Ο Διονύσης Ατζαράκης στο viral βίντεo για την υπόθεση στον Κολωνό συμπύκνωσε όσα νιώσαμε όλοι μας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Διονύσης Ατζαράκης στο viral βίντεo για την υπόθεση στον Κολωνό συμπύκνωσε όσα νιώσαμε όλοι μας

«Ευχαριστούμε Διονύση» έγραψαν Έλληνες και Ελληνίδες της showbiz στον γνωστό stand - up κωμικό για την τοποθέτησή του στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό και τα repost του βίντεό του γέμισαν το feed στο Instagram.

Ο Διονύσης Ατζαράκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς κωμικούς στη χώρα μας. Με σπουδές στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, την σκηνοθεσία, την υποκριτική και την διαχείριση των media, ο ηθοποιός αποφάσισε στα 20 του να ασχοληθεί με το stand - up comedy, κάτι που κάνει πολύ επιτυχημένα μέχρι και σήμερα. Στα βίντεο στα social media του και στο κανάλι του στο YouTube, όπως και στις παραστάσεις του, ο Διονύσης Ατζαράκης επιστρατεύει το σαρκαστικό χιούμορ του για να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας.

Συγκλονιστική η Μαρία Καρυστιανού ξανά στην Ευρωβουλή: Τι κατάφερε και η αντίδραση του Twitter/X

https://www.instagram.com/p/Co2eMhvq6b_/

Το viral βίντεο για τη 12χρονη στον Κολωνό

Κάπως έτσι, αυτή τη φορά ο Διονύσης Ατζαράκης με το νέο του βίντεο στο Instagram τοποθετήθηκε μέσα από τη σάτιρά του σχετικά με την πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη για την πολλαπλή σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό, μια υπόθεση που είχε σοκάρει όλο το πανελλήνιο.

Η εισαγγελέας, πρότεινε για τον βασικό κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο, την απαλλαγή του από τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας και πρότεινε την ενοχή του για άλλα βαριά αδικήματα, όπως για το ότι ο ρόλος του ήταν κομβικός στο να κακοποιηθεί κι από άλλους ενήλικες η 12χρονη.

Ο Διονύσης Ατζαράκης λοιπόν, παριστάνοντας τον παρουσιαστή κεντρικού δελτίου ειδήσεων, που διαβάζει αυτή την είδηση στο autocue, εξέφρασε όλες τις σκέψεις που κάναμε ακούγοντας την πρόταση της εισαγγελέως, καταλήγοντας στο ότι «φεύγει» από αυτή τη χώρα με αυτά που βλέπει.

https://www.instagram.com/reel/C4skH3oqxHn/

Τα repost των Ελλήνων celebrities και τα σχόλια των followers

Το video του stand - up κωμικού έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα viral, έχοντας πολλά views, likes, σχόλια αλλά και reposts από γνωστούς και μη Έλληνες που συμφωνούσαν στο ότι αυτό το βίντεο «έλεγε» όσα είχαν αισθανθεί όλη τους για την υπόθεση αυτή.

Η Ναταλία Γερμανού μάλιστα, αφιέρωσε «με αγάπη» το συγκεκριμένο βίντεο στην εισαγγελέα, ενώ όπως θα δεις από την gallery με τα σχόλια που ακολουθεί πολλοί ταυτίστηκαν και με το τέλος του βίντεο στο οποίο ο ηθοποιός φεύγει υποτίθεται για κάποια άλλη χώρα στέλνοντας τις «ευχές» του προς κάθε υπεύθυνο.

Aυτή δεν ήταν η πρώτη φορά βέβαια, που ο Διονύσης Ατζαράκης σχολιάζει, όπως αναφέραμε και πιο πάνω την επικαιρότητα. Ο ίδιος είχε σχολιάσει με τον δικό του τρόπο και τον Στέφανο Κασσελάκη, τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης τύπου Bachelor αλλά και θέματα που αφορούν στην καθημερινή ζωή.

https://www.instagram.com/reel/Cyn5IoZqkpP/