Η Βάνα Μπάρμπα γιόρτασε τα 58α γενέθλιά της με την 22χρονη κόρη της και μια τούρτα όλο νόημα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βάνα Μπάρμπα γιόρτασε τα 58α γενέθλιά της με την 22χρονη κόρη της και μια τούρτα όλο νόημα
6789563

Η Βάνα Μπάρμπα έσβησε τα κεράκια της τούρτας της με αγαπημένα πρόσωπα. H ομοιότητα με την 22χρονη Φαίδρα και οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης. 

Με ανεβασμένη διάθεση και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα γιόρτασε πριν λίγα 24ωρα τα γενέθλιά της η Βάνα Μπάρμπα.

Η 58χρονη διοργάνωσε πάρτι σε γνωστό restaurant-bar του Κολωνακίου όπου στενοί φίλοι και συνεργάτες έδωσαν το παρών για να την τιμήσουν, ανάμεσά τους οι: Πάνος Ζήνας, Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα, Διονύσης Ζάχος, Χάρης Σιανίδης κ.ά.

H Βάνα Μπάρμπα έγινε 58 ετών και η 22χρονη κόρη της δεν σταμάτησε να καμαρώνει

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε με total black look και δεν σταμάτησε να χαμογελά και να συνομιλεί με τους καλεσμένους της. Στο πλευρό της βρισκόταν διαρκώς η 22χρονη κόρη της, Φαίδρα Μπάρμπα, με την οποία έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση.

Για την περίσταση η 22χρονη επέλεξε μαύρο φόρεμα και ασορτί ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η νεαρή κοπέλα είχε ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς της κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο modeling και είχε περπατήσει για αρκετούς καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές.

Η Φαίδρα Μπάρμπα σπουδάζει Φιλοσοφία στην Πάτρα και όπως είχε εξηγήσει η ίδια σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, σκοπεύει στο άμεσο μέλλον να συνδυάσει τις σπουδές της με το marketing.

«Η Φαίδρα είναι το αντίθετό μου, ακριβώς. Είναι η συνέχεια μου, έχει μια δυναμική ο χαρακτήρας της, αλλά είναι ορθολογίστρια, έχει τα πρέπει που δεν έχω εγώ και από εκείνη μαθαίνω. Μου την έστειλε ο θεός για να διορθώσει εμένα. Είναι ήρεμη δύναμη»,έχει δηλώσει στο παρελθόν η Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την άνοια της μαμάς της και μάς θύμισε τα λόγια της Ράντου για τη δική της

Οι πρωτότυπες τούρτες της ηθοποιού

Όχι μία αλλά δύο τούρτες έσβησε η Βάνα Μπάρμπα και συγκεκριμένα μια λευκή τούρτα σε σχήμα καρδιάς και μια μαύρη η οποία έγραφε χιουμοριστικά: «Οι μάγισσες δεν μεγαλώνουν».

5427411

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της ηθοποιού.

Η 22χρονη Φαίδρα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» όπου δήλωσε σχετικά με το modeling: «Ναι είναι κάτι που το έχω αφήσει. Κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές καθώς σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα. Ήταν πολύ ενθαρρυντική με αυτό το κομμάτι η μητέρα μου αλλά εγώ πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου και με ωθούσε και εκείνη προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να ασχοληθώ με τη φιλοσοφία πάρα πολύ, μετά ίσως με το μάρκετινγκ που σκοπεύω να κάνω και μεταπτυχιακό».

https://www.instagram.com/p/CCF5YCuJ2uX/

Για τη ζωή με τη διάσημη μαμά της η νεαρή κοπέλα εξήγησε: «Ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Η ζωή της μαμάς μου στα φώτα ήταν νορμάλ για εμένα και εγώ ήμουν μέρος της. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και σίγουρα τη συμβουλεύομαι».

Πηγή κεντρικής: ndp