Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε 35 ετών και φέτος έχει στην αγκαλιά της το πολυτιμότερο δώρο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε 35 ετών και φέτος έχει στην αγκαλιά της το πολυτιμότερο δώρο

Η Ιωάννα Μαλέσκου γιόρτασε τα γενέθλιά της και δέχθηκε ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τα ομορφότερα γενέθλια της ζωής της γιόρτασε στις 14 Φεβρουαρίου η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία είναι γεννημένη την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου.

Πριν λίγες ώρες, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η παρουσιάστρια δέχθηκε αμέτρητες ευχές από φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές, στις οποίες φρόντισε να απαντήσει με τα ανάλογα reposts.

maleskou6.jpg

Η Iωάννα Μαλέσκου έγινε 35 ετών και γιορτάζει πρώτη φορά ως μαμά

Φέτος η 35χρονη έχει στην αγκαλιά της το πολυτιμότερο δώρο γενεθλίων, τη μονάκριβη κόρη της, καρπό του έρωτα με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

To τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου έχει εναρμονιστεί πλήρως στους νέους της ρυθμούς και ετοιμάζει σταδιακά την επιστροφή της στα τηλεοπτικά πλατό.

«Επειδή η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ταυτισμένη όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου με τα γενέθλιά μου και είναι για εμένα έτσι κι αλλιώς ξεχωριστή ημέρα, δεν έχω χαρεί ποτέ Βαλεντίνο. Με τον σύντροφό μου δεν είμαστε και ζευγάρι που ανταλλάσσουμε δωράκια και πραγματάκια… Τι ωραία μόλις εξέφρασα το παράπονο μου μόλις τώρα, ελπίζω να μην κοπεί αυτό!», είπε με χιούμορ πριν λίγο καιρό η Ιωάννα Μαλέσκου στις τηλεοπτικές κάμερες.

maleskou7.jpg

Η εορτάζουσα πέρασε την ημέρα με την οικογένειά της και δέχθηκε κύμα αγάπης από τους fans της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, αργότερα μέσα στη μέρα η ίδια έκανε και μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, ποζάροντας με ένα ροζ mini μακρυμάνικο φόρεμα και λευκές μπότες, γράφοντας στη λεζάντα της:

«1, 2, 3, 4 ή 5;; Εεε επίσημα 35! Αμέτρητα ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας! Ένας ακόμη χρόνος προστέθηκε … και εύχομαι να συνεχίζει να φέρνει υγεία και όμορφες στιγμές. Φέτος ευχήθηκα και κάτι ακόμα. Για να δούμε, θα πιάσει η ευχή μου; Να είστε όλοι καλά! Και να χαμογελάτε.

*Φυσικά, στη φωτογράφιση, «απλή» με ένα «συνηθισμένο» ροζ φόρεμα που ως γνωστόν «καθόλου δεν αγαπώ».

https://www.instagram.com/p/C3YXrFTo6UT/

9 μήνες μαμά η Ιωάννα Μαλέσκου: Πιο fit από ποτέ, αποκάλυψε το όνομα της κόρης της

Πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου για την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και για την βάπτιση της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/C1jtYaVoEAJ/

Για το τηλεοπτικό της comeback η 35χρονη ανέφερε: «Ασφαλώς και μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές. Αγαπώ πάρα πολύ το κομμάτι της επαφής με τον κόσμο και θέλω πάρα πολύ, με την πρώτη σωστή συνθήκη, να επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη και γενικώς μου αρέσει η μέρα. Από εκεί και πέρα, όπως έχω ξαναπεί, βλέπω συνολικά διαφορετικά τα πράγματα πλέον, ακόμα και αν αυτό αφορά σε τηλεοπτική ζώνη. Δε λέω όχι σε κάτι. Δεν είμαι κάθετα αρνητική όπως ήμουν κάποτε. Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να αισθάνομαι ότι έχω κάτι να δώσω».

Στις 5 Μαΐου 2023 η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και έκτοτε αφιερώθηκε πλήρως στην ανατροφή της κόρης της. Όπως η ίδια έχει δηλώσει θα επιστρέψει στους δέκτες μας όταν νιώσει έτοιμη.

https://www.instagram.com/reel/Cz6piyYo8yL/

Σε mini συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια στον κομμωτή της είχε τονίσει: «Και εμένα μου λείπετε πάρα πολύ και μου λείπει η τηλεόραση, αλλά ακόμα δεν ξέρω πότε θα γυρίσω. Θα γυρίσω όμως και θα γυρίσω έτοιμη και πολύ πιο ώριμη. Λίγο ακόμα, γιατί θέλω να περάσω χρόνο με την μικρούλα μου».

Απαντώντας σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή η 35χρονη είχε εξηγήσει: «Θα συνεχίσω να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, γιατί νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα προστατεύουμε και να τα κρατάμε για εμάς. Ειδικά για το κομμάτι του μωρού, ακόμα περισσότερο».

Πηγή κεντρικής: imaleskou