Ποιο είναι τελικά το μεγάλο μυστικό της Μάγισσας και η έκπληξη του φινάλε; Τα σενάρια & ο β' κύκλος

Κατερίνα Μπούσιου
Ποιο είναι τελικά το μεγάλο μυστικό της Μάγισσας και η έκπληξη του φινάλε; Τα σενάρια & ο β' κύκλος

Δέκα επεισόδια πριν το τέλος. Όλα κρίνονται και στις 4 γυναίκες που θα βρεθούν αντιμέτωπες στη Μάγισσα. Το κοινό από χθες ξεκίνησε τα στοιχήματα για το φινάλε. 

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, οι πληροφορίες είναι βάσιμες και η Μάγισσα θα συνεχίσει κανονικά για δεύτερη σεζόν από Σεπτέμβριο. Δέκα επεισόδια πριν το φετινό φινάλε, το ένα από τα μυστικά του Τζανή προδόθηκε και ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Μάρκο. Αλλά τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί ανάμεσα στην αναμέτρηση 4 γυναικών και στην έκπληξη του φινάλε. Λέχου, Τρίγγου, Μπαζάκα, Γιαννάτου μπαίνουν σε θέση μάχης.

https://www.instagram.com/reel/C4IaOXVPi1Z/

Ο Ροϊλός μας έβαλε την ιδέα και το κοινό ξεκίνησε ήδη τα στοιχήματα για το φινάλε

Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο τηλεοπτικός Αντρέι της Μάγισσας και ένας από τους πιο αγαπητούς για το κοινό πρωταγωνιστές της σειράς, στην πρόσφατη συνέντευξή του στη Μπέττυ Μαγγίρα, είχε πει ξεκάθαρα πως: «Είναι 73 επεισόδια. Αν δε δεις και το 73 δεν θα μπορείς να καταλάβεις, δεν θα μπορείς να σχηματίσεις άποψη για το τι είναι και τι θα γίνει στη Μάγισσα».

Αν λάβουμε υπόψη μας και όσα λένε δημόσια και άλλοι ηθοποιοί μετά το τέλος των γυρισμάτων (πρόσφατα στο Queen.gr και η Κατερίνα Λέχου. Δες εδώ ) χωρίς να διευκρινίζουν για να μην προδώσουν το φινάλε, υπάρχει μία εξέλιξη στο τέλος ένα μυστικό που δεν μπορούμε να το διανοηθούμε, που τα ανατρέπει όλα και δίνει νόημα σε όλη αυτή την κόντρα Λασκαραίων και Γερακάρηδων. Και στον καρμικό από ότι φαίνεται έρωτα Θεοφανώς και Αντρέι.

Ο Αναστάσης Ροϊλός είπε στη Μάγισσα αυτό που περίμενε το Twitter/X αλλά μετά τη δόξα έρχεται η ήττα

Αυτό το κάτι ίσως περνά και από την τελική σύγκρουση που θα έχουν 4 σημαντικές γυναίκες. Η Κυπριανή με τη Θεοφανώ (εδώ θα έχουμε σύγκρουση μεγατόνων) και η Δαμιανή επίσης με τη Θεοφανώ, αλλά και η Γερακίνα με την Κυπριανή.

Και οι δικές μας πληροφορίες λένε πως θα είναι κατά πολύ γυναικεία υπόθεση το φινάλε.

https://www.instagram.com/p/Cxn2KmpIH3T/

Το κοινό ανάμεσα στα στοιχήματα που βάζει για το τέλος, «έπεσε» μέσα και σε πιο άμεση πρόβλεψη. Όταν ο Αντρέι θα ανακαλύψει πως ο Μιχαήλ ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα του. Όλα θα ξεκινήσουν από τον νέο του φίλο και σύμμαχο στη Φιλική Εταιρεία, ο οποίος τον βοήθησε και χθες. Εδώ πια έχουμε επίσης μία κορυφαία σύγκρουση.

Πάντως χθες για μία ακόμη φορά το κοινό συμπόνεσε τον Μάρκο. Ο οποίος πλέον έμαθε το ένα από τα δύο σημαντικά μυστικά του Τζανή. Για το γεγονός πως κρύβεται στον Πύργο των Γερακάρηδων. Check και το τρέιλερ της Δευτέρας. Κόλαφος.

Δεν θα εμφανιστεί μπροστά του όταν θα τον φωνάξει, αλλά σύντομα ο Τζανής μαζί με τη βοήθεια του Σπήλιου θα κάνει έφοδο στον πύργο των Λασκαραίων. Αυτός ο Μάρκος, άτυχος. Πολύ άτυχος σε όλα.

https://www.instagram.com/p/C4JMGQPsuvP/