Η Ελένη Πετρουλάκη μας δείχνει tips για το πώς θα γυμνάσουμε τους μυς του προσώπου

Η γυμναστική του προσώπου συμβάλει στη στάση του σώματος, στον πόνο του αυχένα και στην αποβολή του στρες.

Αν ακολουθείς την Ελένη Πετρουλάκη στα social media σίγουρα θα έχεις εμπνευστεί μαζί της, ώστε να (ξανά)αρχίσεις εντατικά γυμναστική. Η γυμνάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει ασκήσεις και tips για σωματική ευεξία τα οποία μας φτιάχνουν την ημέρα.

https://www.instagram.com/p/CzqdlfLLuNx/

Είναι μία γυμνάστρια που έχει καταφέρει να εδραιώσει το όνομά της στον χώρο εδώ και πολλά χρόνια, αποτελώντας πρότυπο για πολλές γυναίκες τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Η Ελένη εκτός από γυμνάστρια και δυναμική επαγγελματίας είναι και περήφανη μητέρα 4 κοριτσιών οι οποίες έχουν το ίδιο πάθος με τον αθλητισμό. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό να γυμνάζεται μαζί με τις κόρες της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν σταματάει να φροντίζει και να αγαπάει τον εαυτό της

https://www.instagram.com/p/CMZXqSmrsrY/

Αυτή τη φορά η αγαπημένη γυμνάστρια μας έδειξε ένα διαφορετικό workout. Μία γυμναστική που δεν αφορά τους μυς του σώματος, αλλά τους μυς του προσώπου. Πρόκειται για το «Face Workout!» Η Ελένη Πετρουλάκη, ανέβασε ένα στόρι στο Instagram με το οποίο μας έδειξε δύο εύκολες ασκήσεις για σφριγηλή επιδερμίδα.

Τι είναι το Face Workout;

Για αρχή το Face Workout, είναι το μασάζ προσώπου. Πρόκειται για μια Κορεάτικη τεχνική περιποίησης η οποία περιλαμβάνει τη χρήση ενός εργαλείου ομορφιάς (Gua Sha ή roller) ή των χεριών ώστε να γίνει μασάζ στους μυς του προσώπου. Το μασάζ προσώπου τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενώ βοηθάει στη γρήγορη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης. Μετά από το μασάζ νιώθεις την επιδερμίδα απίστευτα λαμπερή και σφριγηλή.

Η Ελένη Πετρουλάκη, για το μασάζ προσώπου βλέπουμε πως χρησιμοποιεί το ειδικό εργαλείο (roller) και τα δάχτυλά της. Η γυμναστική του προσώπου είναι το ίδιο σημαντική με τη γυμναστική του σώματος. Το πρόσωπο έχει πάρα πολλούς μυς οι οποίοι συμβάλουν στη στάση του σώματος, στον πόνο του αυχένα και στην αποβολή του στρες.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες της Ελένης Πετρουλάκη μαζί με τις πανέμορφες κόρες της. Ρίξε μία ματιά...