Η Δανάη Μπάρκα απάντησε σε όσους σχολίασαν τη φωτογραφία της με τον Τσαγκρίδη με ένα story

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε σε όσους σχολίασαν τη φωτογραφία της με τον Τσαγκρίδη με ένα story

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρέθηκε», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας.

Με ένα story όλο νόημα θέλησε να απαντήσει η Δανάη Μπάρκα σε όλους όσους έκριναν την φωτογραφία που δείχνει την ίδια να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το βίντεο με το φιλί ανάμεσα σε Μπάρκα - Τσαγκρίδη και όσα είπε η Δανάη στην εκπομπή της

Η φιλία της Δανάης με την Κατερίνα Καινούριου, η οποία είχε μακροχρόνια σχέση με τον Φίλιππο μπλέχτηκε με την ηθική υπόσταση της πράξης της, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες του διαδικτύου, παρουσιαστές και άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα να σπεύδουν να εκφράσουν τη γνώμη τους και να κρίνουν αν η Μπάρκα θα έπρεπε να βάλει στην black list τον Φίλιππο επειδή είναι πρώην της Καινούριου.

6 αλήθειες για το τρίγωνο Καινούργιου- Μπάρκα - Τσαγκρίδης με τα δεκάδες σχόλια στο Twitter

Η ίδια, θέλησε το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου να τοποθετηθεί επί του θέματος, με έναν όχι τόσο ξεκάθαρο, αλλά πλήρως κατανοητό, τρόπο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ανέβασε ένα strory στο Instagram με ένα απόφθεγμα, το οποίο έγραφε: «Έξυπνο είναι όταν πιστεύεις τα μισά από όσα ακούς. Ιδιοφυές είναι όταν ξέρεις ποια μισά».

Stigmiotypo-o8onhs-2024-02-27-002623.png

Είναι ολοφάνερο ότι η Μπάρκα θέλει με αυτόν τον τρόπο να απευθυνθεί σε όσους σχολίασαν ή έκριναν την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Λίγο νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της είχε πει:

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους. Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω».

https://www.instagram.com/p/C3lP2n1MTgy/

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρέθηκε»

Η Κατερίνα Καινούριου πάντως δεν έχει σχολιάσει με κάποιον τρόπο τις εξελίξεις που μπλέκουν το όνομά της, ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να επισημάνει μέσω της εκπομπής της ότι η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» στεναχωρήθηκε βλέποντας την εικόνα της Μπάρκα και του Τσαγκρίδη.

«Την προηγούμενη Δευτέρα σας μιλήσαμε για ένα ζευγάρι που δεν ξέραμε ότι είναι ζευγάρι που μέσα σε ένα κατάμεστο κέντρο στην Άννα Βίσση είδαμε δύο αναγνωρίσιμα άτομα να φιλιούνται. Εμείς δεν το συνεχίσαμε γιατί δεν υπήρχε κάποιο ντοκουμέντο.

Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρέθηκε. Επειδή από την πρώτη στιγμή έχω μιλήσει μαζί της, την ενόχλησε ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος. Η Κατερίνα σύστησε τη Δανάη στον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Και την έκανε unfollow.

Mε τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση. Ίσως η ενόχλησή της είχε να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της. Για την Κατερίνα ήταν μια σοβαρή σχέση» είπε η παρουσιάστρια.

6 αλήθειες για το τρίγωνο Καινούργιου- Μπάρκα - Τσαγκρίδης με τα δεκάδες σχόλια στο Twitter