Έξαλλος ο Bradley Cooper με το ειδύλλιο του Tom Brady και της πρώην του Irina Shayk

Πατούλια Κατερίνα
Έξαλλος ο Bradley Cooper με το ειδύλλιο του Tom Brady και της πρώην του Irina Shayk

O Bradley Cooper δεν βλέπει με καλό μάτι τη νέα σχέση της μητέρας του παιδιού του που φαίνεται πως έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο.

Γνωρίζαμε από πρόσφατο δημοσίευμα της Page Six πως ο Bradley Cooper κανένα πρόβλημα δεν έχει που η πρώην του και μητέρα του παιδιού Irina Shayk βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Tom Brady, του επί χρόνια συζύγου της Gisele Bundchen. Φαίνεται όμως όπως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα τελικά μιας και τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον Bradley έξαλλο με τον Brady, επειδή θεωρεί πως ο τελευταίος χρησιμοποιεί την Irina.

Έξαλλος ο Bradley

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του Cooper, ο ηθοποιός θεωρεί πως ο Brady ήθελε να εκδικηθεί τη Gisele για τον δεσμό που έκανε με τον Joaquim Valente, τον νεαρό εκπαιδευτή ζίου ζίτσου και η εκδίκηση ήρθε με τη σχέση με την hot και πολύ νεότερη της Gisele, Irina.

Ο Bradley θεωρεί πως ο Brady χρησιμοποιεί τη μητέρα της εξάχρονης σήμερα κόρης του για να φτιάξει την εικόνα του και να πικάρει την πρώην του. Η πηγή από το περιβάλλον του Cooper τόνισε:

22nd Annual Mark Twain Prize for American Humor to Dave Chappelle - Arrivals
Bradley Cooper and his daughter Lea De Seine Shayk Cooper arrive at the Kennedy Center for the Performing Arts for the 22nd Annual Mark Twain Prize for American Humor presented to Dave Chappelle on Sunday, Oct. 27, 2019, in Washington, D.C. (Photo by Owen Sweeney/Invision/AP)

f

«Ο Tom ξεκίνησε τη σχέση αυτή για να φτιάξει την εικόνα του, για έναν άντρα που δεν είχε δώσει δικαιώματα, το να μην μπορεί να κρατήσει τα χέρια του δημόσια είναι τρελό», τόνισε η πηγή συμπληρώνοντας πως όλο αυτό γίνεται για να κερδίσει ο Brady πίσω τη Gisele.

Ο Cooper φαίνεται πως δεν πίστευε ποτέ πως η Irina θα άφησε στο περιθώριο τον ίδιο και την κόρη τους Lea και ζηλεύει πολύ και θα ήθελε σύντομα να πέσουν τίτλοι τέλους σε αυτή τη σχέση. Από την άλλη, η Gisele θέλει το καλύτερο για τον πρώην της και δεν έχει κανένα σκοπό να επιστρέψει στο πλευρό του. Δεν είναι ότι η Gisele χάρηκε για την Irina, απλά δεν τη νοιάζει.

«Εκείνη ζήτησε διαζύγιο και είναι βοηθητικό που αυτός προχώρησε», τόνισε πηγή από το περιβάλλον της Gisele.

302024932_5375730469214374_1153217966518554862_n.jpg

Πάντως, αν ο Bradley θέλει να διεκδικήσει την καρδιά της Irina, πρέπει να βιαστεί. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, Irina και Tom ήταν αχώριστοι στη Νέα Υόρκη, απόλαυσαν δείπνο με σούσι για δύο σε πριβέ δωμάτιο ενώ οι παπαράτσι έχουν εντοπίσει την 37χρονη μετά από sleep over στο σπίτι του 46χρονου πρώην παίκτη NFL.

https://www.instagram.com/p/Ch0hTAfp11I/

Μήπως η Irina Shayk και ο Bradley Cooper «έπαθαν» Bennifer; Όλοι μιλάνε για τις κοινές διακοπές τους

Ο Cooper ευτυχώς θα αποφύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, μιας και εξαιτίας της απεργίας των σεναριογράφων, δεν θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ Βενετίας για την προώθηση της ταινίας του Maestro. Είναι γεγονός πως μέχρι πέρσι, με τις κοινές διακοπές και πόζες στις Μπαχάμες, όλοι θεωρούσαν πως ο Bradley έχει δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση με την Irina και υπήρχαν σκέψεις και για τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού.

Όσο για τον Brady, το διαζύγιο με τη Gisele οριστικοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 μετά από 13 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, του 13χρονου Benjamin και της 10χρονης Vivian. Ο Tom έχει έναν ακόμα γιο, τον 15χρονο Jack από τη σχέση του με το μοντέλο Bridget Moynahan.