Ο Μπάμπης αποχώρησε από το MasterChef και συγκίνησε αλλά ο Γιάννης έκανε έξαλλο το κοινό

Πατούλια Κατερίνα
Ο Μπάμπης αποχώρησε από το MasterChef και συγκίνησε αλλά ο Γιάννης έκανε έξαλλο το κοινό

Το Twitter και το Instagram στήριξαν τον Μπάμπη στη δοκιμασία αποχώρησης κόντρα στην Τάνια αλλά ο ήταν ο κρητικός εκείνος που αποχώρησε.

Ο 40χρονος Μπάμπης Ανωγειαννάκης με καταγωγή από την Κρήτη ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά από το MasterChef σε μια ανατροπή που κράτησε την Τάνια μέσα στον δαγωνισμό μαγερικής.

Ο Μπάμπης Ανωγειαννάκης ήταν για χρόνια ναοδόμος, ωστόσο, η αγάπη του για το φαγητό τον οδήγησε στο να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθεί με την εστίαση. Την αίτηση συμμετοχής στο MasterChef 2024 έκανε η σύζυγός του, αφού ο ίδιος ήταν αρκετά ντροπαλός για να το αποφασίσει και ο πράος χαρακτήρας του έκανε το κοινό του παιχνιδιού να λυπηθεί πραγματικά με την αποχώρησή του.

Η συνεργασία - έκπληξη του MasterChef Νίκου Τράκα και το αναπάντεχο reunion με τον Ηλία Καζιόλι

O Γιάννης ήταν αρχικά εκείνος που στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας αποχώρησης κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον εξώστη και έπειτα, Τάνια με Μπάμπη έπρεπε να αντιγράψουν το πιάτο υψηλών απαιτήσεων της Κωνσταντίνας Κασπαρίδου.

Με μόλις δύο πόντους διαφορά -28 έναντι 26- το πιάτο της Τάνιας ήταν καλύτερο κι έτσι ο Μπάμπης ήταν ο τρίτος διαγωνιζόμενος που αποχώρησε από το MasterChef 2024 με τους συμπαίκτες του να τον αποχαιρετούν με μια μαντινάδα.

«Τρίτος φεύγω, μικρό αλλά καλό, έζησα πολύ έντονες εμπειρίες, έμαθα αρκετά πράγματα, είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με στήριξαν και θα τους δω έξω», είπε ο Μπάμπης χαρακτηριστικά ενώ οι συμπαίκτες του τραγούδησαν.

«Μπάμπη σε φάγαν τα τυρία, blue cheese και γκοργκοντζόλα, γυρνάς όμως στο σπίτι σου στην όμορφή σου βιόλα(η γυναίκα του)».

Βγάζοντας την ποδιά στεναχωρήθηκα. Ήταν μια δοκιμασία των ορίων μου, ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να σταθώ στον κόσμο του fine dining και του γκουρμέ. Οι κριτές τα παιδιά θα μου λείψουν πάρα πολύ, απλά ανυπομονώ να γυρίσω στις κατσαρόλες μου», τόνισε φεύγοντας ο Μπάμπης.

https://www.instagram.com/p/C3bFeozsCpF/

Πάντως, ένα σχόλιο που διαρκώς εμφανίζεται κάτω από τα posts του MasterChef, μιλάει για την τελική δεκάδα και αναφέρει τα εξής ονόματα: Χρήστος, Γιάννης, Νίκος, Χριστίνα, Κώστας, Μάριος, Άνχελ, Λευτέρης, Γιαννης Γ. και Ζωή.

https://www.instagram.com/p/C3a4_auMMT5/

Ο Μπάμπης ήταν το τρίτο μέλος της γκρι μπριγάδας άκα ομάδας που αποχωρεί από το MasterChef.

Ο Γιάννης που γλίτωσε την αποχώρηση ήταν πάντως ο παίκτης εκείνος που κατάφερε να κάνει έξαλλο το κοινό. Η κατάσταση την μπορντό ομάδα είναι εκρηκτική μιας και ο 35χρονος Γιάννης δεν αποδέχτηκε την ψήφο των συμπαικτών του μετά την ομαδική.

«Η κατάσταση που επικρατεί στους μπορντό και δε στη λέω μπριγάδα, γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μία ομάδα, μας συμφέρει μόνο και μόνο στις ομαδικές. γιατί δεν μπορούν να δουλέψουν σαν ένα σύνολο κι αυτό συμφέρει εμάς. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να πάρουμε τον πόντο για την ομάδα και να έχουμε πλεονεκτήματα», είπε ο Λευτέρης.

Ο Γιάννης τα έβαλε με όλους και κυρίως με τον Ηλία και εξήγησε πως μόλις του δοθεί η ευκαιρία θα θελήσει να αλλάξει ομάδα.

Στο Tik Tok πάντως ο Γιάννης δείχνει ένα πιο χαλαρό προφίλ.