Ο Αναστάσης Ροϊλός είπε στη Μάγισσα αυτό που περίμενε το Twitter/X αλλά μετά τη δόξα έρχεται η ήττα

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αναστάσης Ροϊλός είπε στη Μάγισσα αυτό που περίμενε το Twitter/X αλλά μετά τη δόξα έρχεται η ήττα

Και όπως είπε η Κατερίνα Λέχου στο Queen.gr: «Από κάποιο σημείο και μετά δεν έχει σχέση η τιμωρία». Στη Μάγισσα ξεκίνησε ο μεγάλος πόλεμος και τα θύματα θα είναι πολλά.

Πώς ο αφέτης στους αγώνες το πάλαι ποτέ, έδινε το σύνθημα για το ξεκίνημα στους αγώνες δια του πυροβολισμού; Αυτό ήταν το χθεσινό επεισόδιο στη Μάγισσα. Η έναρξη του πολέμου (και χωρίς πυροβολισμό). Μάρκος, Τζανής, Λασκαραίοι και Γερακάρηδες ετοιμάζονται για τη μάχη και μέχρι τώρα νικητής για το κοινό, είναι μόνο ο Ανδρέας - Αντρέι Λάσκαρης. Χθες θριάμβευσε στο Twitter/X (ξανά) ο Αναστάσης Ροϊλός, με την ατάκα που περίμενε εδώ και καιρό το κοινό. Μα, θα επικρατήσει και στον πόλεμο; Δυστυχώς όχι.

Στη Μάγισσα ξεκινάμε να μετράμε θύματα...

Πριν μετρήσουμε θύματα στη Μάγισσα - γιατί αυτό είναι αναπόφευκτο - να σταθούμε και σε αυτό που μας είπε στο Queen.gr η Κατερίνα Λέχου για το τι μέλλει γενέσθαι στη σειρά.

Είπε ξεκάθαρα λοιπόν: «Δεν θα σας πω ακριβώς τι γίνεται γιατί υπάρχουν και λάθος πληροφορίες. Αποτέλεσε όμως έκπληξη για εμένα για το ποιοι είναι αυτοί που τελικά πεθαίνουν στη σειρά. Από ένα σημείο και μετά, δεν έχει καμία σημασία η τιμωρία. Απλά, όλα τελειώνουν γύρω σου. Δεν έχει άλλο. Αυτό το τέλος είτε είναι ψυχικό, είτε φυσικό». Διάβασε και πιο αναλυτικά στο παρακάτω.

Κατερίνα Λέχου: «Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου αλλά όλες τις υπερβολές μου τις παίρνω ως μάθημα»

Η αρχή αυτού του τέλους λοιπόν ήταν το χθεσινό επεισόδιο. Αν αφήσουμε στην άκρη τη ζήλια και τον δικαιολογημένο θυμό της Μεταξίας, γιατί η Θεοφανώ με το μωρό της πήρε τη θέση της, όλο το άλλο επεισόδιο ήταν οι ετοιμασίες πολέμου μεταξύ Λασκαραίων και Γερακάρηδων. Μέχρι και τα σύνορα τέθηκαν με γράμμα που παρέδωσε ο Βρώτσος στον Σπήλιο.

Οι Μανιάτες κλήθηκαν να πάρουν το μέρος είτε της μίας, είτε της άλλης οικογένειας. Και μέσα σε όλα ήρθε και η επική ατάκα του Αντρέι, που πια συστήνεται από χθες ως Ανδρέας Λάσκαρης. Πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Ροϊλός να πολεμήσει για την εξουσία της οικογένειας και εμφανίστηκε στους Δραγουμάνους ως ο μόνιμος διάδοχος και αρχηγός του καπετανάτου της Μάνης. Είναι ο γιος του μεγαλύτερου αδελφού και έχει δικαίωμα να πάρει την εξουσία.

Θρίαμβος στο Twitter/X με την απόφαση του. Μέχρι και...εκλογικά δικαιώματα ζητούν να μεταφέρουν στη Μάνη. Οι φανς είχαν χιούμορ.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που τον είδαμε για πρώτη φορά να κλαίει σπαρακτικά στην αγκαλιά του Κανέλλου. Λόγω της αγωνίας του για τη Θεοφανώ. Μη ξεχνάμε και τον μεγάλο έρωτα με την Έλλη Τρίγγου.

Τι θα συμβεί λοιπόν στα επόμενα επεισόδια της Μάγισσας;

Η απόλυτη σύγκρουση. Με όπλα και όχι μόνο με απειλές. Ενώ ο Αντρέι - Αντρέας θα προσπαθεί να βρει συμμάχους ανάμεσα στους μεγάλους καπεταναίους της Μάνης, με την προτροπή του Τζανή, ο Σπήλιος Γερακάρης ετοιμάζει επίθεση στον Πύργο των Λασκαραίων.

Ο Αντρέι δεν θα μπορέσει να ανατρέψει τον Μάρκο από την εξουσία. Με τα λόγια και τη διπλωματία δεν θα έχει αποτέλεσμα. Άλλωστε όλες οι μεγάλες οικογένειες θα αρνηθούν να μπλέξουν σε έναν τέτοιο πόλεμο και μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει όσο και αν το θέλει. Εδώ κάνει ένα λάθος. Γιατί στην προσπάθειά του να γλιτώσει την αγαπημένη του Θεοφανώ, μπλέκει σε έναν πόλεμο που είναι ανάμεσα στον Τζανή και τον Μάρκο και στην ουσία δεν τον αφορά.

https://www.instagram.com/p/C2u_40HIMXD/

Οι δύο στρατοί ετοιμάζονται για την τελική επίθεση. Και οι πειρατές καταλαμβάνουν τον Πύργο των Λασκαραίων. Και ναι, όσο και δεν το πιστεύεις, προσωρινός νικητής και νέος αρχηγός γίνεται ο Τζανής.

Ποιος; Ο Τζανής. Αυτός που κανείς δεν υπολόγιζε. Η νίκη του ωστόσο δεν θα κρατήσει για πολύ. Γιατί όλοι οι υπόλοιποι Λασκαραίοι συνασπίζονται για να κάνουν αντεπίθεση. Η τελική αναμέτρηση έχει πολλά κεφάλαια ακόμη μέχρι το The end.

Σήμερα τα επιτελεία ετοιμάζουν τα σχέδιά τους. Και μέσα σε όλα η Θεοφανώ ξέρει πια ότι η Δαμιανή κρύβεται πίσω από τον φόνο του μωρού του Μάρκου. Τώρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

13 επεισόδια πριν το φινάλε έρχεται η μεγάλη σύγκρουση στη Μάγισσα: Μάρκος κατά Αντρέι και Τζανή