Πλησιάζει η καθαίρεση του Γιάννη από την αρχηγία στο MasterChef; Έξαλλο το κοινό με τα «γαλλικά» του

Πατούλια Κατερίνα
Πλησιάζει η καθαίρεση του Γιάννη από την αρχηγία στο MasterChef; Έξαλλο το κοινό με τα «γαλλικά» του

Τα γενέθλια του Σωτήρη Κοντιζά και η υποψία καθαίρεσης του Γιάννη από την αρχηγία με συνοπτικές διαδικασίες.

Η μπορντό μπριγάδα έχασε αλλά αυτό είναι το λιγότερο από το χτεσινό εορταστικό επεισόδιο του MasterChef.

Γιορτή και πανηγύρι για τον Σωτήρη:

41 ετών έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς στις 5 Μαρτίου 2024 και το επίσημο account τον γιόρτασε με δόξα και τιμή.

kontizas.jpg

Από την παρέα πάντως, των τριών κριτών του χτεσινού επεισοδίου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε απουσία για να εξηγήσει σε τηλεφωνική σύνδεση πως η ίωση που τον ταλαιπωρούσε δεν τον άφησε να έχει συμμετοχή στο γύρισμα.

Ληστεία στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου στην Παλλήνη

Η γκρι μπριγάδα πήρε μια σημαντική νίκη:

Μετά από ένα ακόμα δύσκολο Τεστ Δημιουργικότητας και τη νίκη των γκρι, ο πάλαι ποτέ αρχηγός Λευτέρης ήταν εκείνος που έκανε το πιο νόστιμο και δημιουργικό πιάτο και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 1.000 ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα τη δοκιμασία και τα 1000€. Θα τα φάω κυριολεκτικά σε παραγγελίες.

«Προσπαθώ να βάλω τον πήχυ ακόμα πιο ψηλά κάθε μέρα για τον εαυτό μου, ώστε να μπορώ να τους φέρνω καλύτερα αποτελέσματα και για εμένα αλλά και για τον διαγωνισμό. Εννοειται ότι το περίμενα, δεν εκπλήσσομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης που έφτιαξε ένα μισελενάτο όπως το αποκάλεσαν οι κριτές πιάτο!

«Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάτι καλύτερο που θα δοκιμάσουμε από εσένα. Κι αν υπάρξει, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είναι», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης συμπλήρωσε:

«Αυτό το πιάτο θα μπορούσε να είναι ένα από τα courses σε ένα μισελενάτο εστιατόριο».

Αποχώρησε η Γεωργία από το MasterChef αλλά το κοινό είχε τη δική του γνώμη

Το δράμα της Βιβής:

Η Βιβή υπήρξε για ένα ακόμα βράδυ η drama queen του τεστ δημιουργικότητας, εκφράζοντας τη διάθεσή της να αποχωρήσει:

«Μάλλον δεν μου ταιριάζει, δεν κάνω για MasterChef. Μάλλον δεν έχω τη μαγειρική αντίληψη. Δεν μπορώ να παίρνω συνέχεια στον λαιμό μου την μπριγάδα» είπε η Βιβή με τους παίκτες και τους κριτές να προσπαθούν να την μεταπείσουν και να τα καταφέρνουν τελικά!

Τελικά, ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας ήταν ο Χρήστος Γανίτης.

https://www.instagram.com/p/C4JgAqALIno/

Από τη δοκιμασία του Mystery Box της Δευτέρας προέκυψαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση: Η Ζωή Καλλέργη, η οποία αποκλείστηκε από τη δοκιμή των πιάτων, επειδή δε χρησιμοποίησε ένα βασικό υλικό και ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης, γιατί παρουσίασε την πιο αδύναμη προσπάθεια και ο Χρήστος των μπορντό ήταν εκείνος που ψήφισαν στην πλειοψηφία τους οι συμπαίκτες του, με τον αρχηγό Γιάννη να του μιλά με σκληρές εκφράσεις για την ήττα του.

O Γιάννης έγινε αρχηγός στο MasterChef και το Twitter αντέδρασε στην ασυλία και το έπαθλο

Έρχεται καθαίρεση του Γιάννη;

Μετά το ξεκίνημα της αρχηγίας του στους μπορντώ, ο Γιάννης ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες, τα οποία γκρεμίστηκαν γρήγορα, μιας και ο ίδιος ο αρχηγός έβγαλε το χειρότερο όπως είπε και ο ίδιος πιάτο του και φυσικά δεν άργησε να τα βάλει και με τα μέλη της ομάδας του. Ο Γιάννης υπήρξε έντονος και αρκετά προσβλητικός για πολλούς συμπαίκτες του και από τη δική του ομάδα και από τους γκρι.

Τα σχόλια του κόσμου στο Youtube, στο Twitter/X και στο Instagram βλέπουν καθαίρεση του Γιάννη σύντομα, κάτι που πραγματικά έχουν το δικαίωμα να κάνουν οι συμπαίκτες του εφόνο συνασπιστούν και αποφασίσουν πως τον θέλουν εκτός παιχνιδιού, προτού λήξει η ασυλία του στην τελική 12άδα.

Το μήνυμα του κόσμου είναι ένα: όχι άλλοι τοξικοί παίκτες σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής!