Στη μάχη του με την άνοια ο Bruce Willis έχει σύμμαχο την οικογένεια και τους φίλους του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στη μάχη του με την άνοια ο Bruce Willis έχει σύμμαχο την οικογένεια και τους φίλους του

Ο Bruce Willis περνά δύσκολες στιγμές λόγω της ασθένειάς του και έχει αλλάξει αρκετά την καθημερινή του ζωή. Τα νεότερα της υγείας του σύμφωνα με τον στενό του φίλο.

Επιβαρυμένη φαίνεται να είναι η υγεία του Bruce Willis, ο οποίος δίνει σκληρή μάχη με την άνοια. Ο διάσημος ηθοποιός έχει διαρκώς κοντά του τη σύζυγό του, Emma Heming Willis, την πρώην σύζυγό του, Demi Moore και τα παιδιά του, που του συμπαραστέκονται έμπρακτα σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια.

Σύμφωνα με τον στενό φίλο του σταρ και δημιουργό του «Moonlighting», Glenn Gordon Caron, η ικανότητα επικοινωνίας του ηθοποιού έχει επιδεινωθεί δραματικά τελευταία λόγω της μάχης που δίνει με την μετωποκροταφική άνοια.

https://www.instagram.com/p/CfAVrWMpXkE/

Glenn Gordon Caron: «Δεν μιλάει αλλά εξακολουθεί να είναι ο Bruce»

Ο Caron αποκάλυψε, μιλώντας στην εφημερίδα The Post, ότι προσπάθησε να επισκεφθεί τον 68χρονο σταρ σχεδόν κάθε μήνα από τότε που διαγνώστηκε για πρώτη φορά με αφασία, και αργότερα με άνοια, τον Μάρτιο του 2022.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εφημερίδα The Post ο Caron εξήγησε ότι προσπαθεί να βλέπει τον 68χρονο ηθοποιό σχεδόν κάθε μήνα από τον Μάρτιο του 2022, όταν διαπιστώθηκε για πρώτη φορά ότι πάσχει από αφασία και στη συνέχεια από άνοια.

«Δεν είμαι πάντα τόσο συνεπής, αλλά προσπαθώ και μιλάω με τον Bruce, τη σύζυγό του, Emma Heming Willis αλλά και με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του», δήλωσε ο Caron.

Και συμπλήρωσε: «Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να βρίσκομαι στη ζωή του. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν είχατε περάσει ποτέ χρόνο με τον Bruce Willis, θα βλέπατε ότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο χαρούμενος από εκείνον για τη ζωή».

https://www.instagram.com/p/CcB71bQNFj5/

Το πιο σημαντικό στήριγμα του Bruce Willis όσο μάχεται με την άνοια είναι η οικογένειά του

Ο γνωστός σκηνοθέτης εξήγησε πως ο Willis αγαπούσε τη ζωή και απλά λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο. Κατά τη γνώμη του Caron, μετά την ασθένειά του ο Willis βλέπει τη ζωή του εντελώς διαφορετικά.

«Η αίσθησή μου είναι πως από τα πρώτα τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι. Ήταν κάποτε αχόρταγος αναγνώστης, δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό, και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν χαθεί αλλά εξακολουθεί να είναι ο Bruce».

«Όταν είσαι μαζί του ξέρεις ότι είναι ο Bruce και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί αλλά η χαρά της ζωής έχει χαθεί», εξήγησε ο Caron.

Πηγή κεντρικής: apimages.com