O Tom Brady έκανε οικογενειακές διακοπές και την πιο γλυκιά εξομολόγηση για τα παιδιά του

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Tom Brady έκανε οικογενειακές διακοπές και την πιο γλυκιά εξομολόγηση για τα παιδιά του

O Tom Brady είναι ένας από τους τρυφερούς μπαμπάδες στο Hollywood. Οι νέες φωτογραφίες με τα παιδιά του και το τρυφερό μήνυμα.

Τα ωραιότερα και πιο διαφορετικά Χριστούγεννα των τελευταίων χρόνων πέρασε φέτος ο Tom Brady, με τα δίδυμα παιδιά του. Μετά το χωρισμό από τη Gisele Bündchen, ο 46χρονος προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους, δημιουργώντας αναμνήσεις από fun δραστηριότητες.

O Tom Brady και τα παιδιά του γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στα χιόνια

Πριν από μερικές ώρες ο Tom Brady και τα παιδιά του επισκέφθηκαν γνωστό θέρετρο όπου απόλαυσαν το σκι και τις βόλτες στο χειμερινό τοπίο. Ο 46χρονος πόζαρε με την Vivian και τον Benjamin στον φωτογραφικό φακό και μοιράστηκε αργότερα τις λήψεις με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

brady11.jpg

«Θα σας πω ένα πράγμα, είναι πάντα καλύτερα όταν είμαστε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Brady στη λεζάντα της φωτογραφίας του, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά του.

brady10.jpg

Η ολιγοήμερη οικογενειακή απόδραση στα χιόνια ήταν αναγκαία τόσο για τον Brady αλλά και για τα δίδυμα αφού πριν από λίγες ημέρες βίωσαν την απώλεια του τετράποδου φίλου τους και βυθίστηκαν στο πένθος.

Η Gisele Bündchen αποκάλυψε το θάνατο του σκύλου της, Lua με ένα άκρως συγκινητικό post στο οποίο έγραψε: «Η μικρή μας Lua, ο φύλακας άγγελός μας πήγε στον παράδεισο. Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Ήδη μας λείπει πολύ! #unconditionalove RIPLua 💔».

https://www.instagram.com/p/C1NHH4tOkmd/

Το διάσημο μοντέλο και ο πρώην άσος του NFL ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Οκτώβριο του 2022, μετά από 13 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Μιλώντας στο CBS News Sunday Morning για τη ζωή της μετά τον χωρισμό η Gisele Bündchen είχε αναφερθεί στον Brady με τα καλύτερα λόγια τονίζοντας: «Toυ εύχομαι πάντα τα καλύτερα και είμαι ευγνώμων που μου χάρισε δύο υπέροχα παιδιά».

Gisele Bündchen και Tom Brady γιόρτασαν τα γενέθλια της 11χρονης κόρης τους με δύο τρυφερά posts

https://www.instagram.com/p/C0eb-mQMlBW/

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί τυπικές σχέσεις για χάρη του 14χρονου Benjamin και της 11χρονης Vivian, που αποτελούν μεγάλες τους αδυναμίες. Ο Brady έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο Jack, καρπό του έρωτα με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan.

Πηγή κεντρικής: tombrady