Η Μαριάννα Τουμασάτου πρώτη φορά σε podcast και είπε τα πράγματα με το όνομά τους για την απιστία

Τζένη Ντεμιράι
Η Μαριάννα Τουμασάτου πρώτη φορά σε podcast και είπε τα πράγματα με το όνομά τους για την απιστία
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Fipster και μίλησε για το φλερτ στην αρχή της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Stan και η Χρύσα Κατσαρίνη ήταν οι καλεσμένοι στο podcast του Fipster στο επεισόδιο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 12 Μαρτίου.

Ο οικοδεσπότης μαζί με τους καλεσμένους του μίλησαν για διάφορα ζητήματα που αφορούν σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις. Απαντώντας σε ερωτήσεις που είχε αποστείλει το κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκαν σε πολλά θέματα που αφορούν σε μεγάλο βαθμό τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Η Μαριάννα Τουμασάτου, όπως αποκάλυψε, βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένη σε podcast και ήταν απολαυστική, παρά το γεγονός ότι η ίδια αστειεύτηκε λέγοντας πως δεν την προτιμούν για τέτοια project επειδή «δεν το κατέχει».

Τουμασάτου - Σταύρου: Η σπάνια κοινή έξοδος και όσα έχει πει η ηθοποιός για τη σχέση τους

Μαριάννα Τουμασάτου: «Όταν είσαι κάπου, είσαι κάπου»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξαν πολλές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις ωστόσο, αυτή που κέντρισε περισσότερο την προσοχή μας ήταν η ερώτηση «θεωρείτε το sexting κέρατο;».

Καλούμενη να απαντήσει τη συγκεκριμένη ερώτηση, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε: «Εγώ δεν ήξερα να φλερτάρω όταν ήμουνα με τον άνδρα μου, θα φλέρταρα αλλιώς; Δεν το κατέχω» ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε ότι τη νευριάζει να πλησιάζει κάποιος για να την φλερτάρει.

«Όταν είσαι κάπου, είσαι κάπου. Ακόμα και στις δύσκολες περιόδους είσαι με τον άνθρωπό σου γιατί δεν υπάρχουν μόνο καλές στιγμές, υπάρχουν και πολύ δύσκολες. Τότε τι κάνεις; Ή παρατάς τα όπλα και λες ως εδώ ήταν, ή κάθεσαι εκεί και το παλεύεις», κατέληξε η ηθοποιός.

Ο STAN, από την πλευρά του, απαντώντας στην ίδια ερώτηση ανέφερε πως ακόμα και το «παιχνίδι με τα μάτια» θεωρείται για εκείνον κέρατο. «Αυτά είναι τα όρια μου σαν άνθρωπος, τα χαχα και τα “τι όμορφη που είσαι σήμερα” είναι κέρατο για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, ο τραγουδιστής τόνισε πως «αν σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου σημαίνει ότι δεν θα έκανες ποτέ κάτι το οποίο αν ήσουν στη θέση του δε θα ήθελες να σου κάνει».

Ο fipster είχε διαφορετική άποψη, υποστηρίζοντας πως το φλερτ δεν μπορεί να θεωρείται κέρατο. «Το sexting δεν το θεωρώ ούτε κέρατο, ούτε μια χαρά. Θα το συγχωρούσα», είπε χαρακτηριστικά.

Τουμασάτου για Σταύρου: «Θα κλείσουμε τα 19 χρόνια, δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν»

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Σταύρου 19 χρόνια και όπως φαίνεται από τα λεγόμενα της ηθοποιού συνεχίζουν να είναι το ίδιο αγαπημένοι και ερωτευμένοι.

Έχοντας αποκτήσει μία κόρη, την Χρυσηίδα, η οποία είναι 12 ετών, έχουν επισφραγίσει την ευτυχία τους και συνεχίζουν την κοινή πορεία τους στον χρόνο, ο οποίος περνά χωρίς καν να το καταλαβαίνουν, όπως είχε δηλώσει η Τουμασάτου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time».

«Θα κλείσουμε τα 19 χρόνια, δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν. Είναι σαν χθες. Από τη μία νομίζω ότι γνωριστήκαμε χθες και από την άλλη ότι είμαστε μια ζωή μαζί. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το πράγμα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός το 2023.

Φέτος οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται θεατρικά στην παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά», όπου η Τουμασάτου πρωταγωνιστεί και ο Σταύρου σκηνοθετεί.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλώντας για την συνεργασία τους είπε επίσης στη Φαίη Σκορδά για τον Αλέξανδρο Σταύρου: «Είναι ένας άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Τα βασανίζει μέσα του τα πράγματα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάει πολύ, όταν έχει να αναπτύξει πράγματα τα οποία έχει δουλέψει και έχει σκεφτεί. Σου αρέσει να τον ακούς, μην κοιτάς που δεν έρχεται στην τηλεόραση να δώσει συνεντεύξεις. Τον γνώρισα διαφορετικά και είχε φοβερό ενδιαφέρον. Είναι γοητευτικό και.. ερωτεύσιμο αυτό».

Έλσα, Δώρα και Ρεγγίνα 17 χρόνια μετά τη Βέρα Στο Δεξί αποδεικνύουν ότι είναι ακόμα κολλητές