Το βίντεο με το φιλί ανάμεσα σε Μπάρκα - Τσαγκρίδη και όσα είπε η Δανάη στην εκπομπή της

Το βίντεο με το φιλί ανάμεσα σε Μπάρκα - Τσαγκρίδη και όσα είπε η Δανάη στην εκπομπή της

Μετά το βίντεο που επιβεβαίωσε τις φήμες, η Δανάη Μπάρκα έδωσε την απάντησή της.

Οι φήμες που εδώ και αρκετό καιρό έκαναν τον γύρο των media και ήθελαν ένα νέο τρυφερό ειδύλλιο να έχει δημιουργηθεί στη showbiz ανάμεσα στην Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου.

6 αλήθειες για το τρίγωνο Καινούργιου- Μπάρκα - Τσαγκρίδης με τα δεκάδες σχόλια στο Twitter

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από ένα βίντεο που τράβηξε και δημοσίευσε στα social media, θαμώνας σto νυχτερινό κέντρο που βρέθηκαν οι δυο τους το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσουν και στο οποίο, όπως θα δεις φαίνεται πως ανταλλάσσουν ένα πολύ ερωτικό φιλί.

Αμέσως η είδηση έγινε viral με πολλούς να σχολιάζουν στα social media για το νέο αυτό ζευγάρι αλλά και την πιθανή αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Δανάη Μπάρκα ωστόσο, βγαίνοντας σήμερα στην εκπομπή της και με αφορμή τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε η Θέμις Μπαζάκα στο Πάμε Δανάη! σχετικά με τα social media, αρκέστηκε μόνο στο να πει τα εξής:

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για μένα, εγώ έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω, γιατί ίσως εγώ να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί και υπάρχει και η άλλη λύση να βγω, να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο. Υπάρχουν κάποιοι που αυτό το απάντηση στην απάντηση το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι αλλο για να μην δουν αυτό».

Η είδηση βέβαια, σχολιάστηκε και από αρκετές πρωινές εκπομπές, όπως και από τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος ακούγοντας τους συνεργάτες του στο Πρωινό, να αναλύουν τον λόγο που η νέα αυτή σχέση προκάλεσε τόσο ντόρο είπε αρχικά: «Εγώ δεν έχω φιληθεί ποτέ δημόσια, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που φιλούνται δημόσια», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Και οι εφοπλιστές ερωτεύονται κάποια στιγμή. Τι πάει να πει; Επειδή είσαι εφοπλιστής δεν θα φιλήσεις μια κοπέλα;».

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Όσον αφορά την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο στην εκπομπή της, ωστόσο δεν έλειψαν κάποιες ατάκες της που φαίνεται να συνδέονται με τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει να μιλά για το βράδυ στου Τσαγκρίδη, αλλά μήπως δεν θα έπρεπε;

Για παράδειγμα μπαίνοντας στο πλατό ο Χρήστος Αντωνιάδης, ο σημερινός της καλεσμένος, της είπε «Τι ωραία μάτια που έχεις αγάπη μου, μωρό μου! Δεν μπορώ να μην εκθειάσω το ωραίο!» με εκείνη να χαμογελά αλλά και να απαντά «Σ΄ευχαριστώ Χρήστο μου, τα ίδια έχουμε! Τελευταία έχω αρχίσει και έχω αμφιβολίες για το πώς φαίνομαι».

«Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάς ποτέ, που σε στιγματίζουν. Είμαι και προσεκτική τι θα πω γιατί όλοι...», είπε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καινούργιου με τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου να της λέει «Άστο να πάει...» και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει: «Ρίξε ένα χαμόγελο τώρα».