Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε πως είναι στα καλύτερά της με εντυπωσιακό look και cut-out φόρεμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε πως είναι στα καλύτερά της με εντυπωσιακό look και cut-out φόρεμα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για το τηλεοπτικό της comeback, στις κρίσεις άγχους, τον χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Το εντυπωσιακό look και η on-air συνάντηση με την αδερφή της.

Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της εκπομπής «Night Out» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (20/03) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος μίλησε στον παρουσιαστή για όλους και για όλα χωρίς περιστροφές και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τηλεοπτικό της comeback, στις κρίσεις άγχους που βίωσε, στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη νέα της σχέση.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Tα ηλιοβασιλέματα στην Κρήτη είναι τα αγαπημένα της και η «αιτία» είναι ο Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Τη φετινή σεζόν αισθάνομαι τυχερή γιατί δουλεύω με ανθρώπους που με αγαπούν»

Μιλώντας για το τηλεοπτικό της comeback μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε: «Από πολύ μικρή ήμουν δυναμική. Η ομορφιά πρέπει να βγαίνει από μέσα σου. Και εγώ αυτή την περίοδο είμαι καλά μέσα μου και βγαίνει προς τα έξω. Τη φετινή σεζόν αισθάνομαι τυχερή γιατί δουλεύω με ανθρώπους που με αγαπούν. Αφορμή ήταν σίγουρα ο Κώστας Τσουρός. Μετά από τρία χρόνια που συνειδητά απείχα ήταν ο λόγος για να επιστρέψω. Στην αρχή είχαμε ξεκινήσει πολύ λάθος γιατί δεν με πολύ συμπαθούσε. Το 2018 βρεθήκαμε μαζί στο Dancing και του λέω πρώτα θα με γνωρίσεις και μετά θα έχεις άποψη. Δεν με πίκρανε καθόλου αλλά σχολίαζε πιο πολύ το πόσο σκληρή έβγαινα από το Survivor. Δεν είχε πει κάτι κακό! Και έτσι τα βρήκαμε, τα λύσαμε και από τότε η σχέση μας είναι φανταστική».

Και πρόσθεσε: «Ήταν συνειδητή η απόφαση να απέχω γιατί ήθελα να ηρεμήσω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ με όλη αυτή την πίεση και το άγχος. Ήταν τρία μαγικά χρόνια που εκεί κατάλαβα τι σημαίνει να φροντίσεις την Ευρυδίκη γιατί πριν δεν με φρόντιζα. Είχα κουραστεί να δίνω λόγο για τα πάντα. Υπήρχαν φορές που δεν το άντεχα. Γυρνούσα στο σπίτι, μπορεί να διάβαζα, να άκουγα να λένε σε εκπομπές και να λέω γιατί; Τα έπαιρνα μέσα μου, έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα, πάθαινα κρίσεις άγχους. Και ήταν ένα αδιέξοδο που ήθελα να διαχειριστώ».

Απαντώντας σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για την προσωπική της ζωή η 36χρονη εξήγησε: «Επειδή είμαι αυτό το δυναμικό παιδί και τα έπαιρνα όλα πάνω μου, έπρεπε να το φέρω πολύ πίσω. Να μην τα κάνω όλα εγώ! Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος πολύ φροντιστικός και δοτικός. Οι σχέσεις είναι να δίνεις και να παίρνεις. Το είχα ανάγκη κι αυτό! Μου έλειπε η φροντίδα. Τώρα είμαι πολύ καλά».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του μουσικού, Γρηγόρη Μόργκαν, με τον οποίο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Πορτογαλία.

https://www.instagram.com/p/C4qrXQEsmL9/

Το ζευγάρι περνά καθημερινά αρκετό ποιοτικό χρόνο μαζί και σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να δημιουργούν αναμνήσεις, ταξιδεύοντας σε δημοφιλείς και εντυπωσιακούς προορισμούς.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η πρώην παίκτρια του «Survivor» απάντησε στο Q&A που της έθεσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Απαντώντας στην ερώτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξομολογήθηκε: «Καριέρα ή γάμος; Θα βάλω την οικογένεια πρώτα. Νομίζω ότι δεν το έχω κρύψει κιόλας. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια από πολύ μικρή. Από τα 25 μου θέλω να κάνω παιδιά. Θέλω να γίνω μάνα! Θέλω να δημιουργήσω μια οικογένεια όπως μεγάλωσα εγώ. Για μένα δεν είναι ο γάμος σαν μυστήριο, για μένα είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Και μια απλή συμβίωση είναι γάμος. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου!».

Και συμπλήρωσε: «Μου δίνεται η αφορμή να πω δύο λόγια για τον Ντάνο. Με τον Γιώργο το 2017 η σχέση μας πέρασε από σαράντα κύματα. Όταν έφυγαν οι πιο κολλητοί μου και έμεινα με τον Γιώργο για αρκετό διάστημα, ήταν ο άνθρωπος που με στήριξε όσο κανένας άλλος. Το λέω για πρώτη φορά! Με στήριξε πολύ ψυχολογικά. Είμαι πολύ δυναμική, αντέχω αλλά υπήρχαν μέρες και ειδικά μετά από 6 μήνες που ήμασταν εκεί, ο Γιώργος ήταν αυτός που με φρόντιζε, με στήριζε. Είχαμε μια ωραία συμβίωση στο τέλος του παιχνιδιού. Δεν θα σταθώ στις κόντρες. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και θέλω να του ζητήσω ένα δημόσιο ευχαριστώ».

Ο χωρισμός από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και η επόμενη ημέρα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και τον χωρισμό τους τονίζοντας: «Υπήρχαν στιγμές που ήρθα σε πολύ άβολες θέσεις. Μου χρεώνανε χωρισμούς, γάμους, εγκυμοσύνες, τρίτα πρόσωπα και για αυτό τότε έβγαινα λίγο σαν τρελή. Δεν πιστεύω ότι όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα στη σχέση μας, απλά όσο περνούν τα χρόνια ίσως καταλαβαίνεις ότι μπορεί να μην έχετε τους ίδιους στόχους. Είναι ώριμο να συζητάς με τον άνθρωπο σου αν έχετε τα ίδια θέλω για το μέλλον. Καλό είναι τα πράγματα να τελειώνουν ομαλά. Ανάμεσά μας δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, απλά σε κάποια φάση χαθήκαμε. Στην αρχή με τρόμαζε το πως θα διαχειριστώ τον χωρισμό μου δημόσια, αλλά μετά κάθεσαι τα βάζεις κάτω και σκέφτεσαι ότι είναι η προσωπική σου ζωή, γιατί να μαραζώνεις; Δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν».

vasalos_valavani.webp

Η τρυφερή σχέση με την αδερφή της

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εμφανίστηκε στο πλατό η αδερφή της, Ιωάννα Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος ξαφνιάστηκε και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της αναφέροντας: «Γιατί μου το κάνετε αυτό; Δεν σε περίμενα! Πάλι κλαίω, ρε Θεοχάρη, αμάν πια! Παντού όπου πηγαίνω κλαίω. Συγκινούμαι με την οικογένειά μου πάρα πολύ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα εμφανιστεί εδώ η αδελφή μου, γιατί ξέρω πόσο συνεσταλμένη είναι και πόσο ντροπαλή. Είμαστε το άκρως αντίθετο. Εγώ είμαι πολύ στα… κάγκελα, ενώ η Ιωάννα ήταν πάντα το παιδάκι που θα το έβαζες στο δωμάτιο και θα καθόταν με τις ώρες να παίζει μόνη της. Είμαι πολύ υπερπροστατευτική με την αδελφή μου, ειδικά την περίοδο του σχολείου. Να φανταστείς πήγαινα εγώ και… καθάριζα για πάρτη της».

«Είμαι 7 χρόνια μικρότερη από την Ευρυδίκη. Η αδελφή μου με συμβουλεύει πάντα να είμαι ο εαυτός μου και γενικά να αφήνω πίσω τις ντροπές μου και να ρισκάρω», ανέφερε από την πλευρά της η Ιωάννα Βαλαβάνη.

Το εντυπωσιακό look

Για την περίσταση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε ένα μαύρο cut-out φόρεμα του brand «Mallory the label» το οποίο στοιχίζει 128 ευρώ και θα το βρεις με ένα κλικ εδώ.

https://www.instagram.com/p/C4vJJgOsYek/

Την εμφάνιση ολοκλήρωσαν τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλά της ενώ το wet look στα μαλλιά και το εντυπωσιακό, γήινο μακιγιάζ έδωσαν άλλο αέρα στο look.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: