9 μήνες μαμά η Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης της

Τσακιρίδου Χριστίνα
9 μήνες μαμά η Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης της

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τους πρώτους μήνες της μητρότητας και τη νέα της καθημερινότητα

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε πριν λίγες ώρες η Ιωάννα Μαλέσκου στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή «Status».

Εννιά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η παρουσιάστρια έχει ξαναβρεί τους ρυθμούς της και σταδιακά προετοιμάζει την επιστροφή της στην TV, πάντα υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με ένα project που θα μπορεί να υποστηρίξει με άνεση.

Κατά την έξοδό της από το πλατό του ASTRA TV η η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου για την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και για την βάπτιση της κόρης της.

Για το τηλεοπτικό της comeback η 34χρονη ανέφερε:

«Ασφαλώς και μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές. Αγαπώ πάρα πολύ το κομμάτι της επαφής με τον κόσμο και θέλω πάρα πολύ, με την πρώτη σωστή συνθήκη, να επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη και γενικώς μου αρέσει η μέρα. Από εκεί και πέρα, όπως έχω ξαναπεί, βλέπω συνολικά διαφορετικά τα πράγματα πλέον, ακόμα και αν αυτό αφορά σε τηλεοπτική ζώνη. Δε λέω όχι σε κάτι. Δεν είμαι κάθετα αρνητική όπως ήμουν κάποτε. Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να αισθάνομαι ότι έχω κάτι να δώσω».

https://www.instagram.com/p/C3R2CY9Ifn_/

Και πρόσθεσε:

«Σίγουρα είναι προτεραιότητά μου η μικρή, και θα είναι πάντα. Αλλά, μπαίνει σε μια πολύ ωραία σειρά το κομμάτι της επαγγελματικής ζωής. Σίγουρα για να μην κάνω κάτι τηλεοπτικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, σημαίνει ότι αισθάνομαι καλά με το πως είμαι. Κάποτε, την είχα χαρακτηρίσει «καταραμένη» τη ζώνη που ήμουν στον ΣΚΑΪ, γιατί όντως είναι μια δύσκολη ζώνη, δε νομίζω ότι ευθύνονται τόσο τα πρόσωπα».

Όσον αφορά τη βάπτιση της μονάκριβης κόρης της, καρπό του έρωτα με τον Κωνσταντίνο Δανιά, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε:

«Όνομα για την κόρη μας έχουμε βρει, δεν το έχουμε μοιραστεί ακόμα. Τη βάπτιση την έχουμε αφήσει λίγο στον αέρα, δε ξέρω πότε θα γίνει. Με τα ονόματα είμαι συναισθηματική. Σίγουρα την πεθερά μου, τη λένε Μαρία, την αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και είναι και Μυτιληνιά… Οπότε ναι, κάπως, ναι…».

https://www.instagram.com/p/C1jtYaVoEAJ/

Το ultra chic look

Για την περίσταση η παρουσιάστρια επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε γαλάζιο χρώμα και στενή γραμμή, που κολάκευε τις καλλίγραμμες αναλογίες της. Όπως μας είπε ο ιδρυτής του Kathy Black, Μάνος Παραδείσης πρόκειται για μια δημιουργία Alma Sanchez από τη συλλογή Spring Summer 24.

Screenshot-2024-02-13-125554.png

Τα εντυπωσιακά κοσμήματα και τα nude ψηλοτάκουνα πέδιλα ολοκλήρωσαν το look με τον πιο κομψό τρόπο. Τα μαλλιά της παρουσιάστριας επιμελήθηκε για μια ακόμα φορά ο hair stylist, Κωσταντίνος Αυγερινός.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε με χιούμορ τι έχει πάρει η κόρη της από εκείνη και τι από τον μπαμπά της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

H Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο fit μαμά της εγχώριας showbiz

Από την ημέρα που έγινε μητέρα για πρώτη φορά, η 34χρονη πηγαίνει παντού με το «αυτοκολλητάκι της» και όταν λέμε παντού εννοούμε παντού, ακόμα και στο γυμναστήριο.

https://www.instagram.com/reel/C1e4tomo6ql/

Τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ξαναβρεί τη fitness ρουτίνα της, κάνοντας καθημερινές προπονήσεις. Οι πρόσφατες αναρτήσεις της μέσα από το γυμναστήριο αποδεικνύουν πως η ίδια είναι πιο fit από ποτέ και έχει επανέλθει στις καλλίγραμμες αναλογίες που είχε πριν τον τοκετό.

https://www.instagram.com/reel/C0EjEMTIF-F/

Πηγή κεντρικής: imaleskou