Η Κατερίνα Καινούργιου είπε ξανά «μπράβο» στον Φίλιππο Τσαγκρίδη κι εκείνος αντέδρασε

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Καινούργιου είπε ξανά «μπράβο» στον Φίλιππο Τσαγκρίδη κι εκείνος αντέδρασε

Η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφθηκε το εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη και μοιράστηκε μερικές εντυπωσιακές εικόνες. Κάπου εκεί, στο σταθερό ποστ για τον πρώην της, οι fans της Καινούργιου ξεκίνησαν τα σχόλια.

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά το καλό φαγητό και σε κάθε ευκαιρία, φροντίζει να συναντά τα αγαπημένα της πρόσωπα σε γνωστά εστιατόρια της πρωτεύουσας.

Μπορεί το πρόγραμμά της να είναι αρκετά επιβαρυμένο ωστόσο τα Σαββατοκύριακα η παρουσιάστρια του Alpha συνηθίζει να περνά ανέμελες στιγμές με τις κολλητές της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφθηκε το εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Το μεσημέρι της Κυριακής η 38χρονη βρέθηκε στο νέο εστιατόριο του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κουκάκι.

Η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» και η παρέα της δοκίμασαν μερικά signature πιάτα από το menu του εστιατορίου και το περίφημο βάσκικο cheesecake.

https://www.instagram.com/p/C3N_A4Srbcb/

Μέσα από τα Instagram-stories της η Κατερίνα Καινούργιου μας έδειξε τις γευστικές τις προτιμήσεις και μερικά από τα διάσημα πιάτα του εστιατορίου.

Πριν αποχωρήσει η «Katken» έσπευσε να ευχηθεί συγχαρητήρια στον Φίλιππο Τσαγκρίδη και το dream team του, μέσα από ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram όπου έγραψε: «Το καλό φαγητό είναι το θεμέλιο της πραγματικής ευτυχίας… Κυριακή στο σε ένα πολυσυζητημένο εστιατόριο που έχει την πολυτέλεια να μην «φωνάζει» ούτε στη διακόσμηση ούτε στον σχεδιασμό του μενού και να αφοσιώνεται στην ουσία της γεύσης και της απόλαυσης… η ουσία του είναι το φαγητό και το ΥΠΕΡΟΧΟ κρασί… Ό,τι καλύτερο στο κέντρο της Αθήνας. Congrats».

Λίγο αργότερα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έκανε repost τα Instagram-stories της παρουσιάστριας στον προσωπικό του λογαριασμό, αποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές.

Screenshot-2024-02-12-091908.png

Η συμβουλή του Αρναούτογλου στην Καινούργιου για την κόντρα της με τον Κωνσταντάρα ήταν η πιο σωστή

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη ο οποίος σχολίασε τις φήμες επανασύνδεσης Καινούργιου- Τσαγκρίδη. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήταν παρών στο εστιατόριο όσο βρισκόταν εκεί η Κατερίνα Καινούργιου και δεν δίστασε να την φωτογραφίσει.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στον επιχειρηματία, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα.

«Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο, ίσως είναι το πεπρωμένο τους, εγώ θέλω να είναι μαζί. Οι εμφανίσεις τους έχουν πυκνώσει», είπε χαρακτηριστικά o Νίκος Γεωργιάδης.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Αρκετοί είναι οι celebrities που έχουν επισκεφθεί το καινούριο εγχείρημα του νεαρού restaurateur ανάμεσά τους οι: Δανάη Μπάρκα, Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση.

Η σχέση και ο χωρισμός Καινούργιου-Τσαγκρίδη

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίστηκαν το 2019 μέσω κοινού τους φίλου και έγιναν ζευγάρι. Η παρουσιάστρια έδειχνε να έχει βρει το άλλο της μισό και κανείς δεν περίμενε πως οι δυο τους θα επέλεγαν να χωρίσουν μετά από 2,5 σχεδόν χρόνια σχέσης.

katken1.jpg

Τον Οκτώβριο του 2021 η παρουσιάστρια είχε παραδεχθεί τον χωρισμό από τον αγαπημένο της όμως το καλοκαίρι του 2022 το πρώην ζευγάρι έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης με μυστικό ταξίδι στη Ρώμη και την παρουσία της «Katken» σε γάμο, στον οποίο κουμπάρος ήταν ο εφοπλιστής.

Δυστυχώς λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι χώρισε οριστικά με την παρουσιάστρια να δηλώνει στον αέρα της εκπομπής της πως ο πρώην σύντροφός της όχι μόνο έχει προχωρήσει αλλά έχει και νέα σχέση.

Αν παρακολουθείς την Κατερίνα Καινούργιου στο πέρασμα των ετών, θα γνωρίζεις ότι μόλις χωρίζει δεν κρατάει φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της και το unfollow δεν αργεί να έρθει μετά τον χωρισμό.

Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και ο επιχειρηματίας είχαν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον, πράγμα που δείχνει ότι παρά τον χωρισμό τους, συνέχισαν να διατηρούν καλές σχέσεις.

Πηγή κεντρικής: katken85