Νούσιας και Τρίγγου είναι αδέλφια στη Μάγισσα και το κοινό δε σταμάτησε να τρολάρει το μέλλον τους

Κατερίνα Μπούσιου
Νούσιας και Τρίγγου είναι αδέλφια στη Μάγισσα και το κοινό δε σταμάτησε να τρολάρει το μέλλον τους

Πώς θα μάθει ο Σπήλιος πως είναι αδελφός με μία Μάγισσα; Η συγκλονιστική συνέχεια μετά τις αποκαλύψεις. 

Η ώρα της αλήθειας σε όλα τα επίπεδα έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται στη Μάγισσα και μερικές πτυχές της εκτός από δραματικό χαρακτήρα, έχουν και πιο χιουμοριστικό. Το σόι της Θεοφανώς για παράδειγμα από χθες άλλαξε, αλλά τι ακριβώς θα συμβεί όταν ο αδελφός της Σπήλιος - Τάσος Νούσιας το μάθει και σε τι στοχεύει ο Αντρέι με μία νέα συμμαχία που ετοιμάζει;

https://www.instagram.com/p/C30lsEJsLHc/

Το τέλος είναι μία νέα αρχή για όλους

Σήμερα θα δούμε ένα από τα πιο δραματικά επεισόδια της Μάγισσας, μετά την τιμωρία της Πολυξένης για το θάνατο του βρέφους του Μάρκου και της Μεταξίας. Η στάση της Δαμιανής στο χθεσινό επεισόδιο εκνεύρισε αρκετούς τηλεθεατές. Τέρμα χειριστική μαζί της για να μην μαθευτεί πως εκείνη έδωσε την εντολή. Τα καλά και τα συμφέροντα η Δαμιανή.

Η Πολυξένη όπως θα δεις σήμερα θα κρεμαστεί στον Πύργο, αλλά θα δούμε και μία άλλη κηδεία. Και από ότι καταλάβαμε είναι εκείνη της μάντισσας τσιγγάνας που είχε συναντήσει η Θεοφανώ. Έτσι τουλάχιστον δείχνει. Δεν είναι αυτό όμως το σημαντικό που θα μας απασχολήσει. Από εδώ και πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται και στον πύργο των Γερακάρηδων στο σχέδιο Τζανή και Σπήλιου για την εξόντωση των Λασκαραίων.

Η αντίστροφη μέτρηση στη Μάγισσα: Ο γιος της Θεοφανώς, 2 χωρισμοί και μία μεγάλη θυσία

Το μέγα ερώτημα ωστόσο είναι το πότε θα μάθει ο Σπήλιος πως ετεροθαλής αδελφή του είναι η Θεοφανώ. Αρκετά αργότερα θα συμβεί αυτό και θα του το αποκαλύψει η μητέρα του Κυπριανή. Όταν δει ότι έχει χάσει το παιχνίδι με τη Θεοφανώ. Και όταν αποκαλυφθεί πως εκείνη είχε συμμετοχή στην αυτοκτονία του γιου του Πετρούνη.

Πάντως η αποκάλυψη του Αντρέι στη Θεοφανώ πως είναι αδελφή του Σπήλιου και κόρη του Γερακάρη και πρώην συζύγου της Κυπριανής, έφερε αναστάτωση και αρκετά χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter. Για σκέψου αναλυτικά τις συγγένειες. Πλέον η Θεοφανώ είναι θεία της Μεταξίας, η Γερακίνα είναι νύφη της και μητριά της κατά κάποιο τρόπο η Κυπριανή. Υπέροχο δεν είναι όλο αυτό;

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα εξέλιξη θα έχουμε στη συνέχεια, γιατί την επόμενη εβδομάδα η Θεοφανώ θα γίνει μαμά. Ο Αντρέι δεν θα επιστρέψει στον πύργο των Λασκαραίων όπως εκείνη αναγκαστικά με τον Μάρκο, αντίθετα θα γυρίσει στη σπηλιά όπου έμενε ο πατέρας του Τζανέτος και από εκεί με τον Μπακού θα καταστρώσει σχέδιο δράσης για τη διάσωση της Θεοφανώς. Ο Κανέλλος θα είναι στο πλευρό του και σύντομα και οι Δραγουμάνοι. Είναι οι γονείς της Κερασίνας, πρώην συζύγου του Τζανή. Πολύτιμοι θα του είναι ως σύμμαχοι.

Σήμερα όλοι οι Γερακάρηδες θα μεταφερθούν αναγκαστικά στον Πύργο των Λασκαραίων για να δουν την εκτέλεση της Πολυξένης. Ήταν άλλωστε και δικό τους εγγόνι το παιδί που δολοφονήθηκε. Εκεί η Μεταξία θα μάθει πως ζει ο Τζανής και είναι στον πύργο τους. Και τώρα έρχονται, όλες οι μεγάλες συγκρούσεις. Οι τελικές.