Η Σοφίνα Λαζαράκη νιώθει ευγνώμων για την υποστήριξη των γονιών της και τις ομοιότητες με την Χλόη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σοφίνα Λαζαράκη νιώθει ευγνώμων για την υποστήριξη των γονιών της και τις ομοιότητες με την Χλόη
NDP photo agency

Η Σοφίνα Λαζαράκη μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της, τη συμμετοχή της στον «Σκαραβαίο» και τη νέα φόρμουλα επικοινωνίας που έχει καθιερώσει με την οικογένειά της.

Η Σοφίνα Λαζαράκη έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό πριν από μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Παρθένα Ζωή».

Η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του ALPHA «Σκαραβαίος» όπου υποδύεται τη Χλόη. Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση εμφανίζεται συχνά δημόσια με τη μαμά της και μεγαλώνοντας έρχεται ολοένα και πιο κοντά μαζί της.

Οι δυο γυναίκες έχουν κοινή καλλιτεχνική φύση, με την 27χρονη να έχει αποδείξει ότι μπορεί να καταπιαστεί με πολλά, εντελώς διαφορετικά αντικείμενα όπως το τραγούδι και η υποκριτική.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έγινε Νικολούλη στον Σκαραβαίο και ο Γιάννης Τσορτέκης ο αγαπημένος του κοινού

Σοφίνα Λαζαράκη: «Και οι δυο γονείς μου ήταν πάντα τεράστιο στήριγμα για μένα»

Πριν από μερικές ώρες η Σοφίνα Λαζαράκη μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή για τη σχέση των γονιών της, τη νέα τους φόρμα επικοινωνίας αλλά και για τα κοινά που έχει με την ηρωίδα που υποδύεται.

https://www.instagram.com/p/C2uc2EDoyg4/

«Έχουμε διάφορα κοινά με την Χλόη, την ηρωίδα που υποδύομαι στον Σκαραβαίο. Έχει μάθει να κρατάει το στόμα της κλειστό όταν πρέπει κι ας είναι βάρος για εκείνη», παραδέχθηκε η Σοφίνα Λαζαράκη.

Όσον αφορά την ποικιλόμορφη σχέση με τους γονείς της η νεαρή ηθοποιός εξήγησε: «Και οι δυο γονείς μου ήταν πάντα τεράστιο στήριγμα για μένα. Και ο πατέρας και η μητέρα μου είναι πάντα δίπλα μου, σε κάθε μου βήμα, και είμαι πολύ τυχερή και ευγνώμων γι’ αυτό το πράγμα. Αγάπη υπήρχε ανέκαθεν και από τους δυο. Προφανώς είχαν τα θέματά τους. Για πολλά χρόνια είχαν μεταξύ τους θέματα αλλά, ήταν στήριγμα και οι δυο, δεν εξαφανίστηκε ποτέ κανείς, πράγμα πολύ σύνηθες στις μέρες μας.

Η Βάνα Μπάρμπα γιόρτασε τα 58α γενέθλιά της με την 22χρονη κόρη της και μια τούρτα όλο νόημα

Kαι πρόσθεσε: «Δεν είμαστε το σουηδικό μοντέλο οικογένειας. Μέχρι και τα 18 μου οι γονείς μου δεν είχαν καθόλου επαφή. Μέχρι που εγώ κάπως πάτησα πόδι και είπα ότι θέλω μια φορά να έχω στο τραπέζι και τους δυο μου γονείς, και από τότε, ειδικά από όταν έφυγα για Ισπανία, κάπως έφυγε το παιδί και δεν είχαν πλέον τίποτα να χωρίσουν και έλειπα και στους δυο, γίνανε φίλοι μετά από τόσα χρόνια που δε μιλάγανε, και πλέον θα φάμε και όλοι μαζί, θα πάμε μια βόλτα, θα πιούμε έναν καφέ. Ακόμα κι εγώ όταν λείπω μπορεί να βρεθούν σαν φίλοι, να τα πουν, το οποίο είναι πολύ υγιές και τους χαίρομαι. Είναι και λίγο περίεργο βέβαια, γιατί έχω άλλο κώδικα επικοινωνίας με τον μπαμπά μου, άλλο με τη μαμά μου, όταν είναι και οι δυο μαζί, λαγκάρει λίγο το σύστημα. Πλέον δεν προσέχω τι θα πω στον καθένα, το έχω κάνει πάρα πολύ στη ζωή μου αυτό».

https://www.instagram.com/p/C3-TYD9Ifjz/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της νεαρής ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: ndp