Τι οδήγησε τη Δαμιανή στην αυτοκτονία της στη Μάγισσα; Το αιματηρό φινάλε και το πάρτι για το τέλος

Κατερίνα Μπούσιου
Τι οδήγησε τη Δαμιανή στην αυτοκτονία της στη Μάγισσα; Το αιματηρό φινάλε και το πάρτι για το τέλος

Ο Μιχαήλ προδίδει τη Δαμιανή. Τι θα συμβεί όταν τελικά η Θεοφανώ επιστρέψει στον πύργο των Λασκαραίων. Η Μάγισσα συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τη συνέχειά της.  

Μετά από 250 ημέρες γυρισμάτων η Μάγισσα έριξε «αυλαία» αλλά μόνο για τους ηθοποιούς. Για όλους εμάς αναμένεται μακρύς δρόμος ακόμη μέχρι τον Ιούνιο. Το φινάλε έγινε με σκηνή του Αναστάση Ροϊλού ως Αντρέι, ενώ ακολούθησε και ένα ξέφρενο πάρτι στη Μάνη. Στα επόμενα επεισόδια θα δοκιμαστεί η υπομονή του. Δεν είναι εύκολη η επιστροφή της Θεοφανώς στον Πύργο των Λασκαραίων. Εκεί που αχνοφαίνεται μία ακόμη προδοσία.

https://www.instagram.com/p/C3VsOvMu7Bl/

Η συγκίνηση, ο χορός και το μέλλον της Μάγισσας

Η Μάγισσα παρά τις αναταράξεις στην τηλεθέαση της βραδινής ζώνης γενικότερα, κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού της. Ειδικά τώρα που σεναριακά έχουμε μία μεγάλη ρήξη, έναν ενδοοικογενειακό πόλεμο και αρκετές απόπειρες εξόντωσης των αντιπάλων.

Η αγάπη δίνει τη θέση της στο φθόνο στη Μάγισσα μετά τη σκηνή βίας που έφερε αντιδράσεις

Χθες μετά από 250 μέρες γυρισμάτων όπως έγραψε και ο Αναστάσης Ροϊλός, οι ηθοποιοί έκαναν τα τελευταία τους γυρίσματα στη Μάνη. Δεν αφορούσαν απαραίτητα βέβαια το τελευταίο επεισόδιο, αλλά γενικότερα τα τελευταία. Σε αυτά βλέπουμε και το spoiler με τον Αντρέι και τη Θεοφανώ να έχουν ξεπεράσει όλους τους κινδύνους και να είναι μαζί. Με το που ακούστηκε το «It's a wrap» του σκηνοθέτη, το έριξαν στον χορό οι ηθοποιοί. Αρχικά με tehcno.

Και αργότερα με νησιώτικα και Πάριο. Για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους και για να φύγει όλη η ένταση. Παρόντες ήταν και οι σεναριογράφοι της σειράς, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη ωστόσο αν μετά την ολοκλήρωση των 73 επεισοδίων, θα έχουμε και δεύτερο κύκλο της σειράς. Για κάποιους θεωρείται πιθανό, για κάποιους άλλους τίποτε δεν έχει ακόμη κριθεί, καθώς η σειρά είχε θέσει υψηλά οικονομικά standards παραγωγής και είναι αμφίβολο αν την επόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1 θα μπορέσει να καλύψει οικονομικά ένα τόσο μεγάλο project. Δεν εξαρτάται από την δική του ευμάρεια αλλά και το πως θα κινηθεί στα budget των εκπομπών και των σειρών, ο ΕΚΟΜΕ.

Προς το παρόν στα επόμενα επεισόδια, έχουμε μεγάλες εκπλήξεις. Η Θεοφανώ θα προσπαθήσει να χτίσει το πάζλ του παρελθόντος της μετά την αποκάλυψη πως είναι μία Γερακάρισσα, αλλά το ίδιο θα κάνει και ο Αντρέι. Για να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη με τον πατέρα του και τελικά δεν επέστρεψε ποτέ στο πατρικό του αλλά ζούσε κρυμμένος.

Ένας χαρακτήρας που επίσης θα μας απασχολήσει είναι η Δαμιανή. Έχει ήδη προδώσει την οικογένειά της στους Γερακάρηδες. Αλλά θα δεχθεί και η ίδια μία προδοσία. Ο Μιχαήλ στρέφεται στην Αναστασία και αναζωπυρώνεται ο έρωτάς τους. Θα νιώθει μόνη - όχι όμως και ανίσχυρη ακόμη - στον πύργο. Το μόνο που την ενδιαφέρει προς το παρόν είναι να σώσει τον Τζανή.

Το τέλος της ηρωίδας θα είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της σειράς, καθώς θα αυτοκτονήσει. Από περηφάνια, αλλά κυρίως από τύψεις. Ωστόσο αυτό το φινάλε της Κατερίνας Λέχου, αργεί ακόμη. Θα προηγηθούν άλλες δολοφονίες και απώλειες πριν τη δική της. Μερικές ανέλπτιστες.