«Έτοιμη για Survivor» έγραψαν στην Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της από τις εξωτικές διακοπές της

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Έτοιμη για Survivor» έγραψαν στην Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της από τις εξωτικές διακοπές της

Η Δούκισσα Νομικού κόντρα στον χειμώνα δημοσίευσε στα social media της μια #throwback φωτογραφία από τις διακοπές της σε εξωτικό προορισμό νοσταλγώντας το καλοκαίρι.

Η Δούκισσα Νομικού αναμφισβήτητα είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη - με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2017 - έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, ενώ την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει τα δύο παιδιά τους, ο 6χρονος Σάββας και η 5 ετών Αναστασία.

https://www.instagram.com/p/Czbv93RtDvp/

Η εξωτική φωτογραφία

Η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ ενεργή στα social media, τα οποία και χρησιμοποιεί πέρα από εργαλείο δουλειάς και ως έναν τρόπο για να επικοινωνεί με τους fans της. Κάπως έτσι, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μαζί τους την αγάπη που όπως φαίνεται έχει για το καλοκαίρι, δημοσιεύοντας κόντρα στον χειμωνιάτικο καιρό μια #throwback φωτογραφία της από τον εξωτικό προορισμό που είχε βρεθεί με την οικογένειά της.

Πιο συγκεκριμένα, στη φωτογραφία ήταν η ίδια ξαπλωμένη με το κόκκινο μπικίνι της στην κατάλευκη αμμουδιά της τεράστιας σε έκταση εξωτικής παραλίας, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραφε: «Mentally there (σ.σ Ψυχικά εκεί)».

doukissa.jpg

Φυσικά, η Δούκισσα Νομικού δέχτηκε πολλά likes γι' αυτό το post στο προφίλ της στο Instagram, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα είπε αυτό που οι περισσότεροι σκεφτήκαμε βλέποντας τη φωτογραφία αυτή: «Πάρε μας μαζί σου @dutchesss_ !!!! Και mentally έρχομαι!!!!».

420193713_294173020337798_8105187649071930244_n.jpg

Βέβαια, ανάμεσα στα σχόλια των followers για το πόσο εντυπωσιακή έδειχνε στη φωτογραφία που δημοσίευσε το πιο απρόσμενο σχόλιο που δέχθηκε η Δούκισσα Νομικού ήταν άλλο.

«Πάντως σε βλέπω ΕΤΟΙΜΗ για Survivor» έγραψε στην ίδια ένας follower της και δεν έχει και άδικο, αφού όσον αφορά τις εξωτικές εικόνες που προσφέρει το συγκεκριμένο ριάλιτι με τις παίκτριες να λιάζονται στην παραλία όταν δεν τρέχουν στους στίβους μάχης, η ίδια δείχνει εντός concept.

422633550_372595405388529_2746183294439212695_n.jpg

Οι καλοκαιρινές της φωτογραφίες

Πάντως και το καλοκαίρι φαίνεται πως αγαπάει την Δούκισσα Νομικού, αφού κάθε χρόνο οι πόζες της με μαγιό και καλοκαιρινά outfits είναι άκρως εντυπωσιακές.

Πηγή φωτογραφιών: @dutchesss_