Η Gisele Bündchen χαμογελά ξανά μετά το διαζύγιο και ζει τον έρωτά της με τον Joaquim Valente

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Gisele Bündchen χαμογελά ξανά μετά το διαζύγιο και ζει τον έρωτά της με τον Joaquim Valente

Η Gisele Bündchen είναι full in love με δάσκαλο jiu-jitsu. Τα νέα τρυφερά τετ-α-τετ του φημολογούμενου ζευγαριού.

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή φέρεται να γύρισε η Gisele Bündchen, σχεδόν δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Tom Brady.

Το τελευταίο διάστημα το top model έχει έρθει πολύ κοντά με τον Joaquim Valente, δάσκαλο jiu-jitsu τόσο της ίδιας αλλά και των παιδιών της. Μέχρι πρότινος πηγές από το περιβάλλον της Gisele επέμεναν ότι η σχέση τους είναι καθαρά φιλική ωστόσο πλέον τα ξένα μέσα έχουν εντελώς διαφορετική άποψη.

Η Gisele είναι ερωτευμένη και βγαίνει προς τα έξω

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα της Page Six το φημολογούμενο ζευγάρι εντοπίστηκε από τους φωτογράφους στο Miami, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι δυο τους έδειχναν full in love και απαθανατίστηκαν σε τρυφερά τετ-α-τετ που έκαναν αργότερα τον γύρο του διαδικτύου.

Η Gisele Bündchen αποχαιρέτησε τη μητέρα της με ένα συγκινητικό post και σπάνιες φωτογραφίες

«Είναι πολύ ερωτευμένοι», δήλωσε πηγή στην Page Six, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι μένει τακτικά μαζί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Bündchen- Valente φωτογραφίζονται μαζί καθώς έχουν κάνει πολλές φορές κοινές διακοπές. Τον Μάρτιο του 2023 το supermodel μίλησε στο Vanity Fair και διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Valente.

«Είναι ο δάσκαλός μας και, το πιο σημαντικό, είναι ένα άτομο που θαυμάζω και που εμπιστεύομαι. Είναι τόσο καλό να έχω αυτού του είδους την ενέργεια, να έχω τα παιδιά μου γύρω μου αυτού του είδους την ενέργεια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Gisele.

Ο χωρισμός Bündchen-Brady

H Gisele Bündchen και ο Tom Brady ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Οκτώβριο του 2022, μετά από 13 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Chiefs Buccaneers Super Bowl Football

Μιλώντας στο CBS News Sunday Morning για τη ζωή της μετά τον χωρισμό το μοντέλο αναφέρθηκε στον άσσο του NFL με τα καλύτερα λόγια τονίζοντας: «Toυ εύχομαι πάντα τα καλύτερα και είμαι ευγνώμων που μου χάρισε δύο υπέροχα παιδιά».

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί τυπικές σχέσεις για χάρη του 14χρονου Benjamin και της 11χρονης Vivian, που αποτελούν μεγάλες τους αδυναμίες. Ο Brady έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο Jack, καρπό του έρωτα με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan.

«Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, ειδικά όταν υπάρχουν ΜΜΕ που κάνουν εικασίες σε κάθε βήμα της διαδρομής. Πάντα πίστευα ότι κάθε κατάσταση, όσο δύσκολη κι αν είναι, έχει κάτι να μας διδάξει και συμβαίνει για την εξέλιξή μας», είχε παραδεχθεί η Gisele στη βραζιλιάνικη Vogue.

Πηγή κεντρικής: gisele