Η ανακάλυψη του δολοφόνου στο Famagusta και το τριπλό «χτύπημα» σε Καράντη και Μπέζο

Κατερίνα Μπούσιου
Η ανακάλυψη του δολοφόνου στο Famagusta και το τριπλό «χτύπημα» σε Καράντη και Μπέζο

Οι ιστορίες βιασμών που συγκίνησαν το κοινό και οι εκπλήξεις του Famagusta. 

Με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Βαγγέλη Κακουριώτη σε ρόλο Αγγελικής Νικολούλη, στο χθεσινό επεισόδιο του Famagusta, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της νεαρής Ελένης. Ένα στοιχείο και μία υποψία θα τους γίνει στο μέλλον πεποίθηση, αλλά με ενδιάμεση μία προδοσία και μία ομολογία. Ωστόσο το κοινό δεν μπορούσε να μην σταθεί σε δύο συγκλονιστικές ιστορίες της κυπριακής τραγωδίας, για ένα θέμα που για πολλά χρόνια υπήρξε ταμπού της κοινωνίας.

Οι βιασμοί, η εκδίκηση και εκείνος που προδίδει τον Μιχαήλ

Η Σοφία Παυλίδου με συνέντευξή της στο Queen.gr μας είχε μιλήσει για το θέμα ταμπού που θα αποκάλυπτε το Famagusta, μέρος της κυπριακής τραγωδίας μετά την εισβολή.

Σοφία Παυλίδου: «Έκανα το μεγάλο βήμα και έβγαλα τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή μου»

Για τις εκατοντάδες περιπτώσεις βιασμών νεαρών κοριτσιών και μανάδων, από τους τούρκους στρατιώτες. Για την κτηνωδία που βίωσαν, για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και βιασμών, για τις αναγκαστικές εκτρώσεις. Υπήρξαν και κάποιες γυναίκες που αποφάσισαν να κρατήσουν αυτά τα παιδιά και γνώρισαν τον διωγμό από τις οικογένειές τους και από την κοινωνία της Κύπρου.

Δύο φίλες που γνωρίστηκαν σε ένα τέτοιο στρατόπεδο μίλησαν χθες και έκαναν ακόμη και τον Χρήστο Λούλη να συγκινηθεί πραγματικά και όχι μόνο λόγο του ρόλου του. Δεν μπορεί κανείς να μείνει ασυγκίνητος σε ένα τέτοιο έγκλημα της ανθρώπινης ύπαρξης και αξιοπρέπειας.

Ενδιάμεσα ωστόσο είδαμε και τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Βαγγέλη Κακουριώτη να βλέπουν μία φωτογραφία κάπως τρυφερή μεταξύ του Στέφανου Μιχαήλ και της Ελένης που δολοφονήθηκε και οι δυό τους άρχισαν να κάνουν περίεργους συνειρμούς. Το κοινό κατάλαβε πως θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα η ιστορία μας.

Όντως όπως προέβλεψε το κοινό, ο Παύλος και ο Τεύκρος (Γεωργίου, Κακουριώτης) θα καταλάβουν αργότερα ότι Θοδωρής (Στέφανος Μιχαήλ) ήταν ο παντρεμένος με τον οποίο είχε σχέση η Ελένη. Ωστόσο θα υπάρξει προς το κλείσιμο του πρώτου μικρού κύκλου της σειράς, η εκδίκηση της Kατερίνας (Σοφίας Παυλίδου) που θα καταθέσει ψευδώς στην αστυνομία πως ο Μάικλ (Χρήστος Λούλης) είναι ο δολοφόνος της Ελένης. Η Κατερίνα έγινε ξανά η σκληρή Μάγδα του «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

1708896633562-5365687-pavlidou.jpg

Θα έχουμε όμως τελικά και μία έκπληξη. Ο Κλεάνθης και φίλος του Θοδωρή που ξέρει το μυστικό του δεν θα αντέξει τελικά και θα τον προδώσει στην αστυνομία. Τριπλό το χτύπημα στην οικογένεια Σέκερη.

Ο Μάικλ είναι γιος τους, ο Θοδωρής δολοφόνος και ο Παύλος ετοιμοθάνατος. Η Κοραλία Καράντη και ο Γιάννης Μπέζος ετοιμάζονται για μεγάλες δοκιμασίες.

https://www.instagram.com/p/C3S5cUcsCpL/