Το κρυφό story της Κατερίνας Καινούργιου, η «προδοσία» από στενό φίλο και η αντίδραση του Twitter/Χ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το κρυφό story της Κατερίνας Καινούργιου, η «προδοσία» από στενό φίλο και η αντίδραση του Twitter/Χ

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε για το ειδύλλιο Μπάρκα - Τσαγκρίδη στο Instagram της όχι μόνο με κάποια «κρυφά» story αλλά επικοινωνόντας και με τον πρώην σύντροφό της.

Η αλήθεια είναι πως τόσο viral ένα ειδύλλιο στη showbiz δεν έχει ξαναγίνει. Η επιβεβαίωση της σχέσης της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, μέσα από ένα βίντεο που φαινόταν να ανταλλάσσουν ένα φιλί, ξάφνιασε πολλούς, παρότι εδώ και λίγους μήνες υπήρχε έντονα η φημολογία στα media ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

filippos7.jpeg

Το βίντεο με το φιλί ανάμεσα σε Μπάρκα - Τσαγκρίδη και όσα είπε η Δανάη στην εκπομπή της

Ανάμεσα σε όσους ξαφνιάστηκαν ήταν και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η πρώην σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη, η οποία λίγο καιρό πριν είχε αναφέρει στην εκπομπή της, ακούγοντας τα όσα λέγονταν, ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! - και φίλη της - είναι ζευγάρι με τον εφοπλιστή.

Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και τα παιδιά μια χαρά κάνανε παρέα, συμπαθιόντουσαν. Δε μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, φαντάζομαι...ή ο Φίλιππος.

Όλοι περίμεναν την αντίδραση τόσο της Κατερίνας Καινούργιου όσο και της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή τους, αφού η όλη αποκάλυψη του ειδυλλίου συνέβη την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Παρ' όλα αυτά, τα πάγματα διατηρήθηκαν ειρηνικά, αφού και η Κατερίνα Καινούργιου δεν σχολίασε κάτι στην εκπομπή της, αλλά και η Δανάη Μπάρκα δεν έκανε κάποια ανακοίνωση.

Η περίοδος χάριτος βέβαια, δεν κράτησε πολύ, αφού η Κατερίνα Καινούργιου σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό ΣουΣού - και αφού έκανε unfollow στα social media την Δανάη Μπάρκα - επικοινώνησε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Όπως κυκλοφόρησε ωστόσο, στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Twitter/X η Κατερίνα Καινούργιου δεν έμεινε μόνο στα παραπάνω αλλά έκανε και κάποια stories στο Instagram της, δείχνοντας την απογοήτευσή της για το φιλί που είδε βάζοντας το στιγμιότυπο και κάποια όχι και τόσο χαριτωμένα emoji.

Η παρουσιάστρια ωστόσο, έβαλε τα συγκεκριμένα stories στην κατηγορία των «Στενών Φίλων» της στη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιος όμως, από τους «στενούς της φίλους» διέρρευσε τα συγκεκριμένα stories με την Κατερίνα Καινούργιου για ακόμα μια φορά να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού στα social media, αυτή τη φορά για τη νέα προδοσία που υπέστη από κάποιον φίλο ή φίλη της, αλλά και το νέο unfollow που μάλλον έκανε.

Μετά από τις νέες εξελίξεις φαίνεται πως τα social media θα συνεχίσουν να ασχολούνται με το τρίγωνο Μπάρκα - Τσαγκρίδης - Καινούργιου. Άλλωστε, οι χρήστες του Twitter/X ήδη όλο αυτό το διάστημα, έχουν χωριστεί σε ομάδες υποστηρίζοντας είτε την Κατερίνα Καινούργιου είτε την Δανάη Μπάρκα και με τα ονόματά τους βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter/X.

6 αλήθειες για το τρίγωνο Καινούργιου- Μπάρκα - Τσαγκρίδης με τα δεκάδες σχόλια στο Twitter

Screenshot-(1084).png

Πόσο λογικό είναι ωστόσο, οι προσωπικές ζωές των ανθρώπων - ακόμα κι αν πρόκειται για γνωστά άτομα που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας - να σχολιάζονται τόσο έντονα και να γίνονται αντικείμενο «κλειδαρότρυπας»;