Η συνεργασία - έκπληξη του MasterChef Νίκου Τράκα και το αναπάντεχο reunion με τον Ηλία Καζιόλι

Κατερίνα Μπούσιου
Η συνεργασία - έκπληξη του MasterChef Νίκου Τράκα και το αναπάντεχο reunion με τον Ηλία Καζιόλι

Η ατάκα «Εσύ τι είσαι;» και ο διαπληκιτισμός του Ηλία Καζιόλι με τον Νίκο Τράκα, έχει αφήσει εποχή στο MasterChef. 

Μπορεί το φετινό MasterChef στον 8ο κύκλο του, να σημειώνει αρκετά υψηλή τηλεθέαση, αλλά οι παίκτες ακόμη δεν μας έχουν ξεδιπλώσει τόσο το ταλέντο τους στη μαγειρική, όσο και στην επικοινωνία. Μας λείπει ένας Πορφύρης, μία Λένη, ένας Καζιόλι, ένας ή μία παίκτρια δηλαδή που να έχουν ατάκα και χιούμορ. Μέχρι και ο Νίκος Τράκας μας λείπει φέτος, αλλά αν αφαιρέσουμε μέρος της περσινής του τοξικότητας.

Ο σεφ έκανε επικό reunion με τον μεγάλο του αντίπαλο και μας έδειξε τη συνεργασία - έκπληξη και με μία ακόμη παίκτρια του μαγειρικού διαγωνισμού.

https://www.instagram.com/p/Cy0LJ9Gv8Fp/

Ξαναθυμηθήκαμε τον επεισοδιακό αλλά ωραίο 7ο κύκλο

Το «Ηλία ρίχτο» είναι ένα από τα πιο επικά σχόλια του κοινού για το περσινό MasterChef στα social media και ειδικά στο Twitter, όταν έγινε ο μεγάλος διαπληκτισμός του Ηλία Καζόλι και του αρκετά εριστικού εκείνη την εποχή Νίκου Τράκα. Ήταν η περίοδος πριν τον τελικό που έβγαινε όλη η ένταση και η κούραση των παικτών. Και ήταν η φράση που είπαν στον Ηλία μόλις εκείνος «έβαλε» στη θέση του τον Νίκο ο οποίος σχολίαζε επικριτικά, διαρκώς από τον εξώστη.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη του MasterChef «το ζει» στο Phuket με τον αγαπημένο της Χρήστο

Τότε του είπε το «Πποιος είσαι εσύ;» εκείνος απάντησε το «Ένας παίκτης» για να λάβει την απάντηση «Και ένας παίκτης θα παραμείνεις». Ο Ηλίας «έριξε» την ατάκα και το κοινό τον αποθέωσε. Όμως περασμένα, ξεχασμένα όλα αυτά.

Οι δύο σεφ έχουν διατηρήσει μία πολύ ωραία σχέση και μάλιστα ο Ηλίας επισκέφτηκε τον Νίκο Τράκα στο εστιατόριο με το οποίο συνεργάζεται. Και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το μενού σε μία πολύ ωραία κίνηση επαγγελματικής αλληλεγγύης.

Σε αυτό το εστιατόριο ο Νίκος συνεργάζεται με μία άλλη παίκτρια του MasterChef την Πωλίνα. Με την οποία δεν είχαν και ιδιαίτερες σχέσεις όταν και οι δύο ήταν στον διαγωνισμό, αλλά ταυτίστηκαν μαγειρικά στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/C3LbDErsqvJ/

Πολύ καλές σχέσεις έχει διατηρήσει και ο Ηλίας όμως και με τον Γιώργο Πορφύρη. Αχτύπητο δίδυμο του διαγωνισμού. Και ίσως τους δούμε στο μέλλον να συνεργάζονται και μαζί, γιατί είναι υπερταλαντούχοι και οι δύο.

https://www.instagram.com/p/C2-D1Q-sV23/