Η Δούκισσα Νομικού είναι περήφανη για τον τίτλο της #xazomom & τις υπέροχες photos με τα παιδιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δούκισσα Νομικού είναι περήφανη για τον τίτλο της #xazomom & τις υπέροχες photos με τα παιδιά της

Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε την μεταμφίεση της 5χρονης κόρης της. Οι πιο τρυφερές φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τα παιδιά της.

Σε καρναβαλικό mood βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες το εγχώριο star system, με αρκετούς επωνύμους να επιλέγουν κλασικές αλλά και πρωτότυπες στολές για τα παιδιά τους.

Η Δούκισσα Νομικού συγκαταλέγεται στις πιο τρυφερές μαμάδες της ελληνικής showbiz και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται #familygoals στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Έτοιμη για Survivor» έγραψαν στην Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της από τις εξωτικές διακοπές της

Η Αναστασία Θεοδωρίδη μεταμφιέστηκε σε πριγκίπισσα και η μαμά Δούκισσα καμαρώνει

Το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια έχει πολλά για τα οποία μπορεί να δηλώνει περήφανη ωστόσο το μεγαλύτερο επίτευγμά της είναι η δημιουργία της αξιοζήλευτης οικογένειάς της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά (Σάββας και Αναστασία) που αποτελούν την κύρια πηγή της ευτυχίας τους.

Πριν από λίγα 24ωρα η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία της κόρης της, Αναστασίας Θεοδωρίδη, η οποία μεταμφιέστηκε σε πριγκίπισσα ενόψει καρναβαλιού.

H 37χρονη εντυπωσιάστηκε από τη μεταμόρφωση της 5χρονης και μοιράστηκε ένα πολύ όμορφο μήνυμα, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της.

https://www.instagram.com/p/C4dZ8Knt3o4/

«Μικρή μου πριγκίπισσα. Η καρδιά μου θα σπάσει από την αγάπη που νιώθω για εσένα… Είσαι η παντοτινή μου κολλητή! Σε αγαπώ!», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα σχόλια των celebrities

Αρκετοί ήταν οι φίλοι-συνεργάτες που σχολίασαν το post της Δούκισσας Νομικού ανάμεσά τους η Ρούλα Κορομηλά, η Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και η κουνιάδα της, Άννα Πρέλεβιτς.

sxolia1.jpg

Ποια Margot Robbie; H Δούκισσα Νομικού είχε περπατήσει στην πασαρέλα με χρυσό κορσέ 17 χρόνια πριν

Πρέλεβιτς-Νομικού διατηρούν άριστες σχέσεις καθώς η πρώτη παντρεύτηκε τον αδερφό του μοντέλου-παρουσιάστριας, Νικήτα Νομικό.

sxolio2.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της.

Το minimal σπίτι της οικογένειας στα βόρεια προάστια

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης μένουν τα τελευταία χρόνια σε μια υπέροχη κατοικία στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά. Το σπίτι τους είναι διώροφο και διαθέτει έναν μεγάλο, καταπράσινο κήπο στον οποίο παίζουν ο 6 ετών Σάββας και η μικρή Αναστασία.

https://www.instagram.com/p/Czbv93RtDvp/

Η παρουσιάστρια-μοντέλο έχει διακοσμήσει το σπίτι με μοντέρνα έπιπλα και όπως έχουμε δει μέσα από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σπίτι κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Η minimal αισθητική επικρατεί και το κλασικό με το μοντέρνο στοιχείο να συνδυάζονται απόλυτα αρμονικά στον χώρο.

Πηγή κεντρικής: dutchesss_