Όταν έκλαψε ο ΓιανΝίτσε: Επικά σχόλια στο MasterChef για τον αρχηγό των Μπορντό & την ήττα των γκρι

Πατούλια Κατερίνα
Όταν έκλαψε ο ΓιανΝίτσε: Επικά σχόλια στο MasterChef για τον αρχηγό των Μπορντό & την ήττα των γκρι

«Απο την μια μιλάει για savoir vivre και από την αλλη για χαστούκια», τόνισε το κοινό για τον Γιάννη Κούρτογλου του MasterChef.

Ο Γάλλος σεφ με τις δεκάδες διακρίσεις, Alain Parodi, μπήκε στο πλατώ του MasterChef και ενθουσίασε τους παίκτες και στις δύο μπριγάδες που ετοιμάστηκαν για να φτιάξουν ένα μενού με αέρα Γαλλίας!

Μενού με στρείδια και σαμπάνια

Οι δύο μπριγάδες προετοιμάστηκαν για τα μενού τους σε τέσσερα στάδια, σύμφωνα με τα πλεονεκτήματα που είχε ο Νίκος Κυψίδης από την προηγούμενη νίκη της ομάδας του και με τις πρώτες ύλες που επέλεξε και μοίρασε εκείνος.

https://www.instagram.com/p/C4L05f9rSJ6/

Πλησιάζει η καθαίρεση του Γιάννη από την αρχηγία στο MasterChef; Έξαλλο το κοινό με τα «γαλλικά» του

Χαστούκια και savoir vivre

Στην προετοιμασία του μενού, ο toxic Γιάννης «χτύπησε» ξανά μιλώντας από τη μια μεριά για savoir vivre και από την άλλη για «χαστούκια» που χρειάζεται η Χριστίνα!

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που έκαναν συμβούλιο με την ομάδα του για τα πιάτα που θα ετοιμάσουν, η Χριστίνα έκανε ένα σχόλιο μιλώντας στον Μάριο.

«Πες μου εμένα, μη συζητάτε οι δυο σας», είπε εκείνη τη στιγμή ο Γιάννης και συνέχισε ακόμα πιο έξαλλος στην προσωπική του συνέντευξη:

«Δεν έμαθαν τρόπους; Η Χριστίνα είναι για χαστούκι με αυτό που κάνει. Είμαστε μια ομάδα και η άλλοι λένε μυστικά μπροστά σε όλους. Εμένα η μητέρα μου μού έχει μάθει αρχές. Όταν είμαστε πέντε άνθρωποι μαζί και γυρίζει ο άλλος και κάνει στο αυτί, είναι για χαστούκι. Υποτίθεται σήμερα είμαστε Γαλλία, το savoir vivre από εκεί ήρθε», είπε ο αρχηγός των μπορντό στην κάμερα του MasterChef.

Όταν έκλαψε ο ΓιανΝίτσε!

Παρά το αρχικό εκρηκτικό κλίμα, η μπορντώ μπριγάδα πήρε τη νίκη και τα εύσημα του Parodi, με τον διάσημο σεφ ενα λέει στον Γιάννη:

Όπως ήταν φυσικό, τα λόγια αυτά συγκίνησαν τον Γιάννη Κούρτογλου, και έβαλε τα κλάματα on camera, μιλώντας για τις θυσίες που έχει κάνει ως σήμερα για να πετύχει το όνειρό του.

Πάντως, ο Γιάννης και τα δάκρυά του, δεν έπεισαν το κοινό, το οποίο μίλησε για τα κλάματα του ΓιανΝίτσε!

Η γκρι παρωδία στην δοκιμασία με τον Parodi

Η γκρι μπριγάδα ήταν εκείνη που έχασε τελικά και όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσαν οι κριτές μιλάμε για μια ήττα κατά κράτος.

Απομένει λοιπόν να δούμε ποιος θα είναι ο υποψήφιος για αποχώρηση από την γκρι μπριγάδα που θα διεκδικήσει την παραμονή του κόντρα στους Ζωή Καλλέργη, Παναγιώτη Φραγκιουδάκη και Χρήστο Γανίτη.