Το «Telephone» της Lady Gaga έγινε παιδικό βιβλίο

Το «Telephone» της Lady Gaga έγινε παιδικό βιβλίο

Και αν αυτό από μόνο του σας εκπλήσσει, να προσθέσουμε πως πέρα από παιδικό, είναι και vintage.

Ειλικρινά δεν ξέρουμε αν πρέπει να μείνουμε άναυδοι ή να κουνήσουμε το κεφάλι μας σε ύφος «μα φυσικά, γιατί όχι;» με αυτή την είδηση. Άλλωστε μιλάμε για την Lady Gaga, η γυναίκα έχει εμφανιστεί με φόρεμα από κομμάτια κρέατος και θέλει το άρωμα που θα κυκλοφορήσει να μυρίζει αίμα και σπέρμα, το να κάνει ένα τραγούδι της παιδικό βιβλίο το λες και ξενέρωτο.

Παρ' όλα αυτά, η συνεργασία της με τον καλλιτέχνη Andrew Kolb, ο οποίος έκανε τα σχέδια του βιβλίου, είναι εξαιρετικά καλόγουστη για την Gaga που όλοι ξέρουμε και μισούμε να αγαπάμε –ή το αντίθετο. Όλα τα σχέδια έχουν vintage 50's-60's αισθητική, σαν να βλέπεις τους χαρακτήρες του «Mad Men» σε καρτούν, και η ιστορία είναι φυσικά οι στίχοι του «Telephone».

Αν το video-clip του τραγουδιού έφερνε περισσότερο σε S&M καταστάσεις, θα ξαφνιαστείτε με το βιβλίο, μιας και θυμίζει περισσότερο τα παραμύθια της Θείας Λένας με πρωταγωνίστρια την Betty Draper, παρά μια ψυχοπαθή έγκλειστη σε σωφρονιστικό ίδρυμα, που δραπετεύει και ξεπαστρεύει όλους τους πελάτες ενός dinner.