Η Blake Lively πέρασε ένα βράδυ μακριά από τις κόρες της και πήγε την «πολύτεκνη μαμά» σε άλλο level

Πατούλια Κατερίνα
Η Blake Lively πέρασε ένα βράδυ μακριά από τις κόρες της και πήγε την «πολύτεκνη μαμά» σε άλλο level

Η Blake Lively αποφάσισε μια εβδομάδα μετά την iconic εμφάνιση στο SuperBowl να μιλήσει για το λουκ εκείνο που έγινε viral. Ακόμα κι εκεί βέβαια, μίλησε σαν γνήσια πολύτεκνη μαμά.

Η Blake Lively είναι μια μαμά τεσσάρων παιδιών και δείχνει το δρόμο και στις υπόλοιπες.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, η 35χρονη ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις στον τελικό του SuperBowl συνοδεύοντας την κολλητή της Taylor Swift με μια grante εμφάνιση με κόκκινες φόρμες και σγουρά μαλλιά. (Μάθε τα πάντα για την εμφάνιση αυτή εδώ)

https://www.instagram.com/p/C3ljijGJnDs/

Mία εβδομάδα αργότερα, η πολύτεκνη Blake δημοσίευσε φωτογραφίες με το iconic εκείνο λουκ μέσα από το σπίτι της, σε πόζες selfie όπως βγάζουμε όλες εμείς οι μαμάδες πριν από κάποια έξοδο μπροστά στον καθρέφτη - χωρίς κανείς να μπορεί να μας βγάλει μια φωτογραφία- έτσι απλά για να θυμόμαστε ότι υπήρξε ένα βράδυ που βάλαμε τα καλά μας, αφήσαμε τα μαλλιά μας κάτω και διασκεδάσαμε χωρίς κάποιος/ κάποιοι να φωνάζουν δεκάδες φορές «μαμά»!

«Την προηγούμενη εβδομάδα άφησα για πρώτη φορά τα παιφιά μου και έβαλα παντελόνι που ήταν μαζί και παπούτσια. Έβγαλα και ανάποδες φωτογραφίες γιατί δεν είχα ιδέα. Είχα και ένα βραχιολάκι φιλίας για τον σύζυγό μου λες και δεν καταλάβαινα πως δεν έχουμε 2007 και δανείστηκα και πολλά κοσμήματα σαν να πήγαινα βόλτα στους Πειρατές της Καραϊβικής. Και μετά έκανα clubbing και τώρα ξέρω πώς θα έμοιαζε ένα δικό μου επεισόδιο στη Ζώνη του Λυκόφωτος».

Η Blake Lively άφησε τις τέσσερις κόρες της στο σπίτι και παρευρέθηκε σε πρεμιέρα στο Λονδίνο

Οι μαμάδες που ακολουθούν πάντως την Blake είπαν το δικό τους μπράβο στην μαμά τεσσάρων παιδιών- το μικρότερο μόλις ενός έτους- και στα σχόλια τόνισαν πως κάθε μαμά πρέπει να έχει την ευκαιρία να βγει με τις φίλες της και πως είναι ωραίο να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου κάποια στιγμή.

blake7.jpg

Κάποιες άλλες θυμήθηκαν τη Serena στο Gossip Girl και άλλες απλά λάτρεψαν τα κατσαρά μαλλιά!

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Blake, άφησε τα τέσσερα παιδιά της. Πέρσι η Lively βρέθηκε στο Λονδίνο, στην πρεμιέρα της ταινίας, Renaissance Tour, της Beyoncé. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκε στην πρεμιέρα χωρίς να έχει στο πλευρό τον αγαπημένο της σύζυγο και τις κόρες της.

Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες, η Blake Lively έχει αυτούς τους κοιλιακούς

Tι είχε πει ο Ryan για τη ζωή με 4 κόρες

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν θα το κάναμε για 4η συνεχόμενη φορά αν δεν το αγαπούσαμε. Όλοι μας είμαστε καλά. Στην πραγματικότητα είμαστε φανταστικά. Βασικά αν δεν γνωρίζαμε λόγω εμπειρίας τι να κάνουμε θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα», δήλωσε o Ryan Reynolds, μιλώντας στην εκπομπή του CNBC «Power Lunch».

Πάντως σε ένα σημείο της συνέντευξης αστειεύτηκε για τον θόρυβο που πλέον επικρατεί στο σπίτι:

«Μοιάζει με ζωολογικό κήπο το σπίτι μας αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή η κουζίνα είναι το νέο μου γραφείο και για να είμαι ειλικρινής θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής μου εδώ μέσα», είπε αστειευόμενος.

Το ζευγάρι έχει μία κόρη την James που είναι 8 χρονών, μία δεύτερη την Inez που είναι 6 χρονών και μία μικρότερη, την Betty που είναι 3 χρονών και την τέταρτη κόρη τους που γεννήθηκε πριν έναν χρόνο.

Η ίδια η Blake είχε τονίσει σχετικά με την εμμονή που έχει με τον ρόλο της μητέρας:

«Δεν αφήνω τις κόρες μου για έναν ρόλο, εκτός αν είναι πραγματικά πολύ, πολύ, πολύ καλός»Νομίζω ότι θα πρέπει να μου αρέσει πάρα πάρα πάρα πολύ ο ρόλος γιατί απλά έχω εμμονή με τα παιδιά μου. Οπότε, ναι, θα πρέπει να το αξίζει για να τον δεχτώ»!