Γεωργία Καλτσή και Γιάννης Στάνκογλου πόζαραν μαζί και η χημεία τους ήταν έμπνευση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γεωργία Καλτσή και Γιάννης Στάνκογλου πόζαραν μαζί και η χημεία τους ήταν έμπνευση

Η Γεωργία Καλτσή, αθλήτρια της ξιφασκίας και πρωταγωνίστρια της σειράς «Στα 4» μαζί με τον Γιάννη Στάνκογλου ήταν οι παρουσιαστές των πρόσφατων αθλητικών βραβείων.

Την Γεωργία Καλτσή το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από τον ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1+ «Στα 4». Μια σειρά στην οποία η πρωταγωνίστρια, η Στέλλα, ήταν ένα μοντέρνο κορίτσι σε αμαξίδιο που αυτοσαρκάζεται, απεχθάνεται όλα τα μηνύματα ενδυνάμωσης που κυκλοφορούν στα social media και χωρίς να αισθάνεται καθόλου μειονεκτικά θέλει να ζήσει στο έπακρο τη ζωή της, όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας της.

https://www.instagram.com/p/CoaEcvcsZlF/

Γεωργία Καλτσή & Δημήτρης Κίτσος: Στη σειρά «Στα 4» αυτοσαρκάζουν την αναπηρία και λένε αλήθειες

Η ιστορία αυτή δεν απέχει πολύ κι από τη δική της ζωή, αφού εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος βρέθηκε να είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, χωρίς αυτό ωστόσο να την εμποδίσει από το να γίνει αθλήτρια ξιφασκίας, να κάνει μεταπτυχιακό στη Νευρολογία, να είναι εκπαιδεύτρια ΑμεΑ, να ταξιδεύει, να παίζει μπάσκετ και seat ski, να κάνει καταδύσεις, να ασχοληθεί με το modeling αλλά και με την υποκριτική.

Η λαμπερή εμφάνισή της στα αθλητικά βραβεία

Πρόσφατα ασχολήθηκε και με την παρουσίαση, αφού με τον Γιάννη Στάνκογλου ήταν οι δύο λαμπεροί παρουσιαστές των αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards 2023. Η χημεία μεταξύ τους ήταν άψογη, όπως φάνηκε και από τις δημοσιεύσεις που είδαμε στα social media τους. Μάλιστα, ο ηθοποιός τόσο κατά την είσοδό τους στην αίθουσα που γινόταν η βράβευση όσο και αργότερα, είχε στην αγκαλιά του την Γεωργία, ενώ όπως θα δεις οι δυο τους θα μπορούσαν να είναι άνετα πρωταγωνιστές σε ταινία του James Bond.

H Γεωργία Καλτσή έδειχνε υπέροχη μέσα στο maxi fishnet γεμάτο στρας φόρεμά της σε blueblack απόχρωση. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους. Έξτρα λάμψη πρόσθεταν τα περίτεχνα κοσμήματά της, ένα δαχτυλίδι κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Οι followers της - επώνυμοι και μη - ενθουσιάστηκαν με το look της από την βραδιά και το μόνο που μπορούσαν να σχολιάσουν ήταν πόσο όμορφη ήταν.

Η Γεωργία Καλτσή είναι πρότυπο όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά για όλους τους ανθρώπους - παρότι η ίδια θεωρεί πως όλοι είμαστε ήρωες της καθημερινότητας - αφού δεν άφησε το ατύχημα αυτό να την εγκλωβίσει αλλά «κυνήγησε» την αυτονομία της.

«Σαν τρελή την επεδίωξα. Οι γονείς μου μένουν στην Ναύπακτο και εγώ έμενα εδώ και πριν το ατύχημα για τις σπουδές μου. Πάλι καλά που κατάλαβαν ότι θα έπρεπε να συνεχίσω να μένω στην Αθήνα κοντά στους φίλους μου, για να μην εγκαταλείψω τη ζωή που είχα χτίσει. Δεν ήμουν διατεθειμένη να εγκλωβιστώ λόγω της αναπηρίας μου. Ευτυχώς που είναι σε ένα καλό επίπεδο που μου επιτρέπει να είμαι αυτόνομη. Δεν μου πήρε χρόνο μετά το νοσοκομείο για να προσαρμοστώ και όλα πήγαν ρολόι» είχε αναφέρει η ίδια στο Queen.gr.

https://www.instagram.com/p/C12ahMAMlEh/