Θα γίνει η Victoria Beckham γιαγιά; Η ξεκαρδιστική απάντησή της

Θα γίνει η Victoria Beckham γιαγιά; Η ξεκαρδιστική απάντησή της

Η Victoria τόνισε ότι τα εγγόνια της θα τη φωνάζουν με το όνομά της. 

Η Victoria Beckham είναι μία από τις πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο. Ό,τι και να κάνει είναι πάντα στην επικαιρότητα! Έχει καταφέρει να γίνει μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες σχεδιάστριες μόδας, δημιουργώντας από το μηδέν τον οίκο και το beauty brand της. Εκτός από fashion icon και επαγγελματίας, η Victoria είναι εξαιρετική σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών, του Brooklyn -ο πρωτότοκος-, του Romeo, του Cruz και της νεαρής Harper.

Η Καλομοίρα συνάντησε την Κόνι Μεταξά στις ΗΠΑ, η χημεία τους και τα σχόλια για τα μαλλιά της

Η ερώτηση που ξάφνιασε την Victoria

Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Beckham, ο 24χρονος Brooklyn, είναι παντρεμένος με τη Nicola Peltz και ως ζευγάρι κεντρίζουν το ενδιαφέρον στα social media. Πριν λίγο καιρό η Victoria Beckham έδωσε μία συνέντευξη στην οποία της έκαναν μία ερώτηση που σίγουρα δεν περίμενε... Τη ρώτησαν, λοιπόν, αν είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά; Η ίδια ξαφνιασμένη από την ερώτηση απάντησε:

https://www.instagram.com/p/C1RdzpQIi2e/

Ιησούς! Τι; Κάνω υπομονή! Δεν νομίζω ότι θα συμβεί ακόμα, εκτός κι αν ξέρετε κάτι που εγώ δεν ξέρω, πάντως δεν έχει συμβεί ακόμα.

Τα εγγόνια της θα τη φωνάζουν Victoria

Στη συνέχεια η Victoria συμπλήρωσε, ότι όταν ο Brooklyn και η Nicola γίνουν 29 χρονών, ίσως να είναι έτοιμοι να μπουν σε αυτό το στάδιο, ενώ η Victoria τόνισε:

Την τελευταία φορά που ήμουν με την -συντάκτρια της British Vogue- Anna Wintour μου είπε ότι τα εγγόνια της την φωνάζουν Anna. Η αλήθεια είναι πως μου άρεσε, το θεωρώ κομψό και σίγουρα θα το υιοθετήσω και εγώ, δηλαδή να με φωνάζουν, Victoria.

Ο Brooklyn θέλει να κάνει 10 παιδιά

Η αλήθεια είναι πως ο πρωτότοκος γιος του David Beckham και της Victoria Beckham, έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή του, ότι θέλει να γίνει μπαμπάς και συγκεκριμένα να κάνει μαζί με τη σύζυγό του 10 παιδιά. Συμπλήρωσε όμως, ότι αυτό θα γίνει όταν και η αγαπημένη του Nicola Peltz, είναι έτοιμη να γίνει μαμά.

https://www.instagram.com/p/C1kKN1Ho6KV/

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές προσωπικές στιγμές της οικογένειας Beckham που έχουν μοιραστεί μαζί μας μέσα από τα social media. Ρίξε μία ματιά...

Η Ελένη Πετρουλάκη μας δείχνει tips για το πώς θα γυμνάσουμε τους μυς του προσώπου