Σίσσυ Χρηστίδου: Η ολόσωμη φόρμα της αξίζει μια θέση στη ντουλάπα σου

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ολόσωμη φόρμα της αξίζει μια θέση στη ντουλάπα σου

Η Σίσσυ τη συνδύασε έτσι όπως δεν μπορείς να φανταστείς.

Έχουν γραφτεί άρθρα επί άρθρων για το κομμάτι του styling. Πώς μπορείς δηλαδή να συνδυάσεις εύκολα, έξυπνα και επιτυχημένα τα ρούχα σου για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό που δεν σκέφτονται όμως όλοι αυτοί οι experts είναι ότι κάποιες από εμάς απλώς δεν θέλουν να κάνουν το παραμικρό, δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασία να κάνουν layering, να σκεφτούν ποιο χρώμα πάει με τι και γενικότερα είναι υπέρμαχοι του less is more. Ε, ακόμα και για αυτές τις κυρίες υπάρχουν φυσικά λύσεις.

Αντίο μαύρο! Η Χριστίνα Μπόμπα βάζει χρώμα και στο δερμάτινο jacket της

https://www.instagram.com/p/CzgvN-bISTk/

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αν κρίνουμε από τα σύνολα που επιλέγει τόσο στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο όσο και στην προσωπική της ζωή, ανήκει σε αυτή την κατηγορία των γυναικών. Έχει δηλαδή κάποια αγαπημένα items και φροντίζει να κάνει ένα όμορφο mix and match, που βασίζεται πάντα στην απλότητα. Ένα από τα τελευταία της looks μάλιστα περιελάμβανε μια τζιν ολόσωμη φόρμα, την οποία έκανε λίγο πιο ενδιαφέρουσα με ένα έξυπνο και απλό trick, το οποίο αξίζει να αντιγράψεις.

Οδηγός αγοράς: Όχι ένα αλλά δέκα φορέματα που θα φέρουν την άνοιξη

Η τζιν ολόσωμη φόρμα είναι η καλύτερη λύση για το ανοιξιάτικο styling.

Αρχικά να ξεκινήσουμε με τα βασικά. Οι ολόσωμες φόρμες είναι από μόνες τους λύση για όλα εκείνα τα κορίτσια που δεν θέλουν να κουραστούν με το τι θα φορέσουν μέσα στη μέρα τους. Είναι ένα ολοκληρωμένο look που δεν χρειάζεται να καταβάλεις κανέναν κόπο για να του κάνεις styling. Η Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα επέλεξε την πιο διαχρονική εκδοχή της, τη τζιν ολόσωμη φόρμα, ένα item που είναι ιδανικό για τον ανοιξιάτικο καιρό. Το τζιν είναι ένα αγαπημένο ύφασμα που κάνει ακόμα πιο εύκολη τη ζωή μας, γιατί συνδυάζεται με όλα τα παπούτσια μας. Μπότες, μποτάκια, sneakers και flats.

sissy_christidou-(1).jpg

H Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε να τη φορέσει με ένα ζευγάρι western μποτάκια σε μπεζ καστόρι και συμπλήρωσε τη φόρμα της πολύ έξυπνα με ένα πουκάμισο που φόρεσε από μέσα. Ένα πουκάμισο με κάθετες άσπρες και μπλε ρίγες, που ταιριάζουν τέλεια με το υπόλοιπο casual chic style του outfit.

sissy_christidou-(6).jpg

Shop the look: