Ποια Margot Robbie; H Δούκισσα Νομικού είχε περπατήσει στην πασαρέλα με χρυσό κορσέ 17 χρόνια πριν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ποια Margot Robbie; H Δούκισσα Νομικού είχε περπατήσει στην πασαρέλα με χρυσό κορσέ 17 χρόνια πριν

Η Δούκισσα Νομικού με χιούμορ σύγκρινε την εμφάνισή της στην πασαρέλα από το 2007 με αυτήν της Margot Robbie στα φετινά Όσκαρ κι από για εμάς το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο.

Στις 11 Μαρτίου έγινε η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ για το 2024 και φυσικά όλος ο κόσμος συζητούσε την επόμενη μέρα τόσο τους νικητές, όσο και τις λαμπερές εμφανίσεις των Χολιγουντιανών σταρ στο κόκκινο χαλί αλλά και στο πάρτι του Vanity Fair που ακολούθησε.

Εσύ πρόσεξες τη φράση του Αριστοτέλη που χρησιμοποίησε η Emma Stone παραλαμβάνοντας το Όσκαρ της;

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Margot Robbie, η οποία μπορεί να μην ήταν υποψήφια για τον ρόλο της ως Barbie, «έκλεψε» όμως τις εντυπώσεις με τις δύο εμφανίσεις που έκανε. Ιδίως με το χρυσό κορσέ που φόρεσε στο πάρτι του Vanity Fair.

96th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party
Margot Robbie arrives at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 10, 2024, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)Invision

Η Δούκισσα Νομικού σαν άλλη Margot Robbie 17 χρόνια πριν

Girl Crush! Η Δούκισσα Νομικού μας αποκαλύπτει ότι κάποια στιγμή θα κόψει τα μαλλιά της καρέ

Σχεδόν ίδια εμφάνιση όμως, είχε κάνει και η Δούκισσα Νομικού, επίσης με χρυσό κορσέ, πριν από 17 ολόκληρα χρόνια περπατώντας στην πασαρέλα για τον σχεδιαστή Bασίλειο Κωστέτσο. Μάλιστα, η ίδια αναδημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram το στιγμιότυπο από εκείνο το catwalk δείχνοντας πώς ήταν η Margot Robbie φορώντας Mugler στα Όσκαρ και πώς εκείνη το 2007 με το παρόμοιο ρούχο του σχεδιαστή.

423766323_423233936908167_2209177854857143924_n.jpg

Η Δούκισσα Νομικού έχει εντυπωσιάσει αρκετές φορές περπατώντας στην πασαρέλα. Άλλωστε, την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς που κέρδισε το 2007. Από τότε δεν εχει σταματήσει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της κάθε φορά που βρίσκεται σε κάποιο fashion show - ή και όχι - αφού παραμένει μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες.

Τον Οκτώβρη του 2023 μάλιστα, η ίδια βρέθηκε στο Παρίσι, στο ετήσιο event γνωστού brand καλλυντικών όπου είναι ambassador και περπάτησε στο fashion show με τίτλο «Le Defile Walk Your Worth» δείχνοντας απαστράπτουσα στο greige maxi φόρεμά της με τα ιδιαίτερα σκισίματα.

Στο ίδιο catwalk περπάτησαν και πολύ γνωστά ονόματα του Hollywood, όπως η Camila Cabello, η Kendal Jenner, η Eva Longoria, η Helen Mirren και η Elle Fanning.

https://www.instagram.com/p/Cx37j1tNhR5/