Tallulah Willis: Η 30χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore διαγνώστηκε με αυτισμό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tallulah Willis: Η 30χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore διαγνώστηκε με αυτισμό

«Πες μου ότι είσαι αυτιστικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι αυτιστικός», έγραψε η 30χρονη στη λεζάντα του post που ποζάρει με τον πατέρα της ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με την μετωποκροταφική άνοια.

Η Tallulah Willis είναι η μικρότερη κόρη του Bruce Willis από τον γάμο του με τη Demi Moore.

Η νεαρή ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τις προσωπικές της μάχες καθώς παράλληλα με το πρόβλημα υγείας του μπαμπά της (ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια), ήρθε αντιμέτωπη με διατροφικές διαταραχές που την οδήγησαν στο να ζυγίζει μόλις 45 κιλά.

O Bruce Willis δέχθηκε το ωραιότερο δώρο για την Ημέρα του Πατέρα από τις γυναίκες της ζωής του

https://www.instagram.com/p/CxG5f-FpRQu/

Η Tallulah Willis αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Πριν από λίγα 24ωρα η Tallulah Willis μοιράστηκε ένα throwback βίντεο στο Instagram όπου τη βλέπουμε σε νεαρή ηλικία στο πλευρό του μπαμπά της. Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, την ώρα που ο Bruce Willis απαντά σε ερωτήσεις στο κόκκινο χαλί, η νεαρή Talullah παίζει διαρκώς με το ξυρισμένο κεφάλι και τα αυτιά του μπαμπά της.

https://www.instagram.com/reel/C4jRY7Av5b8/

«Πες μου ότι είσαι αυτιστικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι αυτιστικός», έγραψε η 30χρονη στη λεζάντα του post.

Screenshot-2024-03-19-115951.png

«Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια τη διάγνωσή μου. Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και μου άλλαξε τη ζωή», έγραψε στα σχόλια η Willis, απαντώντας με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των fans.

Η 30χρονη δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα στήριξης με τους followers της να σημειώνουν: «Αυτό είναι τόσο δυνατό. Η αγάπη που μοιράζεσαι με τον μπαμπά σου. Σε ηρέμησε εδώ, το ίδιο του το σώμα, και αυτό είναι όμορφο. Είσαι όμορφη».

https://www.instagram.com/p/Czp0Db1LE5D/

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Willis τολμά μια άκρως προσωπική εξομολόγηση αφού έχει ήδη μοιραστεί τον αγώνα της με τις διατροφικές διαταραχές, τη διάγνωσή της με ΔΕΠΥ και οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

Η Emma Heming εξηγεί το αυτονόητο για τη ζωή της μετά τη διάγνωση άνοιας του Bruce Willis

https://www.instagram.com/p/CsSEzxQvLsI/

Η Tallulah Willis δεν αφήνει ασχολίαστα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram για την εικόνα και τα κιλά της. Πριν από μερικούς μήνες η 30χρονη δημοσίευσε screenshots από τα προσβλητικά σχόλια που έλαβε στον λογαριασμό της και έγραψε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μοιραστούμε αυτό, ότι συμβαίνει αυτό, ότι συμβαίνει σε ένα άτομο στην ανάρρωση, που ήταν ειλικρινής για το πόσο πολύ άρρωστη ήταν/είναι και εργάζεται καθημερινά για να βρει ασφάλεια και σπίτι μέσα στο δέρμα της. Ένιωσα πραγματικά σημαντικό να σας δείξω αυτό, ότι συμβαίνει αυτό. Είμαι πολύ ευγνώμων που έφτασα σε ένα μέρος όπου δεν διαλύομαι από λόγια ξένων (στο μεγαλύτερο μέρος) Σ’ αγαπώ και μου αρέσεις».

Η νέα ζωή του Bruce Willis μετά τη διάγνωση με μετωποκροταφική άνοια

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζει ο Bruce Willis μετά τη διάγνωση με αφασία και μετωποκροταφική άνοια. Ο σταρ της μεγάλης οθόνης έχει αποσυρθεί από την υποκριτική και προσπαθεί να δώσει τη μάχη του με την άνοια όσο πιο διακριτικά γίνεται, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του την σύζυγο και τα παιδιά του.

https://www.instagram.com/p/C3VbNZBRasc/

Η υγεία του ηθοποιού έχει επιδεινωθεί αρκετά από τότε που έγινε ευρέως γνωστή η ασθένειά του και πλέον αντιμετωπίζει επιβράδυνση της κίνησης, δυσκαμψία, προβλήματα ισορροπίας και αλλαγές στη συμπεριφορά.

https://www.instagram.com/p/Ctok7YeOghg/

Μπορεί ο γάμος του με την Demi Moore να τελείωσε το 2000 ωστόσο το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις και συχνά περνούν μαζί με τις κόρες τους γιορτές και άλλες σημαντικές περιστάσεις.

«Ακόμα αγαπώ την Demi. Είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε τρία παιδιά τα οποία θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί και μάλλον είμαστε τόσο κοντά όσο ποτέ. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μια δια βίου δέσμευση για τα παιδιά μας. Η φιλία μας συνεχίζεται. Ο θεσμός του γάμου έχει μπει στην άκρη», έχει δηλώσει ο Willis για την πρώην σύζυγό του.

Πηγή κεντρικής: buuski