Η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη ζωή της σήμερα

Πατούλια Κατερίνα
Η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη ζωή της σήμερα

Η Σίσσυ σπάνια δίνει συνεντεύξεις αλλά η Ελένη ήξερε πώς ακριβώς να ξεκλειδώσει την παρουσιάστρια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια σπάνια εμφάνιση εκτός δικό της τηλεοπτικού αέρα και ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και της εκπομπής Ελένη στο Mega.

Και η αλλαγή της Χρηστίδου- σωματική και πνευματική φάνηκε για μια ακόμα φορά σε όσα είπε η Χρηστίδου στην Ελένη σε μια εξομολόγηση από καρδιάς.

«Εγώ που έχω αγχωθεί τόσο πολύ, που δεν δίνω ποτέ συνεντεύξεις και τώρα έχω περισσότερο άγχος και από την πρεμιέρα μου», απάντησε η Χρηστίδου χαρακτηριστικά.

«Είμαι σε καλή διάθεση, δεν έδινα συνεντεύξεις γιατί δυσκολεύομαι με τα ψέματα. Τώρα πια είμαι καλύτερα».

sissy.jpg

H υπομονή είναι ένα από τα βασικά μου χαρακτηριστικά. Δεν είναι δύναμη, δεν ήμουν δυνατή, δεν ήμουν μπροστά, ξέρω να διεκδικώ πια, κάτι που δεν έκανα στο παρελθόν και κάτι που άλλαξε όταν έκανα παιδιά. Τότε σκέφτηκα πως θα πρέπει να υπερασπιστώ τα παιδιά και μετά με βοήθησε η ψυχοθεραπεία.

sissy_xristidou_mama-(2).jpg

Για την απώλεια της μητέρας της Μίνας και το διαζύγιό της η Σίσσυ είπε:

Η Χρηστίδου, μιλώντας για την μητέρα της και τις δύσκολες στιγμές του θανάτου της κυρίας Μίνας, έκανε την Ελένη να ξεσπάσει σε δάκρυα τονίζοντας:

«Η απώλεια της μητέρας μου ήταν η πιο σκληρή εμπειρία της ζωής μου. Πήρα μια απόφαση που θέλει ενσυναίσθηση και δύναμη. Η ασθένεια της μαμάς μου με βοήθησε να αντιμετωπίσω τα υπόλοιπα πιο εύκολα, αφοσιώθηκα στη μαμά μου, αυτό ήταν το επίκεντρο για εμένα. Όταν έφυγε η μαμά άλλαξε, κι αυτό έφερε αλυσυδωτές αντιδράσεις. Μπορεί να φαίνεται σε κάποιον που δεν ξέρει, οι αντιδράσεις μπορεί να φαίνονται ξαφνικές και πως δεν τις έχω ζυγίσει αλλά έχω κάνει πολλή υπομονή, πολλά χρόνια.

Είναι ένα κλικ και όταν γίνει το κλικ, δεν υπάρχει γυρισμός. Στο διαζύγιό μου, το χειρίστηκα σαν μητέρα, με φόβισε πολύ, γιατί στο δικό μου μυαλό πίστευα πως όλα είναι προφανή. Οπότε ή θα πρέπει να βγω να εξηγήσω ή να προστατεύσω ότι έχω πιο σημαντικό. Οπότε δεν με νοιάζει τι θα πει κάποιος, με νοιάζει να προστατεύσω τα παιδιά μου. Αποφάσισα γιατί ζούσα με αυτόν τον φόβο, να μην φοβηθώ άλλο, δεν φοβάμαι πια και δεν έχω τίποτα να κρύψω», είπε η Χρηστίδου χαρακτηριστικά.

Και η ευχή που έδωσε η Ελένη στη Σίσσυ, ήταν μία και αφορούσε την προσωπική της ζωή, με την ελπίδα, όταν οι δύο γυναίκες συναντηθούν ξανά στον τηλεοπτικό αέρα, η Χρηστίδου να έχει κάποια ευχάριστη εξέλιξη και στην προσωπική της ζωή.

Η στιγμή που η Χρηστίδου έχασε τη μαμά της

«Όταν έχασα τη μαμά και ήμουν εκεί με τον αδερφό μου τον Γιάννη, εκείνη τη στιγμή, αφού έφυγε και ήταν μια ήρεμη στιγμή και ήμασταν μαζί της και αγκαλιά της, κοίταξα γύρω μου και κατάλαβα πως ακόμα στέκομαι. Πίστευα πως δεν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό και εκείνη η στιγμή με έκανε να καταλάβω πως είμαι δυνατή. Είχα περάσει πολύ πόνο και ανακούφιση για το ότι εκείνη σταμάτησε να υποφέρει, εκείνη ήταν μια μαγική και συνάμα τραγική στιγμή. Η ασθένεια σου δίνει αυτή την ευκαιρία. Χαμογελούσε μέχρι την τελευταία ημέρα. Όλα αυτά τα πράγματα δεν είναι αυτονόητα και καλό είναι να τα λέμε».

Η αλλαγή και η μεγάλη υπομονή που έκανε στο παρελθόν

«Προσωπικά με πείραξε περισσότερο ήταν τα ψέματα που ειπώθηκαν. Για να υπερασπιστώ τη δημόσια εικόνα μου έπρεπε να βγω να πω την αλήθεια. Επέλεξα να μην το κάνω, γιατί τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δημόσια εικόνα μου. Και δεν είμαι πρόθυμη να δημοσιοποιήσω αλήθειες που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν. Παρ’ όλα αυτά,, πιστεύω πως η αλήθεια πάντα βρίσκει τον δρόμο για την επιφάνεια. Στο τέλος και πάντα, η αλήθεια είναι μία», είπε η Χρηστίδου στο περιοδικό ΟΚ, και συνέχισε:

https://www.instagram.com/p/CxFzLQlorik/

«Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Υποχωρούσα στα πάντα σε πολλούς τομείς. Δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Αυτό αξιολογήθηκε ως αδυναμία. Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν. Άφησα πίσω και τον εαυτό μου αλλά και όσα όφειλα και είχα χρέος να υπερασπιστώ και να φροντίσω.

Η φετινή χρονιά ήταν καλύτερη για μένα. Είχα φτάσει στο «δεν πάει άλλο» σε πολλά επίπεδα και έβαλα τα όριά μου σε όλα τα πλαίσια. Και στον εαυτό μου και στους άλλους απέναντί μου. Με το ίδιο σθένος που στάθηκα απέναντι στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μου, στάθηκα και απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό. Βρήκα ξανά τη δύναμή μου. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια είχα χάσει πολύ μεγάλο μέρος της δύναμής μου. Πλέον, αισθάνομαι ότι την έχω πάρει πίσω», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια κι όταν έπρεπε να μιλήσει για τα πολλά κιλά που έχασε η Σίσσυ είπε.

Για το μεγάλωμα των παιδιών της η Σίσσυ εξήγησε πως μοιάζει πολύ στη μαμά της:

«Μαμά κότα έλεγε πως είναι και μας έβαζε κάτω από τις φτερούγες της. Συνήθως μένει πίσω η δουλειά, τα παιδιά μου είναι πάντα προτεραιότητα. Mιλάω πολύ με τα παιδιά μου, την εφηβεία την διαχειρίζομαι με τον ψυχολόγο μου»!

Στις 13 Αυγούστου 2008 γεννήθηκε ο πρώτος γιος της Χρηστίδου, Φίλιππος-Ραφαήλ ενώ στις 31 Αυγούστου 2013 γεννήθηκε ο δεύτερος τους γιος Σίσσυ, Μιχαήλ-Άγγελος.

«Τα παιδιά παίρνουν παράδειγμα από αυτό που ζούνε. Το κομμάτι της προσωπικής ζωής το έχω κλειδωμένο σε ένα κουτάκι. Οι γονείς μου έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, έχω παραιτηθεί γιατί πιστεύω πως δεν υπάρχει αυτό που είχαν ο πατέρας και η μητέρα μου. Εγώ ακόμα στο θέμα του έρωτα δεν εμπιστεύομαι το ένστικτό μου, έχω αντιστάσεις, θέλει δουλειά αυτό, αισθάνομαι με τους ανθρώπους πως μεγάλωσα νομίζοντας πως είναι όλοι καλοί και έχουν καλή πρόθεση».

https://www.instagram.com/reel/CxFeGIAoSbJ/

«Είμαι ένας άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του. Πιο πολύ ενοχλεί τους άλλους… (Γελάει.) Με ενοχλούσε όμως πρακτικά, που δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα στη δουλειά, αλλά δεν ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου.Φαντάζομαι ότι σε ρωτάνε και στα social media πώς αδυνάτισες.

Με έχει βοηθήσει πολύ η Μαρία Ψωμά, η οποία με είχε βοηθήσει να χάσω και τα κιλά της εγκυμοσύνης και στα δύο μου παιδιά. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι πολύ. Το αποτέλεσμα ήρθε μετά από πολλούς μήνες, δεν έχει μέσα τρέλες, σκληροπυρηνικές δίαιτες και γυμναστήρια με τις ώρες. Είναι ένα συντηρητικό πρόγραμμα με κύριο γνώμονα την προστασία της υγείας», είπε η Χρηστίδου.

Η ιστορία πίσω από την βραβευμένη φωτογραφία που η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε viral ξανά