήμερη απόδραση στην Αγγλία με τις κολλητές της φίλες, Doris και Alicia.

Η Βίκυ Καγιά περνά τις off duty μέρες της με φίλους, φαγητό και πόζες χωρίς ίχνος μακιγιάζ

https://www.instagram.com/p/C0rEfYeol2m/

Οι τρεις γυναίκες περπάτησαν στην στολισμένη πόλη, επισκέφθηκαν δημοφιλή shopping malls και πόζαραν αγκαλιασμένες με φόντο τα αξιοθέατα της Βρετανικής πρωτεύουσας.

Screenshot-2024-01-05-163433.png

Μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram η fashion expert μας ταξίδεψε στην Oxford street και το London Eye, δημοσιεύοντας υπέροχες εικόνες από το ταξίδι της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για τη ζωή της εκτός τηλεόρασης η Βίκυ Καγιά είχε ομολογήσει: «Είμαι μια χαρά, μαμά άμεσου δράσης, μαγειρεύουμε, πάμε σχολείο. Είμαι περήφανη για την παρουσίαση του MadWalk, είναι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι μέρος του φέτος. Δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου στην τηλεόραση, είναι νωρίς για να το πω αυτό. Ούτε ένα 6μηνο δεν έχει περάσει. Εγώ είμαι του διαλείμματος γενικότερα, δεν ασχολούμαι με ό,τι γίνεται στέλνω αγάπη παντού, ακόμα και αν με έχουν πικράνει. Έχω διδαχθεί να δέχομαι μέσα μου και βαθιά ότι δεν μπορεί να με συμπαθούν όλοι και να τους αρέσω, και επίσης να μπλοκάρω την τοξικότητα έξω από την πορεία. Δεν με πληγώνει κάτι που μπορεί να έχει ειπωθεί για μένα».

Πηγή κεντρικής: vickykaya_