Τα σχόλια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που πέταξαν στη Λιόλιου δείχνουν ότι η αλληλεγγύη έχει χαθεί

Τζένη Ντεμιράι
Τα σχόλια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που πέταξαν στη Λιόλιου δείχνουν ότι η αλληλεγγύη έχει χαθεί

Η Κατερίνα Λιόλιου δε δίστασε να δείξει τα αποτελέσματα της «επίθεσης» που δέχτηκε κατά τη διάρκεια που τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. 

Την ενόχλησή της έδειξε η Κατερίνα Λιόλιου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, όταν ένας θαμώνας πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπό της. Η τραγουδίστρια δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την κίνηση και θέλησε να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους ότι κάτι τέτοιο οδηγεί σε απομάκρυνση του ατόμου που πράττει μία τέτοιου είδους ενέργεια, η οποία μπορεί να οδηγήσει στον τραυματισμό του καλλιτέχνη που βρίσκεται πάνω στη σκηνή ή και άλλων ανθρώπων που βρίσκονται γύρω του.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λιόλιου ανέφερε μετά το περιστατικό:

«Ποιος το πέταξε αυτό παρακαλώ; Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ, επειδή οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε πολύ όμορφη βραδιά, να περάσει στην έξοδο».

Υποστήριξη αλλά και χλευασμός για την Κατερίνα Λιόλιου

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Tik Tok με το συμβάν έλαβε αρκετά σχόλια πολλά από τα οποία επαινούσαν την Λιόλιου για την στάση της.

Ένας χρήστης της εφαρμογής έγραψε χαρακτηριστικά: «Η κοπέλα είναι θεάρα! Μετά είχε ματώσει και συνέχιζε σαν να μην συμβαίνει τίποτα». Κάποιος άλλος έγραψε «έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι», ενώ έναν ακόμα ανέφερε πως «Δε ξέρω καν ποια είναι η κοπέλα αλλά ποιος βρίσκει σωστό να πετάει πράγματα σε άλλους;».

Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν όλα τα σχόλια υποστηρικτικά, καθώς κάποιοι θεώρησαν πως μπορούν να κάνουν πλάκα με ένα τέτοιο γεγονός που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ενός ανθρώπου. Ένας από αυτούς έγραψε κάτω από το βίντεο με την αντίδραση της Κατερίνας Λιόλιου «δεν θα άντεξαν τα αυτιά του ανθρώπου και αγανάκτησε», ενώ κάποιος ακόμα σχολίασε «Για να σταματήσεις να εκτελεις στο πέταξε».

Η μεγάλη αλλαγή της Κατερίνας Λιόλιου ενάμιση χρόνο μετά τη νίκη στο J2US και το νέο hair look

Ο τραυματισμός και το αντικείμενο που της μελάνιασε το μάτι

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, πάντως, η ίδια η τραγουδίστρια έδειξε τα αποτελέσματα της «επίθεσης», αναρτώντας μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να έχει μελανιάσει το μάτι της. Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε «Η κατάστασή μου μετά από ένα πολεμικό διήμερο».

Screenshot-2024-02-12-164348.png

Με ένα ακόμα story της, η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους πως το αντικείμενο που την τραυμάτισε ήταν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε από τη στιγμή της «επίθεσης» έγραψε «Μαζί με τα λουλούδια δέχτηκε και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο!! Μάλλον κατά λάθος! Όλα καλά».

Screenshot-2024-02-12-164502.png

Η σχέση της Κατερίνας Λιόλιου με συνεργάτη της

Πέρα από τη δυσάρεστή εξέλιξη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες και λόγω της δημοσιοποίησης της σχέσης της με τον Χάρη Παπατζανή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση με το στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρείας, που το τελευταίο διάστημα τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

https://www.instagram.com/p/CqbBEjfMjoS/

Το ζευγάρι συνεργάζεται επαγγελματικά και έχει επιλέξει να διατηρήσει χαμηλούς τόνους και να μη προβάλλει την προσωπική σχέση που έχει αναπτυχθεί.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @katerinalioliouofficial